Maria van der Duinstraat 9

te Poortugaal

€ 322.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Wonen in een HOEKWONING met UITBOUW en een TUIN OP HET ZUIDEN? Dan is dit uw huis! Gelegen op een rustige locatie in de kindvriendelijke woonwijk ‘Valckesteyn’ in Poortugaal. Een verzorgde woning met houten vloer, schuifpui en speelse zijramen voor extra lichtinval. Deze fijne woning beschikt over een lichte woonkamer, MODERNE OPEN KEUKEN UIT 2012, 4 slaapkamers (5 mogelijk!), keurige badkamer en washok. In de tuin geniet u de gehele dag van de zon door de ligging op het zuiden. Er is een stenen berging en achterom aanwezig. De wijk biedt een RUSTIGE WOONOMGEVING met voldoende parkeerruimte voor de deur en speelgelegenheid voor kinderen. De locatie is ideaal voor (jonge) gezinnen met op loop- en fietsafstand het metrostation van Poortugaal, basisscholen, winkels en het ‘Valckesteinse Bos’. De centrale locatie biedt bovendien goede aansluitingen met diverse uitvalswegen.?

INDELING:

Begane grond: Entree, ruime en lichte hal met meterkast (10 groepen) en alarm, beklede trapopgang, half betegeld toilet met hangcloset en fontein. De toilet en woonkamer zijn voorzien van fraaie paneeldeuren.

Aan de voorzijde van de woning treft u de open keuken welke in 2012 is vernieuwd met een moderne en complete U-opstelling. Deze is afgewerkt met hoogglans witte kasten en een donker composiet werkblad. De keuken is voorzien van een 4-pits inductiekookplaat, brede afzuigkap, combi-oven, hoge koelkast en royale gootsteen met kokend waterkraan.

De woonkamer aan de tuinzijde heeft een grote aluminium schuifpui en een praktische trapkast. Er is voldoende ruimte voor een zithoek en eettafel. Door de extra zijramen heeft de woonkamer mooie lichtinval.

De gehele begane grond is voorzien van een fraaie eikenhouten vloer.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer. Op deze verdieping zijn 3 ruime slaapkamers aanwezig. De 2 slaapkamers met het grootste formaat treft u aan de achterzijde. De 3e slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een extra zijraam. De ruime badkamer aan de voorzijde van de woning is grotendeels betegeld in lichte kleurstelling. Er is een ligbad, douchecabine, wastafelmeubel, 2e toilet (hangcloset) en handdoekradiator aanwezig.

De 1e verdieping is deels voorzien van laminaat en deels van tapijt.

2e verdieping: Overloop, 4e slaapkamer, washok. De 4e slaapkamer over de gehele diepte van de woning is verrassend ruim en zeer licht door de 2 grote dakramen. Hier is een ingebouwde kastenwand met schuifdeuren aanwezig. In het washok met klein dakraam hangt de Remeha CV-combiketel (2011) en zijn de was-/droogaansluitingen aanwezig. Rondom is op de zolder opbergruimte aanwezig achter de knieschotten en vanaf de overloop op de opbergvliering.

De 2e verdieping is deels voorzien van laminaat en deels van tapijt.

Buiten: De woning heeft een rustige ligging op de hoek van een rijtje met voldoende parkeergelegenheid voor de deur en speelgelegenheid in de straat. De zonnige achtertuin op het zuiden is voorzien van sierlijke bestrating met groenborders en houten schuttingen. Een fijne ligging met de gehele dag zon! Er is een stenen berging en achterom aanwezig. Op de achtergevel hangt een elektrisch zonnescherm.

KENMERKEN:

- Uitgebouwde hoekwoning met zijramen;

- Ligging in de gewilde woonwijk “Valckesteyn”;

- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur;

- Zonnige achtertuin op het zuiden;

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Remeha CV-combiketel uit 2011;

- Perceel 130 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 117 m2;

- Inhoud circa 360 m3;

- Bouwjaar circa 1999.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy