Breitnerlaan 13

te Rhoon

€ 369.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een fantastische kans: deze UITGEBOUWDE TUSSENWONING uit 2009 aan één van de mooiste straten van de gewilde en sfeervolle woonwijk “Essendael” in Rhoon. Bij de woning horen een ACHTERTUIN OP HET ZONNIGE ZUIDEN en 2 PRIVE PARKEERPLAATSEN. Het fijne gezinshuis heeft een ruime woonkamer met 1,50m uitbouw, moderne open keuken, 3 royale slaapkamers (4 mogelijk), een LUXE EXTRA GROTE BADKAMER en grote separate wasruimte. Een boodschap doet u lopend of op de fiets in het winkelhart van Rhoon, de kinderen spelen verderop de straat naar hartenlust veilig buiten en kunnen zelf naar school fietsen. Voor ontspanning is in gemeente Albrandswaard een gevarieerd aanbod aan natuur en horeca. Het centrum van Rotterdam bereikt u gemakkelijk via het METROSTATION VAN RHOON of met de auto via de nabijgelegen uitvalswegen. Meer kunt u zich niet wensen!

INDELING

Begane grond: Entree, hal met meterkast (7 groepen) en trapopgang, modern betegeld toilet met hangcloset en fonteintje.

De uitgebouwde woonkamer is royaal met ruimte voor een zithoek en grote eettafel. Er is opbergruimte in de trapkast en de openslaande deuren brengen u in de achtertuin. Aan de voorzijde van de woning is de moderne open keuken uitgevoerd in hoekopstelling. Deze is afgewerkt met witte kasten en composiet werkblad. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast met vriesvak.

De begane grond is volledig voorzien van een eikenhouten vloer en glad gestuukte wanden.

1e verdieping: Overloop, 2 royale slaapkamers, luxe extra grote badkamer. De masterbedroom aan de voorzijde heeft een kastenwand met schuifdeuren. Aan de achterzijde treft u de ruime 2e slaapkamer. Beide kamers over de gehele breedte van de woning. In het midden van het huis bevindt zich de extra grote luxe badkamer. Deze is geheel betegeld en van alle gemakken voorzien: een ligbad met bubbel-functie, riante inloopdouche, meubel met dubbele wastafel en 2e toilet (hangcloset).

De 1e verdieping is deels voorzien van een eikenhouten vloer en deels van tapijt.

2e verdieping: Overloop, 3e slaapkamer, wasruimte. Vanaf de overloop is de ruime opbergvliering te bereiken. De 3e slaapkamer aan de achterzijde van het huis heeft een groot dakraam en een inloopkast. Aan de voorzijde is een grote wasruimte aanwezig met eveneens een groot dakraam. Tevens bevindt zich hier de Intergas CV-combiketel (2009) afgewerkt achter een kastopstelling. Het is mogelijk hier een 4e slaapkamer te realiseren door ook de overige apparatuur in een vaste kast te plaatsen. Ook het plaatsen van een dakkapel op de zolderverdieping is aan beide zijden mogelijk (achterzijde vergunningsvrij).

De 2e verdieping is voorzien van een doorgelegde laminaatvloer.

Buiten: De woning heeft aan de voorzijde een bijzonder diepe voortuin, waardoor u heerlijk rustig van de weg af woont. Aan het einde van de straat zijn speelvoorzieningen voor kinderen aanwezig. De achtertuin op het zonnige zuiden is een heerlijke plek om de gehele dag van de zon te genieten met ruimte voor meerdere zitjes. De tuin is aangelegd met een terras grenzend aan de woning en gras. Achterin is een stenen berging en achterom aanwezig. Parkeren is nooit een probleem: direct achter de tuin zijn 2 privé parkeerplekken aanwezig. ?

KENMERKEN:

- Fijne gezinswoning met uitbouw (1,50m);

- Moderne afwerking met royale luxe badkamer;

- Ligging in geliefde woonwijk “Essendael”;

- Ruime voortuin en zonnige achtertuin op het zuiden;

- Twee privé parkeerplekken achter de woning;

- Intergas CV-combiketel uit 2009;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Perceel 174 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 119 m2;

- Inhoud circa 390 m3;

- Bouwjaar circa 2009.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy