Piet Mondriaan Allee 22

te Rhoon

€ 589.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een NIEUWBOUWHUIS kopen zonder wachttijd en dubbele maandlasten? Dat kan! Deze schitterende twee-onder-een-kapwoning in het stijlvolle project “Essenpark” in het gezellige dorp Rhoon is perfect voor u! Geniet in dit royale woonhuis met woonkamer aan de voorzijde, OPEN WOONKEUKEN BIJ DE TUIN, 5 slaapkamers, badkamer en wasruimte. Het huis wordt opgeleverd met o.a. een UITBOUW AAN DE ACHTERGEVEL (1,20m), een ingedeelde zolderverdieping met dakkapel, vloerverwarming op de begane grond en ZONNEPANELEN IN HET DAK. De keuken, het sanitair en de vloer- en wandafwerking zijn volledig naar uw eigen smaak te realiseren (met 25% korting bij de leverancier van de verkoper!). De woning heeft een heerlijke ligging aan een AUTOLUWE STRAAT met zicht op het park. Parkeren doet u met 2 auto’s op de eigen oprit. De locatie van woonwijk “Essendael” is ideaal voor gezinnen: op loopafstand van winkels, verschillende basisscholen en het metrostation, maar ook dichtbij de natuur van de polders en de sportvelden.

INDELING:

Begane grond: Entree, ruime hal met meterkast, toiletruimte met aansluiting voor een hangcloset en fonteintje. Vanaf de oprit naast de voordeur is toegang tot de berging met houten openslaande deuren. Ideaal voor fietsen en dergelijke.

Binnenkomst in het middengedeelte van de woning met de open trap. Aan uw rechterhand -aan de voorzijde van de woning- treft u de woonkamer. Hier is ruimte voor een gezellige en ruime zithoek bij de openslaande deuren welke over het park uitkijken. Een rustgevend én handig uitzicht: de spelende kinderen voor de deur.

Aan uw linkerhand -aan de tuinzijde van de woning- loopt u de sfeervolle woonkeuken in. Deze ruimte voelt als het hart van het huis waar u vanaf de grote eettafel door openslaande deuren de fijne achtertuin inkijkt. Er is rekening gehouden met aansluitingen voor een royale keukenopstelling met kastenwand en kookeiland. De sfeer kunt u helemaal zelf bepalen! Via de verkoper kunt u de ontworpen keuken met 25% korting kopen.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer. De masterbedroom aan de voorkant van het huis is een oase: heel royaal met openslaande deuren naar het balkon. Vanaf het balkon heerlijk uitzicht over het park. De 2e en 3e slaapkamer treft u aan de rustige tuinzijde. In het midden van de woning (met zijraam!) treft u de badkamer. Deze is extra groot, doordat de separate toiletruimte hierbij getrokken is. Deze ruimte heeft aansluitingen voor een hangcloset, een riante inloopdouche en dubbele wastafel. Deze ruimte is voorzien van zowel vloerverwarming als een aansluiting voor een handdoekradiator. De kleur van tegels en de afwerking kiest u naar uw eigen smaak! Via de verkoper kunt u het ontworpen sanitair met 25% korting kopen.

2e verdieping: Overloop, 2 slaapkamers, wasruimte. De 4e slaapkamer aan de voorzijde heeft veel ruimte door de zogenoemde “tuitgevel”. In de 5e slaapkamer aan de achterzijde is een extra dakkapel toegepast. De wasruimte biedt ruimte aan de CV-ketel en aansluitingen voor de wasmachine en droger. Vanaf de overloop is toegang tot de opbergvliering via de vlizotrap.

De woning wordt opgeleverd met zandcement afdekvloer, behangklare wanden en gespoten plafonds. De kap op de zolder is afgewerkt met ongeverfde isolatieplaten.

Buiten: Het huis ligt aan de voorzijde aan een autoluwe straat met slechts bestemmingsverkeer voor enkele woningen. Heerlijk veilig voor kinderen dus! Het park dat voor de huizen ligt biedt een heerlijk rustgevend uitzicht. Op de oprit is parkeerruimte voor 2 auto’s en toegang tot de berging. Het aangezicht van de woning is werkelijk een feest voor het oog: een royale en hoge woning met veel aandacht voor fraaie details in de gevels en ramen.

De achtertuin op het noordwesten biedt ’s zomers de gehele dag zon. In de middag heeft u vanaf de zijkant zon in de tuin. Er wordt aan de achterzijde van de tuin een gaashek met begroeiing en een poort geplaatst. De tuin en verdere erfafscheidingen zijn naar eigen smaak aan te leggen.

KENMERKEN:

- Nieuwbouwwoning kopen zonder veel wachttijd;

- Stijlvolle en zeer royale 2^1 kapwoning;

- Aan de voorzijde uitzicht over het Essenpark;

- Rustige en kindvriendelijke ligging aan autoluwe straat;

- Achtertuin op het noordwesten (’s zomers gehele dag zon);

- Begane grond v.v. uitbouw op achtergevel (1,20m);

- Zolderverdieping v.v. tuitgevel én dakkapel;

- Zolderverdieping v.v. 2 slaapkamers, wasruimte en vliering;

- Begane grond v.v. vloerverwarming;

- Zonnepanelen in het dak (5 stuks);

- CV-combiketel uit 2018 aanwezig;

- Hardhouten kozijnen met HR++ beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Gekozen meerwerk op te vragen bij ons kantoor;

- Perceel 250 m2 eigen grond (voorlopige meting);

- Woonoppervlak circa 178 m2;

- Inhoud circa 525 m3;

- Bouwjaar 2018/2019;

- Oplevering vanaf juli 2019.

LET OP: DE BEELDEN BETREFFEN IMPRESSIES. De woning is nog in aanbouw, wordt naar verwachting aan het eind van het 2e kwartaal van 2019 opgeleverd en is dus niet te bezichtigen.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy