Lenghenhof 35

te Rhoon

€ 325.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze MODERNE RIJWONING met maar liefst 5 SLAAPKAMERS treft u op het gewilde wooneiland ‘Amber’ in Rhoon Portland! Een extra breed huis (5,70m binnenmaat) met veel ruimte! Een heerlijk rustige en KINDVRIENDELIJKE LOCATIE voor een (jong) gezin met groen en parkeerruimte voor de deur. De woning heeft een ROYALE WOONKAMER met schuifpui, open keuken met hoekopstelling, 5 slaapkamers en badkamer met ligbad. De begane grond is in 2018 modern afgewerkt met GESTUUKTE WANDEN EN PLAFONDS, een PVC-vloer met comfortabele vloerverwarming en een nieuw toilet! De tuin op het noordoosten is volledig bestraat en heeft een stenen berging en achterom. Het wooneiland biedt een FANTASTISCHE WOONOMGEVING met op loop- en fietsafstand winkelcentra “Hof van Portland” en “Carnisse Veste”, basis- en middelbare scholen, bus en tram en uitgestrekte natuur om heerlijk te wandelen.

INDELING:

Begane grond: Entree, lichte hal met meterkast (9 groepen), in 2018 vernieuwd geheel betegeld toilet v.v. hangcloset en fonteintje.

De royale woonkamer met schuifpui grenst aan de tuin en heeft een praktische trapkast. Door de breedte van het huis is er meer dan voldoende ruimte voor een grote bank en riante eettafel.

De keuken aan de voorzijde is uitgevoerd in hoekopstelling met witte kasten en kunststof werkblad. Alle inbouwapparatuur is aanwezig: een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, close-in-boiler en koel-/vriescombinatie.

De begane grond is in 2018 geheel van nieuwe afwerking voorzien: een gemakkelijk te onderhouden houtlook PVC-vloer met comfortabele vloerverwarming en gestuukte wanden en plafond met inbouwspots.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer. Dit huis heeft een fijne indeling en door de extra breedte van het huis, zijn er op deze verdieping 3 goede slaapkamers aanwezig. De masterbedroom en 3e slaapkamer vindt u aan achterzijde, de 2e slaapkamer aan de voorzijde. De volledig betegelde badkamer is ingedeeld met ligbad, inloopdouche, wastafel en 2e toilet.

De volledige 1e verdieping is voorzien van een lichtkleurige geheel doorgelegde laminaatvloer.

2e verdieping: Voorzolder, 2 slaapkamers. Eén van de pluspunten van deze woning is de zolderindeling met 2 slaapkamers. Hierdoor biedt het huis u in totaal maar liefst 5 slaapkamers. De 4e slaapkamer aan de achterzijde heeft een groot dakraam, de 5e slaapkamer aan de voorzijde heeft een groot dakraam en een wastafel. De voorzolder is voorzien van de Remeha CV-combiketel uit 2015 en de wasaansluitingen. Op de zolder is opbergruimte aanwezig achter knieschotten en op de vliering met vlizotrap.

De volledige 2e verdieping is voorzien van een lichtkleurige geheel doorgelegde laminaatvloer.

Buiten: De woning is gelegen aan een autovrij stukje met groen en voldoende parkeerruimte voor de deur. De achtertuin op het noordoosten is onderhoudsarm aangelegd met grijze bestrating en kunststof schuttingen. Achterin de tuin is een ruime stenen berging en een achterom aanwezig. In de zomer schijnt de zon in de achterste helft van de tuin. Door de rustige ligging aan de voorzijde, is het ook mogelijk hier een tweede zitje in de avondzon te maken.

KENMERKEN:

- Fijne gezinswoning met maar liefst 5 slaapkamers;

- Rustige ligging aan autovrij stukje met zicht op groen;

- Ligging op het geliefde wooneiland ‘Amber’ in Portland;

- Achtertuin op het noordoosten (’s zomers zon);

- Vernieuwde PVC-vloer met vloerverwarming (2018);

- Vernieuwde toiletruimte begane grond (2018);

- Vernieuwde Remeha CV-combiketel (2015);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Perceel 137 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 135 m2;

- Inhoud circa 415 m3;

- Bouwjaar circa 2000.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy