Van Gogh Allee 1

te Rhoon

€ 599.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze MODERNE VRIJSTAANDE WONING met garage uit 2009 treft u in één van de meest geliefde wijken van Rhoon: het jonge “Essendael”. Het huis heeft een SFEERVOLLE AFWERKING met o.a. een schitterende visgraat vloer en paneeldeuren, een moderne badkamer en een bijzonder grote volledig ingedeelde zolderverdieping met hoge vliering. De moderne woning biedt verder een STIJLVOLLE KEUKEN, sfeervolle living met openslaande deuren, maar liefst 5 SLAAPKAMERS en een grote tuin. Deze achtertuin op het oosten is verrassend groot en biedt hierdoor de gehele dag zowel zon als schaduw. Er is parkeerruimte op de EIGEN OPRIT. De ligging van het dorp Rhoon is zeer gunstig ten opzichte van uitvalswegen naar de Randstad en Europoort. Het dorp heeft bovendien STADSE VOORZIENINGEN door een eigen metrostation, diverse winkels en basisscholen. De woonwijk “Essendael” is gebouwd aan de rand van Rhoon, waardoor u letterlijk TUSSEN HET DORP EN DE NATUUR woont. Plan een bezichtiging en ervaar zelf het wooncomfort van deze fraaie woning!

Indeling:

Begane grond: Entree, ruime hal met meterkast (7 groepen), half betegeld modern toilet v.v. fonteintje, trapopgang met ruime trapkast.

Bij binnenkomst in het woongedeelte valt de lichtinval en sublieme afwerking direct op. Wat een plaatje die eikenhouten vloer in visgraat gelegd! Aan de voorzijde van de woning komt u binnen in de open keuken. De stijlvolle keukenopstelling is uitgevoerd met verrassend mooie houten deurtjes in donkerblauw en een prachtig dik terrazzo aanrechtblad. De keuken is voorzien van 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven en vaatwasser. Ook is er voldoende ruimte voor een riante eethoek in de keuken. De ruime zitkamer aan de tuinzijde heeft veel lichtinval door de grote raampartij en openslaande deuren naar de achtertuin. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek.

De gehele begane grond is voorzien van een fantastisch mooie doorgelegde eikenhouten vloer in visgraat verband. De vloer is voorzien van vloerverwarming. Alle wanden zijn voorzien van glad stucwerk.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, ruime badkamer en separaat toilet. De hoofdslaapkamer aan de achterzijde biedt ruimte over de gehele breedte van het huis en is voorzien van een ruime schuifwandkast. De 2e en 3e slaapkamer vindt u aan de voorzijde. De geheel modern betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, ligbad, meubel met dubbele wastafel en comfortabele vloerverwarming.

De 1e verdieping is voorzien van een lichte houtlook laminaatvloer (de 2e slaapkamer van tapijt) en glad gestuukte wanden.

2e verdieping: Ruime overloop, 2 slaapkamers en wasruimte. De slaapkamers zijn beide zeer ruim door de speelse indeling en de hoogte (de nokhoogte is maar liefst 5,15m). Beide kamers hebben een met vaste trap toegankelijke vliering met Velux dakraam. Deze dienen als slaapplek, maar kunnen ook als opbergvliering worden ingedeeld. De wasruimte biedt plaats aan de Intergas CV-combiketel (2010) en was-/droogaansluitingen.

De 2e verdieping is geheel voorzien van een houtlook vinylvloer en glad gestuukte wanden

Buiten: De woning beschikt over een eigen oprit met toegang tot de garage met openslaande deuren. Zowel via het zijpad langs het huis als via het achterpad heeft u toegang tot de ruime achtertuin. De brede tuin is gelegen op het oosten en biedt door de grootte de gehele dag de mogelijkheid om te kiezen tussen de zon en schaduw. De tuin is sfeervol aangelegd met sierbestrating en gras.

KENMERKEN:

- Ideaal huis voor mensen die veel ruimte zoeken: 5 slaapkamers;

- Parkeerruimte op eigen oprit én een garage;

- Kindvriendelijke ligging in gewilde wijk “Essendael”;

- Zeer grote tuin gelegen op het oosten;

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Intergas CV-combiketel uit 2010;

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy