Rijsdijk 158

te Rhoon

€ 329.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Landelijk en toch centraal wonen met WEIDS UITZICHT OP DE POLDER? Kom kijken in deze goed onderhouden jaren ’30 twee-onder-één-kapwoning aan de dijk met GROTE ZIJTUIN! Het huis is gelegen aan een van de geliefde dijken van het gezellige dorp Rhoon met op fietsafstand de winkels in het dorpshart, basisscholen en het metrostation. Het huis heeft 4 verdiepingen, waaronder een souterrain en vliering. Op dijkniveau heeft u een DOORZON WOONKAMER MET OPEN KEUKEN, op de 1e verdieping 2 slaapkamers en een badkamer, op de vliering door het plaatsen van een vaste trap de mogelijkheid voor een extra slaapkamer en in het souterrain een GROTE HOBBY- OF OPSLAGRUIMTE met wasgelegenheid. Rhoon ligt op steenworp afstand van Rotterdam en zeer gunstig ten opzichte van diverse snelwegen. Ontspanning vindt u in de schitterende natuur van de polders, bij de golfbaan of jachthaven of in een van de diverse horecagelegenheden.

INDELING:

Begane grond: Entree, ruime hal met meterkast (9 groepen), toilet en trap naar 1e verdieping en trap naar souterrain.

De lichte doorzon woonkamer heeft aan de voorzijde weids uitzicht over de polder en aan de achterzijde zicht op groen. Hierdoor heeft u volledige privacy! Bovendien kunt u de geiten en kippen vanuit uw woonkamerraam in de wei zien lopen. Landelijker wordt het niet! De woonkamer heeft daarnaast een sfeervolle openhaard. Aanvullend is het eenvoudig in het eetgedeelte openslaande deuren te plaatsen, zodat u direct het buitenterras op loopt!

De halfopen keuken aan de achterzijde van het huis heeft een deur naar het buitenterras en kijkt over de tuin en het groen aan de achterkant. Deze ruimte is voorzien van een dubbel keukenblok met inbouwapparatuur w.o. een 4-pits inductiekookplaat, inbouw-afzuigkap en oven. Daarnaast is er een losse vaatwasser, koelkast en magnetron aanwezig. Door het inbrengen van een draagbalk is het mogelijk de tussenmuur te verwijderen en de woonkamer en keuken met elkaar te verbinden!

De gehele begane grond is voorzien van een zwartkleurige zeilvloer.

1e verdieping: Overloop, 2 slaapkamers, badkamer. Op de overloop zijn zijramen en een dakkapel aanwezig voor extra lichtinval en ruimte. Tevens bevindt zich hier extra opbergruimte en een vlizotrap naar de vliering. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde, de 2e slaapkamer aan de voorkant heeft vrij zicht over de polder. De badkamer is voorzien van een hoekbad, douchecabine, wastafelmeubel en 2e toilet.

De 1e verdieping is deels voorzien van tapijt en deels van hout.

2e verdieping: Door een vaste trap te plaatsen kunt u van de vliering een extra slaapkamer maken. Er zijn reeds 2 dakramen aanwezig voor de nodige lichtinval. Een dakkapel aan de achterzijde is ook mogelijk (vergunningsvrij). Tevens bevindt zich hier de Remeha CV-combiketel uit 2016. Deze ruimte heeft een nokhoogte van 2,10m en is nu in gebruik als opbergruimte en logeerkamer.

De 2e verdieping is voorzien van tapijt.

Souterrain: Vanuit de hal op de woonverdieping via een vaste trap bereikt u het souterrain. Hier is eerst een ruime hal met opslagruimte aanwezig en daarnaast een grote hobby-/opslagruimte met 3 ramen. Deze multifunctionele ruimte is tevens vanuit de tuin te bereiken. De aansluitingen voor wasmachine en droger zijn hier aanwezig evenals een extra wastafel. Deze ruimte heeft een hoogte van 1,95m. Bij verschillende woningen op de Rijsdijk is het souterrain verhoogd en daarmee toegevoegd aan de woning door bijvoorbeeld het plaatsen van een grote woonkeuken.

Buiten: De bijzondere ligging van deze woning zorgt voor weids uitzicht over de polder aan de voorkant en zicht op groen aan de achterkant. Langs de eigen tuin aan de dijk is voldoende parkeerruimte aanwezig. De woning beschikt over zowel een groot buitenterras op dijkniveau als over een royale zijtuin. Het buitenterras is vanuit de keuken te bereiken en biedt voldoende ruimte voor een grote eet- en zithoek. Hier is tevens een kleine berging aanwezig voor fietsen of tuinartikelen. De tuin naast het huis geeft een landelijk en sfeervol gevoel. Ook hier is ruimte voor een zit- en eethoek. U heeft in de zijtuin de gehele dag zon tot zonsondergang. Onder het buitenterras is verder een beschutte ruimte om ’s zomers droog buiten te zitten: ideaal voor het vieren van een feestje in combinatie met het souterrain! Daarnaast is hier een zeer ruime berging van circa 2,88x4,32m aanwezig.

KENMERKEN:

- Karakteristieke 2^1-kap dijkwoning uit 1930;

- Vrij en weids uitzicht over de polder;

- Royale zijtuin met veel groen en zon;

- Groot buitenterras op dijkniveau (circa 52 m2);

- Twee bergingen buiten (circa 16 m2);

- Spouwmuurisolatie aangebracht in 2016;

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- Extern schilderwerk uitgevoerd in 2018;

- Vernieuwde Remeha CV-combiketel uit 2016;

- Perceel 242 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 90 m2;

- Souterrain/vliering circa 57 m2;

- Inhoud circa 440 m3;

- Bouwjaar circa 1930.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy