Rietdekker 28

te Poortugaal

€ 319.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een groot type HOEKWONING MET UITBOUW EN DAKKAPEL in de geliefde woonwijk “Plan Landweg” in Poortugaal. De woning heeft een royale woonkamer met sfeervolle gashaard, moderne open keuken, 3 slaapkamers, VERNIEUWDE BADKAMER, open zolderkamer met dakkapel en een separate wasruimte. De ZONNIGE ACHTERTUIN op het zuidwesten heeft een stenen berging en houten terrasoverkapping. De KINDVRIENDELIJKE WIJK ligt op loop- en fietsafstand van verschillende scholen, winkels en het metrostation van Poortugaal. Binnen enkele autominuten bereikt u de diverse uitvalswegen naar Rotterdam (20 minuten naar het centrum) en de Randstad. Kortom: een groot en compleet huis met zonnige tuin!

INDELING:

Begane grond: Entree, ruime hal met meterkast (8 groepen) en trapopgang, toilet met hangcloset en fonteintje.

De uitgebouwde woonkamer (circa 36 m2) is royaal met voldoende ruimte voor een ruime zithoek en grote eettafel. De woonkamer heeft een sfeervolle schouw met gashaard en een dubbele schuifpui naar de achtertuin. Daarnaast is er opbergruimte in de trapkast aanwezig. Door de grote pui aan de achterzijde en de zijramen is de woning zeer licht.

De open keuken aan de voorzijde van het huis heeft een moderne hoekopstelling met grijze kasten en donker granieten werkblad. De opstelling beschikt over een 4-pits gas-op-glaskookplaat, RVS afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser, gootsteen met close-in boiler en spiraalkraan en vrijstaande koel/vriescombinatie.

De begane grond is volledig voorzien van een massief houten vloer.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer. De woning beschikt over drie volwaardige slaapkamers op de 1e verdieping waarvan er twee gebruikt worden als kantoor-/hobbyruimte. De grootste slaapkamer aan de voorzijde (14 m2) beschikt over een ingebouwd bureau en een vaste kast over de gehele breedte met spiegelschuifdeuren. De 2e slaapkamer (11 m2) bevindt zich aan de achterzijde. In de 3e slaapkamer (8 m2) aan de achterkant is een vaste kast aanwezig. De badkamer aan de voorzijde is vernieuwd met moderne betegeling en is voorzien van een wastafelmeubel, 2e toilet (hangcloset) en inloopdouche met regen- en handdouche en twee zitjes.

De 1e verdieping is voorzien van laminaatvloeren.

2e verdieping: De open zolderkamer (23 m2) is verrassend groot door de rechte gevel aan de voorzijde én de dakkapel aan de achterzijde. Dit is een heerlijke slaapetage met ruimte voor een groot bed en meerdere kasten. De dakkapel heeft elektrische rolluiken. Ook bestaat de mogelijkheid hier 2 aparte (slaap)kamers van te maken. Hier bevindt zich een kast met de Remeha CV-combiketel (2006) en opbergruimte. Op de zolder is verder een separate wasruimte aanwezig.

De 2e verdieping is geheel voorzien van laminaat.

Buiten: De woning ligt aan de voorzijde in een gezellige straat. In de voortuin is een keurige opstalplaats voor de afvalcontainers aanwezig. Langs het huis kunt u de achtertuin bereiken. In de zonnige achtertuin op het zuidwesten geniet u de gehele dag van de zon. In de tuin is ruimte voor meerdere zitjes, waaronder 1 onder de houten terrasoverkapping. Ook is er een stenen berging en een achterom aanwezig. Op de achtergevel is een elektrisch zonnescherm aanwezig.

KENMERKEN:

- Ideale woning voor (grote) gezinnen;

- Extra groot type met rechte voorgevel;

- Royale en lichte woonkamer met uitbouw;

- Zonnige achtertuin op het zuidwesten;

- Stenen berging aanwezig (circa 6 m2);

- Remeha CV-combiketel uit 2006;

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- Perceel 138 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 129 m2;

- Inhoud circa 425 m3;

- Bouwjaar circa 1993.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy