Willem-Alexanderplantsoen 11

te Barendrecht

€ 294.500,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze VERRASSEND RUIME TUSSENWONING ligt in de GELIEFDE ORANJEWIJK in Barendrecht. PERFECT VOOR EEN (JONG) GEZIN in een rustige en kindvriendelijke woonomgeving. De woning heeft een lichte woonkamer, LUXE OPEN KEUKEN UIT 2015, 4 slaapkamers, royale walk-in-closet, moderne badkamer en groot balkon op de zolderverdieping. Verder beschikt de woning over een stenen berging aan de voorzijde en een onderhoudsvrije ACHTERTUIN OP HET ZONNIGE ZUIDOOSTEN. Op LOOP- EN FIETSAFSTAND treft u alle voorzieningen die u nodig heeft: het gezellige dorpscentrum “De Middenbaan” met diverse winkels, verschillende basis- en middelbare scholen, meerdere sportverenigingen en wandelgebieden. Via HET TREINSTATION aan de rand van de wijk en de nabij gelegen snelwegen bent u BINNEN NO-TIME IN ROTTERDAM en de verdere Randstad.?

INDELING:

Begane grond: Entree, hal met vernieuwde meterkast (14 groepen), trapopgang en volledig betegeld toilet met staand closet. Vanuit de hal bereikt u de handige inpandige berging met was- en droogopstelling en deur naar de voortuin.

De woonkamer is licht door de grote raampartij en geeft door de breedte van het huis voldoende ruimte voor een zithoek en grote eettafel. Via de deur aan de achterzijde heeft u toegang tot tuin. De open keuken aan de voorzijde van de woning is in 2015 voorzien van een luxe opstelling in U-vorm. De opstelling heeft een moderne look met zwarte kasten en wit composiet werkblad. Er is diverse inbouwapparatuur van Siemens aanwezig: een 5-pits gas-op-glas kookplaat, schouwafzuigkap, vaatwasser, combi-oven, stoomoven, koel/-vriescombinatie en Quooker kraan. Verder heeft u veel opbergruimte in o.a. de carrouselkast, brede lades en bovenkasten.

De gehele begane grond is voorzien van grijze plavuizen met vloerverwarming en glad gestuukte wanden.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, walk-in-closet en royale badkamer. De 1e verdieping heeft van oorsprong 3 ruime slaapkamers. Op dit moment is de grootste kamer opgesplitst in een slaapkamer en een walk-in-closet. De grote inloopkast is voorzien van op maat gemaakte kledingkasten. Daarnaast zijn 2 kamers als slaapkamer in gebruik. De ruime badkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en van alle gemakken voorzien. Zo beschikt deze over een ruime inloopdouche met glazen schuifwand, meubel met dubbele wastafel, 2e toilet (hangcloset) en 2-persoons Jacuzzi.

De gehele 1e verdieping is voorzien van grijskleurig tapijt en glad gestuukte wanden.

2e verdieping: De zolderruimte waar zich de 4e slaapkamer bevindt, is werkelijk een verrassing. De zolder beschikt over een deur boven aan de trapopgang waarmee de kamer kan worden afgesloten. De slaapkamer heeft veel licht door de grote raampartijen en een ruimtelijk gevoel door het hoge plafond. Deze kamer is voorzien van airconditioning en geeft toegang tot het ruime balkon aan de achterzijde. Er zijn knieschotten alsmede ingebouwde laden aanwezig voor extra opbergruimte. Hier bevindt zich tevens de Daalderop CV-combiketel (2006).

De gehele 2e verdieping is voorzien van grijskleurig tapijt en glad gestuukte wanden.

Buiten: De woning is aan de voorzijde gelegen aan een rustige weg met een brede stoep en groenstrook. Ideaal voor kinderen! Aan de zij- en achterkant van de woning treft u voldoende parkeergelegenheid op de parkeerplaatsjes. De achtertuin op het zuidoosten is onderhoudsvrij aangelegd met kunstgras, antracietkleurige terrastegels en antraciet composiet schuttingen. Er is een stenen opbergkast, houten berging en houten overkapping aanwezig.

KENMERKEN:

- Verrassend ruime woning voor (jong) gezin;

- Volledig gemoderniseerd (luxe keuken uit 2015);

- Ligging in de geliefde en rustige “Oranjewijk”;

- Zonnige achtertuin op het zuidoosten;

- Achtergevel v.v. elektrisch zonnescherm;

- Daalderop CV-combiketel (2006);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Gehele woning v.v. elektrische rolluiken;

- Perceel 141 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 133 m2;

- Inhoud circa 425 m3;

- Bouwjaar circa 1999.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy