Sweelincklaan 79

te Rhoon

€ 208.500,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze VERZORGDE MAISONNETTE op de 3e en 4e verdieping ligt vlakbij het centrum van Rhoon met diverse winkels en het metrostation. Extra leuk aan dit appartement: de hoekligging met vrij zicht en zijraam en een ZONNIG BALKON OP HET WESTEN. Goed onderhouden, keurig afgewerkt en voorzien van o.a. een vernieuwde meterkast. Wonen zonder zorgen! Het huis heeft een SPEELSE WOONKAMER met openslaande deuren naar het balkon, een moderne open keuken, 2 slaapkamers, een ruime badkamer en een berging. Nog meer opbergruimte heeft u in de GROTE BERGING IN DE ONDERBOUW. De aangrenzende woonwijk biedt kindvriendelijke speelgelegenheden en parkeerruimte aan twee kanten van het appartementen-complex. Lopend doet u boodschappen of stapt u op de metro richting hartje Rotterdam (20 minuten). In Rhoon vindt u verder mooie natuur en DIVERSE HORECAGELEGENHEDEN! Via de Groene Kruisweg bevindt u zich binnen enkele minuten op meerdere snelwegen richting alle steden van de Randstad.

INDELING:

Begane grond: Afgesloten entree met intercom en brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de bergingen in de onderbouw. De privé berging is verrassend groot (circa 3,85x2,50m).

3e verdieping: Entree, hal met vernieuwde meterkast (5 groepen) en vaste kast met Remeha CV-combiketel (2014), keurig volledig betegeld toilet met hangcloset en fonteintje.

Bij binnenkomst in de woonkamer valt direct de speelse indeling en de lichtinval op. Er is ruimte voor een zithoek bij de openslaande deuren naar het balkon en voor een eettafel of speelhoek in de gezellige nis. De open keuken aan de voorzijde van het appartement heeft een ruimtelijke en moderne opstelling aan twee zijden met RVS en composiet werkblad. De keuken is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. Ook zijn er inbouwspots en voldoende opbergruimte aanwezig.

De gehele 3e verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer, Spachtelputz wanden en design radiatoren.

4e verdieping: Overloop, 2 slaapkamers, badkamer en inpandige berging. De hoofdslaapkamer van het appartement heeft 2 grote dakramen. De 2e slaapkamer aan de andere kant beschikt over 1 groot dakraam. Beide kamers zijn ruim. Vanaf de overloop is verder een ruime inpandige berging te bereiken. Deze kan door het plaatsen van een dakraam als extra kamer worden gebruikt of door het realiseren van aansluitingen als wasruimte. De keurig verzorgde badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, 2e toilet (hangcloset), wastafelmeubel en wasmachineopstelling.

De gehele 4e verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer.

KENMERKEN:

- Zeer verzorgde maisonnette met 2 slaapkamers;

- Hoekligging met vrij zicht en extra zijraam;

- Centrale ligging op loopafstand van winkels en metro;

- Ruime berging in de onderbouw (circa 10 m2);

- Ruim zonnig balkon op het westen;

- Zonnescherm aanwezig op het balkon;

- Rolluiken aanwezig op de keukenramen;

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- Remeha CV-combiketel uit 2014;

- VVE actief: bijdrage €187,59 p/m;

- Woonoppervlak circa 85 m2;

- Inhoud circa 255 m3;

- Bouwjaar circa 1978.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy