Dorpsdijk 7

te Rhoon

€ 1.498.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Alles aan dit object is uniek: bovenal de sfeer van het buitenleven, maar ook de centrale locatie in het dorp Rhoon, het bijzonder ruime perceel van 9.265 m2 met parkachtige tuin en grasvelden, het verzorgde en ruime woonhuis uit 2007, de mogelijkheden voor een praktijk-aan-huis of mantelzorg. Er is rondom de woning een zee aan ruimte voor het parkeren van auto’s, meerdere terrassen in de tuin, het houden van dieren, de natuur-vijver, fruitbomen, een moestuin en nog veel meer.

Het riante woonhuis heeft een lichte woon- en eetkamer met dubbele openslaande deuren naar de tuin, luxe keuken met groot eiland, 3 bijzonder royale slaapkamers, grote badkamer, bijkeuken, garage met bergvliering en volwaardige praktijk-aan-huis. De praktijkruimten zijn ook geschikt om bij de woning te betrekken of als gelijkvloerse slaapkamer te gebruiken. Op loop- en fietsafstand bereikt u de winkels in het dorpshart en het metrostation van Rhoon, met de auto bent u binnen 20 minuten in hartje Rotterdam. Recreatief is de gemeente Albrandswaard zeer rijk: fraaie poldernatuur, een jachthaven en golfbaan, het Kasteel, verschillende restaurants en zoveel meer. Wilt u dit huis graag zelf ervaren? Wij nodigen u uit voor een persoonlijk rondleiding.

INDELING:

Begane grond: Entree, ruime ontvangsthal met houten trapopgang, meterkast (10 groepen), alarminstallatie en modern toilet met hangcloset en fonteintje. Vanuit de half heeft u toegang tot het woongedeelte aan de achterzijde en de praktijkruimten aan de voorzijde van de woning. De halvloer is voorzien van donkerkleurig Belgisch hardsteen.

Het woongedeelte in het achterste gedeelte van de woning heeft een royale woon- en eetkamer met schitterend uitzicht op de parkachtige tuin. De woonkamer is ruim en licht door alle raampartijen en dubbele openslaande deuren naar de tuin. Er is voldoende ruimte voor een grote zithoek en grote eettafel. De living is voorzien van een lichtkleurige eikenhouten vloer.

De open keuken met eveneens zicht op de tuin is uitgevoerd met wandopstelling en groot eiland. De keuken is afgewerkt in landelijke stijl met kasten in crèmewit en een aanrechtblad van zwart Belgisch hardsteen met dubbele gootsteen. In de keuken is diverse inbouwapparatuur aanwezig: 5-pits gaskookplaat met wokbrander, schouw met afzuigkap, heteluchtoven, combimagnetron, vrijstaande Smeg koel-/vriescombinatie. De keukenvloer is voorzien van donkerkleurig Belgisch hardsteen met vloerverwarming.

Vanuit de keuken is toegang tot de praktische bijkeuken met deur naar de tuin. Hier vindt u de Intergas CV-combiketel uit 2016, uitstortgootsteen en was-/droogopstelling. Via de bijkeuken heeft u toegang tot de inpandige garage. De garage heeft houten openslaande deuren naar de oprit en een vlizotrap naar de grote vliering met veel extra opbergruimte. De bijkeuken en garage zijn voorzien van een lichtkleurige tegelvloer.

De praktijkruimte aan de voorzijde van de woning beschikt over een eigen entree aan de straatkant. Vanuit de entreehal heeft u toegang tot het toilet met hangcloset en fonteintje en twee ruime kamers (waarvan 1 met wastafel). Indien u op zoek bent naar een praktijk/werkruimte aan huis dan kunt deze direct in gebruik nemen! De (praktijk)ruimten zijn tevens zeer passend voor verschillende andere doeleinden: gelijkvloerse bewoning (wateraansluiting aanwezig) door uzelf, als aanleunwoning voor mantelzorg of om geheel of gedeeltelijk bij het woongedeelte te betrekken. De praktijkruimte is voorzien van een linoleumvloer.

1e verdieping: Overloop, 3 royale slaapkamers, badkamer en separaat toilet. Vanaf de overloop is middels de vlizotrap toegang tot de grote 2e vliering met veel extra opbergruimte.

De masterbedroom is verrassend groot en heeft door de vele raampartijen prachtig uitzicht over de ruime groene tuin. De masterbedroom beschikt over een dubbele inloopkast met en heeft directe toegang tot de badkamer. Aan de voorzijde van de woning treft u de royale 2e en 3e slaapkamer.

De badkamer is zowel vanaf de overloop als vanuit de masterbedroom bereikbaar. De riante badkamer beschikt over een design ligbad onder het raam, ruime doorloopdouche met glazen wand en twee wastafels met grote spiegel. De badkamer is betegeld met witte wandtegels en een vloer van zwart Belgisch hardstenen met vloerverwarming. Er is op de overloop een separaat toilet aanwezig met hangcloset en fonteintje.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een eikenhouten vloer en glad gestuukte wanden.

Buiten: De woning beschikt over een ruime voortuin met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein. Via de zijkant van de woning heeft u door middel van een gietijzeren poort toegang tot de achtertuin.

Zodra u aan de achterzijde van de woning de tuin inloopt waant u zich in uw eigen park. De rust en ruimte van de natuur geeft u direct een ontspannen gevoel. De tuin is natuurlijk aangelegd met veel gras, een natuurvijver en twee grote loopweiden. Verder zijn er meerdere zitplekjes aanwezig, waaronder een groot terras aan de woning (v.v. Belgisch hardsteen), een zitje onder de overkapping aan het houten tuinhuis en een terras bij de handgemaakte pizzaoven. Geniet van zelfgemaakte pizza’s, fruit uit de eigen appel- en pruimenbomen en groente uit de kweekkas en moestuin.

Voor het houden van dieren biedt het grote perceel grond een zee aan ruimte. Zo is er een stal met buitenverblijf en hooiopslag aanwezig welke geschikt kan zijn voor maximaal 4 dieren (koeien, paarden, etc.). De huidige eigenaar deelt de tuin met o.a. kippen, hanen en meerdere schapen.

KENMERKEN:

- Moderne vrijstaande villa uit 2007;

- Zeer groot perceel grond met loopweiden;

- Rust en ruimte op een centrale locatie;

- Ruimte voor praktijk-aan-huis aanwezig;

- Gelijkvloerse bewoning mogelijk;

- Royale oprit voor meerdere auto’s;

- Inpandig bereikbare garage (circa 17 m2);

- Stal met mogelijkheid voor 4 dieren;

- Houten kozijnen v.v. dubbele beglazing;

- Extern schilderwerk in 2020 uitgevoerd;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Intergas CV-combiketel uit 2016;

- Perceel 9.265 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 260 m2;

- Inhoud circa 1200 m3;

- Bouwjaar circa 2007.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy