Ouverturelaan 95

te Spijkenisse

€ 225.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze verzorgde en MODERN AFGEWERKTE TUSSENWONING vindt u in de rustige wijk ‘Vogelenzang’ in Spijkenisse. Het huis heeft een sfeervolle begane grond met tuingerichte woonkamer en GLOEDNIEUWE LUXE KEUKEN (2017) met gezellige schuifdeuren. Verder zijn er 2 slaapkamers, een keurige badkamer en een open zolder aanwezig. In totaal is er RUIMTE VOOR 4 SLAAPKAMERS, door de grote kamer te splitsen en de zolder in te delen. De CV-combiketel en de MV-unit zijn in 2016 alvast voor u vervangen. Genieten van de zon kunt u de hele dag in de TUIN OP HET ZUIDWESTEN! De woning bevindt zich nabij winkelcentrum ‘Akkerhof’, Park ‘Vogelenzang’, meerdere basis- en middelbare scholen en natuurlijk metrostation ‘De Akkers’.

INDELING:

Begane grond: Entree, hal met meterkast (10 groepen), modern half betegeld toilet v.v. hangcloset en fonteintje.

De tuingerichte woonkamer heeft voldoende ruimte voor een zithoek en eettafel. Er is een praktische trapkast en een deur naar de tuin aanwezig. De keuken aan de voorkant van het huis is af te sluiten door de gezellige schuifdeuren met glas dicht te schuiven. De luxe keuken is in 2017 geplaatst en werkelijk een feest voor het oog en in gebruik! De keuken is uitgevoerd met witte kasten en extra dik zwart stenen blad. Er is gebruik gemaakt van een dubbele opstelling met aan de ene kant een koel/vriescombinatie, extra grote gootsteen en vaatwasser en aan de andere zijde een heteluchtoven, magnetron, 5-pits inductiekookplaat (met flex-inductiezone), brede Novy afzuigkap en royale lades voor veel opbergruimte.

De volledige begane grond is voorzien van een fraaie houten parketvloer, glad gestuukte wanden en paneeldeuren.

1e verdieping: Overloop, 2 slaapkamers (3 mogelijk), keurige badkamer. De masterbedroom is gelegen aan achterzijde over de gehele breedte van de woning en heeft een mooie kastenwand met schuifdeuren. Deze kamer is voorzien van 2 grote Velux dakramen (v.v. verduisteringscreen en hor). Dit waren voorheen 2 slaapkamers en is naar wens ook gemakkelijk weer terug te brengen. Aan de voorzijde treft u de 2e slaapkamer. De nette badkamer is half betegeld en beschikt over een douchecabine, 2e toilet (hangcloset) en wastafel.

De volledige 1e verdieping is voorzien van een doorgelegde laminaatvloer.

2e verdieping: Ruime open zolder welke vrij is in te delen met een extra slaapkamer. Zo kunt u in totaal 4 slaapkamers in de woning realiseren. Aan de achterzijde zijn 2 Velux dakramen (v.v. verduisteringscreen) aanwezig. Op de zolder hangt de Remeha CV-combiketel uit 2016 en zijn aansluitingen voor de was/-droogopstelling aanwezig. Ook is er een kastenwand met schuifdeuren ingebouwd en zijn er twee delen opbergvliering gemaakt voor extra opbergruimte.

De volledige 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Buiten: De woning is aan de voorzijde gelegen op afstand van de doorgaande weg door de voortuin, stoep en groenstrook. In de straat is parkeergelegenheid aanwezig. In de achtertuin op zonnige zuidwesten geniet u de gehele dag heerlijk van de zon. De tuin is aangelegd met bestrating en groenborders en voorzien van houten schuttingen met achterom. Er is een houten berging en een houten tuinhuis aanwezig. Op de achtergevel is een handmatig bedienbaar zonnescherm.

KENMERKEN:

- Verzorgde en modern afgewerkte gezinswoning;

- Gloednieuwe luxe keuken in 2017 geplaatst;

- Ligging in rustige en kindvriendelijke woonwijk “Vogelenzang”;

- Achtertuin op het zonnige zuidwesten met achterom;

- Houten berging en houten tuinhuis aanwezig;

- Vernieuwde Remeha CV-combiketel (2016);

- Vernieuwde mechanische ventilatie unit (2016);

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- Perceel 155 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 105 m2;

- Inhoud circa 325 m3;

- Bouwjaar circa 1985.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy