Landjonker 21

te Poortugaal

€ 279.000,-- Kosten Koper

Verkocht

STARTERS OPGELET! Deze tot in de puntjes verzorgde tussenwoning in de kindvriendelijk woonwijk “Plan Landweg” in Poortugaal is klaar voor nieuwe bewoners. Uw verhuisdozen inpakken is het enige dat u hoeft te doen! De woning beschikt over een lichte woonkamer, moderne open keuken, 3 ruime slaapkamers, VERNIEUWDE BADKAMER en vrij in te delen open zolder met groot dakraam (mogelijk 4e slaapkamer). De woning is volledig voorzien van GLAD GESTUUKTE WANDEN en lichtkleurige laminaatvloeren. De ACHTERTUIN OP HET ZONNIGE WESTEN is sfeervol ingericht. De wijk is zeer geschikt voor starters en (jonge) gezinnen met verschillende basisscholen, het dorpscentrum en metrostation van Poortugaal op loop- en fietsafstand en op enkele autominuten diverse uitvalswegen naar Rotterdam en de verdere Randstad.

INDELING:

Begane grond:

Entree, hal met meterkast (7 groepen en glasvezel) en trapopgang, volledig betegeld toilet met hangcloset en fonteintje.

De woonkamer heeft voldoende ruimte voor een zithoek en eettafel. Aan de achterzijde treft u een groot raam met deur naar de tuin en er is een handige trapkast aanwezig voor extra opbergruimte. Het is vergunningsvrij mogelijk om de woonkamer aan de achterzijde tot 2.50m uit te bouwen of om openslaande deuren in de achtergevel te plaatsen.

De open keuken aan de voorzijde is uitgevoerd in L-opstelling met witte kasten en een antraciet composiet aanrechtblad. De keuken is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, heteluchtoven, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en close-in boiler.

De gehele begane grond is voorzien van een lichtkleurige laminaatvloer met vloerverwarming in de ondervloer en glad gestuukte wanden.

1e verdieping:

Overloop, 3 slaapkamers, badkamer. De masterbedroom treft u aan de achterzijde van de woning. Er is voldoende ruimte voor een kastenwand en groot bed. Aan de achterzijde van de woning treft u ook de 2e slaapkamer welke nu in gebruik is als kastenkamer. Er is een grote inbouwkastenwand met schuifdeuren aanwezig. De 3e slaapkamer treft u aan de voorzijde. Deze kamer is momenteel in gebruik als salon en is voorzien van een keukenblok met gootsteen (v.v. antraciet natuurstenen werkblad). De ruime badkamer is in 2015 volledig vernieuwd en van alle gemakken voorzien. De badkamer met hoog afwerkingsniveau beschikt over een ruime inloopdouche met regen- en handdouche en glazenwand met schuifdeur, breed wastafelmeubel, 2e toilet (hangcloset) en handdoekradiator. De badkamer is afgewerkt met grijs/bruin en witkleurige tegels, inbouwspots en een houten shutter voor het raam.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een lichtkleurige laminaatvloer en glad gestuukte wanden.

2e verdieping:

De ruime open zolder heeft een groot Velux dakraam (v.v. hor en verduistering screen) aan de voorzijde en een klein dakraam aan de achterzijde. Deze ruimte is eenvoudig in te delen als 4e slaapkamer. Op de zolder zijn de Vaillant CV-combiketel (2013) en was-/droogopstelling keurig afgewerkt. Rondom zijn knieschotten v.v. schuifdeuren voor extra opbergruimte aanwezig.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een lichtkleurige laminaatvloer en glad gestuukte wanden.

Buiten:

Bij de woning is aan de voorzijde voldoende parkeergelegenheid aanwezig voor de deur en op de parkeerplaats aan de overkant van de straat. De sfeervolle achtertuin is gelegen op het zonnige westen. Zo geniet u ’s middags en ’s avonds heerlijk van de zon. De tuin is aangelegd met grijskleurige natuurstenen bestrating en gevarieerd groen. Op de achtergevel is over de gehele breedte van de woning een elektrisch zonnescherm aanwezig. Achterin de tuin treft u een stenen berging en achterom.

KENMERKEN:

- Instapklare (starters) woning voor (jonge) gezinnen;

- Moderne keuken en vernieuwde badkamer aanwezig;

- Ligging in geliefde en kindvriendelijke woonwijk “Plan Landweg”;

- Sfeervolle achtertuin op het zonnige westen;

- Vernieuwde Vaillant CV-combiketel (2013);

- Voorzijde v.v. deels elektrische zonnescreens;

- Achterzijde v.v. elektrische rolluiken;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy