Aleijd van Strienhof 18

te Poortugaal

€ 329.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze RUIME TUSSENWONING met maar liefst 5 SLAAPKAMERS ligt in de geliefde woonwijk ‘Valckesteyn’ in Poortugaal. Op deze fijne en kindvriendelijke locatie biedt het huis een sfeervolle woonkamer met schuifpui, LANDELIJKE OPEN KEUKEN, 5 goede slaapkamers, nette badkamer en opbergvliering. Een nette woning met een eikenhouten vloer en in het 4e kwartaal van 2018 extern geschilderd! De straat aan de voorzijde biedt ruim zicht en heel veel parkeerplekken. In de GEZELLIGE ACHTERTUIN op het oosten kunt u ‘s zomers de gehele dag genieten van de zon. De locatie biedt de IDEALE WOONOMGEVING voor stellen en gezinnen met op loop- en fietsafstand het metrostation, basisscholen, de winkels in het hart van Poortugaal, de natuur in het ‘Valckesteinse Bos’ en een goede snelwegverbinding met de Randstad.

Oplevering vanaf 3e kwartaal 2019

INDELING:

Begane grond: Entree, hal met meterkast (8 groepen) en garderobekast achter louvredeuren, trapopgang en betegeld toilet met hangcloset en fonteintje. Door de sfeervolle deur met glas is toegang tot de woonkamer.

De ruime woonkamer met schuifpui naar de tuin heeft veel lichtinval. De woonkamer biedt voldoende ruimte aan een royale zithoek en een gezellige eettafel. Verder is er een praktische trapkast aanwezig. De open hoekkeuken bevindt zich aan de voorzijde en is uitgevoerd in landelijk stijl met zwart composiet aanrechtblad. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een 6-pits gasfornuis met brede heteluchtoven, schouw met afzuigkap, aparte magnetron, vaatwasser, koelkast en een landelijke gootsteen met Quooker. In de keuken staat een vrijstaande buffetkast met ingebouwde vriezer en veel extra opbergruimte.

De gehele begane grond is voorzien van een schitterende eikenhouten vloer.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer. De masterbedroom aan de voorkant heeft ruimte voor een grote kastenwand. De 2e en 3e slaapkamer bevinden zich aan de achterzijde van de woning. Alle slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren, op maat gemaakte horren en handmatige rolluiken.

De badkamer is volledig betegeld in lichtkleurige tegels en voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en handdoekradiator. Ook het badkamerraam is voorzien van een op maat gemaakte hor. Op de overloop bevindt zich het separate toilet (afvoer fonteintje aanwezig).

2e verdieping: Voorzolder, 2 slaapkamers. Op de voorzolder is ruimte voor de wasmachine en droger, bereikt u via de vlizotrap de grote opbergzolder en is een vaste kast met Vaillant CV-combiketel (2012) aanwezig. Aan de achterzijde van de woning treft u de volwaardige 4e slaapkamer. Deze is groot en licht door de grote kunststof dakkapel met elektrisch rolluik. De eveneens volwaardige 5e slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een groot dakraam (v.v. verduisteringscreen) en extra opbergruimte achter knieschotten.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een lichtkleurige laminaatvloer.?

Buiten: De woning is aan de voorzijde gelegen aan een ruim opgezette straat met meer dan voldoende parkeergelegenheid. De gezellige achtertuin is aangelegd met bestrating, groenborders en groenrijke schuttingen. De ligging op het oosten biedt ’s zomers gewoon de gehele dag zon! Achterin de tuin is een stenen berging en een poort naar het achterpad aanwezig. Op de achtergevel hangt een handmatig bedienbaar zonnescherm, op de voorzijde hangt een markies.

KENMERKEN:

- Ruime tussenwoning met maar liefst 5 slaapkamers;

- Ligging in kindvriendelijke en ruim opgezette straat;

- Heel veel parkeergelegenheid voor de deur aanwezig;

- Achtertuin op het oosten (’s zomers gehele dag zon);

- Slaapkamers v.v. horren en rolluiken (dakkapel elektrisch);

- Extern schilderwerk uitgevoerd 4e kwartaal 2018;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Vaillant CV-combiketel (2012);

- Perceel 130 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 129 m2;

- Inhoud circa 390 m3;

- Bouwjaar circa 2000.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy