Regenboog 242

te Rhoon

€ 375.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze moderne tussenwoning is de perfecte keuze! Het huis uit 2009 heeft een UITBOUW EN DAKKAPEL, een fijne TUIN OP HET ZONNIGE ZUIDEN en aan de voorzijde VRIJ UITZICHT over water en groen! In de gewilde gezinswijk “Portland” in Rhoon woont u heerlijk rustig en dichtbij voorzieningen. De woning biedt u een lichte uitgebouwde woonkamer met MODERNE OPEN KEUKEN, 4 slaapkamers, grote badkamer, washok en zolderruimte (mogelijk 5e slaapkamer). De jonge wijk ligt op een GUNSTIGE LOCATIE met uitvalswegen op enkele autominuten, hartje Rotterdam binnen 20 minuten, maar ook de natuur van de polders binnen handbereik. Uw auto kunt u kwijt op de PARKEERPLEKKEN VOOR DE DEUR. De wijk is KINDVRIENDELIJK vormgegeven, met diverse groen en speelvoorzieningen voor de deur. Wij laten u het huis graag zien!

INDELING:

Begane grond: Entree, hal met meterkast en alarminstallatie, modern half betegeld toilet v.v. hangcloset en fonteintje.

De woonkamer aan de tuinzijde is voorzien van een uitbouw van 1,50m diep, waardoor deze een royale afmeting heeft. In de woonkamer vindt u een deur naar de tuin en een praktische trapkast. Er is voldoende ruimte voor een riante zithoek en een grote eettafel. De open keuken aan de voorzijde van de woning is modern uitgevoerd in hoekopstelling met witte kasten en lichtgrijs composiet werkblad. De keuken is van alle gemakken voorzien: een 5-pits Boretti gasfornuis met brede oven en brede afzuigkap, magnetron, vaatwasser en koel/vriescombinatie. Vanaf uw aanrecht heeft u heerlijk uitzicht over het water en groen!

De volledige begane grond is voorzien van een fraaie eikenhouten parketvloer.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, ruime badkamer. De masterbedroom is gelegen aan achterzijde over de gehele breedte van de woning. Aan de voorzijde met uitzicht over water en groen treft u de twee andere slaapkamers. De moderne badkamer is volledig betegeld in grijs met witte kleurstelling en beschikt over een bijzonder grote douche met glazen wand, dubbele wastafel, 2e toilet (hangcloset). De badkamer is indien gewenst ruim genoeg voor een ligbad en douche.

De volledige 1e verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer.

2e verdieping: Voorzolder, 4e slaapkamer, washok. De speelse 4e slaapkamer aan de achterzijde heeft een dakkapel. Op de ruime voorzolder is een sauna aanwezig (in overleg) en er is opbergruimte op de opbergzolder over een gedeelte van het huis. Het is mogelijk van de voorzolder een 5e slaapkamer te maken. In het washok met ruimte voor de wasmachine en droger is tevens de Intergas CV-combiketel (2009) aanwezig.

De volledige 2e verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer.

Buiten: De woning is aan de voorzijde bijzonder mooi gelegen met heerlijk vrij uitzicht over water en groen. De diepe voortuin geeft privacy en veiligheid voor kinderen. Er is direct voor de deur parkeerruimte aanwezig. De achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden. Hier geniet u de gehele dag van de zon. De tuin is aangelegd met sfeervolle sierbestrating en houten schuttingen. Er is een stenen berging, houten overkapping, handmatig bedienbaar zonnescherm en achterom aanwezig.

KENMERKEN:

- Ideale gezinswoning met uitbouw én dakkapel;

- Kindvriendelijke woonwijk met speelgelegenheden;

- Modern afgewerkt met hoekkeuken en ruime badkamer;

- Achtertuin op het zonnige zuiden met stenen berging;

- Scholen en winkels aan het einde van de straat;

- Voldoende parkeerruimte voor de deur;

- Intergas CV-combiketel uit 2009;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Perceel 157 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 140 m2;

- Inhoud circa 425 m3;

- Bouwjaar circa 2009.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy