Kees van Dongenlaan 34

te Rhoon

€ 324.500,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze MODERNE TUSSENWONING uit 2010 treft u in de geliefde wijk ‘Essendael’ in Rhoon. Op een kindvriendelijke locatie biedt het fijne huis u een UITGEBOUWDE WOONKAMER en ZONNIGE ACHTERTUIN op het westen. De woning heeft een ruime woonkamer met grote uitbouw en schuifpui, LUXE OPEN KEUKEN met inbouwapparatuur, 3 slaapkamers, moderne badkamer en een VRIJ IN TE DELEN ZOLDER met mogelijkheid tot een 4e en 5e slaapkamer. De ruime tuin heeft voornamelijk vanaf de middag zon waardoor u hier tot laat in de avond kunt genieten. De wijk biedt een FIJNE WOONOMGEVING met speelparkjes voor kinderen, voldoende parkeergelegenheid voor de deur en het dorpscentrum, metrostation en verschillende basisscholen op loopafstand.

Indeling

Begane grond: Entree, ruime en lichte hal met meterkast (8 groepen), modern half betegeld toilet v.v. hangcloset en fonteintje.

De tuingerichte woonkamer is voorzien van een royale uitbouw van 2,40m diep, waardoor deze zeer ruim en licht is. De woonkamer is voorzien van een praktische trapkast en een aluminium schuifpui met naar de tuin. Er is voldoende ruimte voor een riante zithoek en een grote eettafel. De open keuken aan de voorzijde van de woning is modern uitgevoerd in hoekopstelling met antraciet eikenhouten kasten en een stoer dik granieten werkblad. De keuken is van alle gemakken voorzien: een 6-pits Borreti gasfornuis met brede oven, afzuigkap, grote gootsteen met Quooker, vaatwasser en koelkast met vriesvak.

De volledige begane grond is voorzien van een eikenhouten vloer en glad gestuukte wanden.

Tuin: De woning is aan de voorzijde gelegen in een rustige en kindvriendelijke straat met ruime parkeergelegenheid voor de deur. De achtertuin is gelegen op het zonnige westen en voorzien van bestrating. Hier geniet u de gehele middag en avond van de zon. De tuin heeft een houten tuinhuis en achterom.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer. De masterbedroom is gelegen aan voorzijde over de gehele breedte van de woning. Aan de achterzijde treft u de twee andere slaapkamers. De badkamer is volledig betegeld met deels mozaïek en beschikt over een ruime inloopdouche met glazen wand en regendouchekop, 2e toilet (hangcloset) en wastafelmeubel.

De volledige 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer en grotendeels glad gestuukte wanden.

2e verdieping: Verrassend grote open zolder welke vrij is in te delen met een 4e en zelfs 5e slaapkamer. Er is een groot Velux dakraam aan de voorzijde, dit kan naar wens uitgebreid worden met een dakkapel aan de achterzijde (vergunningsvrij). Op deze verdieping treft u de was-/droogopstelling en de Intergas CV-combiketel (2010). Er is voldoende opbergruimte achter de knieschotten rondom en op de opbergvliering via de vlizotrap.

De volledige 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Kenmerken:

- Ruime eengezinswoning met grote uitbouw;

- Voorzien van 3 ruime slaapkamers (5 mogelijk);

- Gelegen in gewilde en kindvriendelijke wijk Essendael;

- Zonnige diepe achtertuin op het westen;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Intergas CV-combiketel uit 2010;

- Woonoppervlak circa 122 m2;

- Inhoud circa 370 m3;

- Bouwjaar 2010.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy