Regenboog 282

te Rhoon

€ 322.500,-- Kosten Koper

Verkocht

Moderne tussenwoning uit 2009 in de aantrekkelijke wijk “Portland” in Rhoon met EXTRA DIEPE TUIN OP HET ZONNIGE ZUIDEN en vrij uitzicht over water en groen! Een perfect huis voor (jonge) gezinnen met scholen, winkels en openbaar vervoer aan het einde van de straat. In het fijne rijtjeshuis vindt u een LICHTE WOONKAMER aan de tuinzijde, een open keuken, 3 slaapkamers, grote badkamer en VRIJ IN TE DELEN ZOLDER. Zo is het mogelijk tot wel 5 slaapkamers in de woning te realiseren. De achtertuin op het zuiden heeft een STENEN BERGING. De jonge woonwijk ligt op een gunstige locatie met uitvalswegen op enkele autominuten, hartje Rotterdam binnen 20 minuten te bereiken, maar ook de natuur van de polders binnen handbereik. Uw auto kunt u zetten op de ruim VOLDOENDE PARKEERPLEKKEN voor de deur. De wijk is KINDVRIENDELIJK vormgegeven, met diverse groen en speelvoorzieningen voor de deur. Wij laten u het huis graag zien!

INDELING:

Begane grond: Entree, hal met meterkast en trapopgang, geheel betegeld toilet v.v. hangcloset en fonteintje.

Een lichte woonkamer aan de achterzijde van het huis met een deur naar de tuin en een praktische trapkast. Hier is voldoende ruimte voor een zithoek en eettafel. Aan de voorzijde de open keuken opgesteld in hoekopstelling met verhoogde kasten. De keuken heeft een zwart composiet werkblad en is voorzien van diverse inbouwapparatuur w.o. een 4-pits elektrische kookplaat, brede afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Er is opbergruimte in o.a. de extra brede laden onder de kookplaat.

De volledige begane grond is voorzien van een fraaie laminaatvloer.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, ruime badkamer. De masterbedroom aan de achterzijde is gesitueerd over de hele breedte van het huis en voorzien van elektrische zonnescreens. De 2e en 3e slaapkamer treft u aan de voorzijde. Alle slaapkamers zijn voorzien van vliegenhorren. De geheel betegelde badkamer heeft een ligbad-/douchecombinatie, een meubel met wastafel, een bijpassend wandmeubel en een 2e toilet (staandcloset).

De volledige 1e verdieping is voorzien van een fraaie laminaatvloer.

2e verdieping: Vrij in te delen open zolder met mogelijkheid tot realiseren van 1 of 2 slaapkamers. Op de zolder is een klein dakraam aan de achterzijde en een groot dakraam aan de voorzijde aanwezig. Ook treft u hier keurig achter een grote kastenwand weggewerkt de Intergas CV-combiketel (2009) en de was-/droog aansluitingen. Rondom zijn op de zolder knieschotten aanwezig met extra opbergruimte.

De volledige 2e verdieping is voorzien van een fraaie laminaatvloer.

Buitenruimte:

De ruime achtertuin op het zuiden is extra diep. De tuin is aangelegd met grijze tegels, composiet vlonders, een vijver en hardhouten schuttingen. Er is een achterom en een stenen berging aanwezig. Op de achtergevel bevinden zich een elektrisch zonnescherm met inbouwspots en een heater. Een heerlijke tuin om met het gezin van te genieten.

KENMERKEN:

- Ideale woning voor (jonge) gezinnen;

- Kindvriendelijke woonwijk met speelgelegenheden;

- Scholen en winkels aan het einde van de straat;

- Voldoende parkeerruimte voor de deur;

- Zonnige achtertuin op het zuiden;

- Elektrische zonwering aanwezig;

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Intergas CV-combiketel uit 2009;

- Oplevering vanaf 2e kwartaal 2019.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy