Maasdam-akker 30

te Barendrecht

€ 297.800,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze ruime tussenwoning met MODERNE BADKAMER UIT 2017 en VRIJ UITZICHT op het parkje ligt in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk “Vrijheids-Akker” in Barendrecht. Een heerlijk huis voor een jong gezin op een fijne locatie. De woning biedt een ROYALE WOONKAMER met open keuken, 3 slaapkamers (4 mogelijk!), badkamer en voorzolder. De tuin op het noorden heeft ’s zomers de gehele dag zon. De ligging in deze leuke wijk van Barendrecht biedt veel voorzieningen dichtbij: de kinderen lopen of fietsen naar de basis- of middelbare school, boodschappen doet u in winkelcentrum ‘Carnisse Veste’ en de bus- en tramhaltes brengen u BINNEN 20 MINUTEN IN HARTJE ROTTERDAM. Ontspanning vindt u langs de Gaatkensplas, in het Inge de Bruijn zwembad of bij voetbalvereniging Smitshoek. .

Begane grond: Entree, hal met meterkast (7 groepen), half betegeld toilet met fonteintje.

Bij binnenkomst in de woonkamer valt u direct de breedte van het huis op! Een fijne zithoek aan de voorzijde met uitzicht over het parkje en een open keuken aan de achterzijde. Bij de keuken is ruimte voor een grote eettafel. Onder de trapopgang is een handige trapkast aanwezig. De keuken aan de achterzijde is uitgevoerd in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur, w.o. een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Vanuit de keuken is een deur naar de tuin.

De gehele begane grond is voorzien van een mooie laminaatvloer.

1e verdieping: Overloop, 2 slaapkamers (3 mogelijk), vernieuwde badkamer (2017). De zeer ruime ouderslaapkamer aan de voorzijde heeft vrij zicht over het parkje en is indien gewenst te splitsen in 2 slaapkamers. De 2e slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde. De badkamer is in 2017 volledig vernieuwd met grijs/witte betegeling tot aan het plafond en is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet (hangcloset).

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorgelegde laminaatvloer.

2e verdieping: Grote voorzolder, 3e slaapkamer. Op de overloop hangt de Vaillant CV-combiketel uit december 2010 en zijn was- en droogaansluitingen aanwezig. De 3e slaapkamer is ruim en voorzien van opbergruimte achter knieschotten. Zowel de voorzolder als de 3e slaapkamer zijn voorzien van een raam. Indien gewenst is het mogelijk een dakkapel aan de voorzijde van de woning te plaatsen om de zolder te vergroten.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een doorgelegde laminaatvloer.

Buiten: De ligging van de woning aan de voorzijde is prachtig: in de diepe voortuin met avondzon kunt u genieten van het zicht op het parkje. De achtertuin op het noorden heeft ’s zomers de gehele dag zon. Deze is voorzien van bestrating, een achterom en houten berging.

KENMERKEN:

- Ruime rijwoning met 3 slaapkamers;

- Mogelijkheid voor in totaal 4 slaapkamers;

- Vrij uitzicht aan de voorzijde over het parkje;

- Badkamer in 2017 geheel vernieuwd;

- Tuin op het noorden (’s zomers de gehele dag zon);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Extern schilderwerk in 2017 uitgevoerd;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Vaillant CV-combiketel uit december 2010;

- Perceel 125 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 112 m2;

- Inhoud circa 330 m3;

- Bouwjaar circa 2005.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy