Herman Robbersstraat 92e

te Rotterdam

€ 260.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Al een tijdje op zoek naar een leuk appartement in het BRUISENDE CENTRUM van Rotterdam? DAN IS DIT UW KANS! Met zicht over de geliefde Goudsesingel treft u op de 4e verdieping dit leuke 3-kamerappartement. De woning heeft een lichte woonkamer, keuken, 2 slaapkamers (3 mogelijk), badkamer en ZONNIG BALKON OP HET ZUIDEN. Er is een berging op de 5e verdieping direct boven het appartement, deze kan bij de woning getrokken worden als 3e slaapkamer. De woning is volledig voorzien van ALUMINIUM KOZIJNEN met DUBBELE BEGLAZING. Het complex heeft een liftinstallatie en video-intercom. De ligging van de woning is fantastisch: lopend naar één van de leuke eettentjes, een boodschapje doen onderweg naar huis, een bezoekje brengen aan de markthal of met de trein Nederland verkennen. Het kan allemaal als u woont in dit appartement!

INDELING:

Begane grond: Afgesloten entree met video-intercom, brievenbussen, lift en trappenhuis naar de appartementen en bergingen.

4e verdieping: Halverwege de galerij betreedt u het appartement. Entree, tochthal, centrale hal met de meterkast (6 groepen) en toegang tot alle vertrekken van de woning.

De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en is uitgevoerd in hoekopstelling met kunststof werkblad. Er is een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie en warmwater boiler aanwezig. De keuken is voorzien van veel kasten voor extra opbergruimte en beschikt over wasaansluitingen. Deze ruimte is half betegeld met licht kleurige tegels en voorzien van een tegelvloer.

De woonkamer aan de zonnige kant van het huis heeft zicht over de hippe Goudsesingel en een deur naar het balkon. Zoekt u een grotere woonkamer? Betrek dan één van de twee slaapkamers bij de woonkamer. In de berging op de zolder maakt u dan een extra slaapkamer door een trap vanuit het appartement te maken. In de woonkamer en slaapkamers is een lichtkleurige laminaatvloer aanwezig.

De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en is te bereiken vanuit de woonkamer. De 2e slaapkamer grenst aan het balkon en is toegankelijk via de hal. De volledig betegelde badkamer is uitgerust met douchecabine, toilet (hangcloset), wastafelmeubel, spots en vloerverwarming.

Het balkon dat bij het appartement hoort ligt op het zuiden. Hier geniet u de gehele dag van de zon en kijkt u uit over de gezellige Goudsesingel.

5e verdieping: Op de 5e verdieping zijn via het trappenhuis de bergingen bereikbaar. De berging van dit appartement bevindt zich boven de keuken op de 4e verdieping. Hierdoor is het mogelijk de woning te vergroten door de berging als slaapkamer bij het appartement te betrekken! Ideaal als u de woonkamer beneden groter wilt maken of 3 slaapkamers wenst te hebben. De berging is al voorzien van 3 kleine ramen voor fijne lichtinval.

KENMERKEN:

- Ideaal appartement voor stellen of alleenstaanden;

- Ligging in bruisende centrum van Rotterdam;

- Balkon op het zonnige zuiden met zicht op Goudsesingel;

- Berging op de 5e verdieping (direct boven de woning);

- Gezamenlijke fietsenberging in de onderbouw;

- Geheel v.v. aluminium kozijnen met dubbele beglazing;

- Verwarming d.m.v. stadsverwarming;

- Warmwater d.m.v. boiler in de keuken;

- Vve actief: bijdrage €174,- p/m; (incl. voorschot stookkosten)

- Woonoppervlak circa 57 m2 (excl. zolderberging);

- Inhoud circa 175 m3;

- Bouwjaar circa 1941.

- Oplevering vanaf 01/03/2019

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy