Kaasmaker 7

te Poortugaal

€ 499.500,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze VOLLEDIG GEMODERNISEERDE VRIJSTAANDE WONING met GARAGE en ZONNIGE TUIN op het zuidwesten treft u in de kindvriendelijke wijk 'Plan Landweg'. Het woonhuis biedt een ruime woonkamer met LUXE OPEN KEUKEN UIT 2016, een badkamer en slaapkamer op de begane grond en 2 ruime slaapkamers en badkamer met DAKKAPEL op de 1e verdieping. DE MODERNE AFWERKING biedt onder meer glad gestuukte wanden, tegelvloer met vloerverwarming, Nefit CV-combiketel (2016) en elektrische rolluiken. De woning biedt veel mogelijkheden. Zo is de woning geschikt voor GELIJKVLOERSE BEWONING, maar kan ook de woonkamer vergroot worden door het bijtrekken van de garage. De wijk biedt verschillende basisscholen, het dorpscentrum en het metrostation van Poortugaal op loop- en fietsafstand en heeft op enkele autominuten diverse uitvalswegen naar Rotterdam en de verdere Randstad.

INDELING:

Begane grond: Entree, ruime en lichte hal met meterkast (9 groepen), modern betegeld toilet (staand closet) met fonteintje en garage met wasmachineopstelling.

De tuingerichte woonkamer is licht door de vele ramen en kunststof openslaande deuren naar de tuin. De kamer biedt voldoende ruimte aan een riante zithoek en grote eettafel. Eventueel is het mogelijk om de garage bij de woonkamer te betrekken voor meer ruimte. De prachtige open keuken uit 2016 is uitgevoerd met witkleurige hoogglans kasten en een composiet zwartkleurig aanrechtblad. De keuken is van alle gemakken voorzien: een 6-pits gasfornuis met 2-ovens, afzuigkap, gootsteen met Quooker, vaatwasser, grote opberglades en een extra kastenwand met combi-magnetron, Siemens koffiemachine en grote Amerikaanse koelkast.

De begane grond is voorzien van glad gestuukte wanden en een grijs kleurige tegelvloer. De woonkamer, keuken, hal, badkamer en toilet zijn voorzien van vloerverwarming.

Via de hal heeft u ook toegang tot de slaapkamer en badkamer aan de voorzijde van de woning. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douchebak en wastafelmeubel. Via de badkamer heeft u door middel van een moderne schuifdeur toegang tot de slaapkamer. Indien gewenst is het ook mogelijk om de slaapkamer bij de keuken te betrekken.

De slaapkamer is voorzien van glad gestuukte wanden en een laminaatvloer.

De gehele begane grond is voorzien van elektrische rolluiken.

1e verdieping: Overloop, 2 slaapkamers, badkamer. Beide slaapkamers zijn groot en geven een ruimtelijke gevoel door de open nok. Indien u liever meer opbergruimte heeft, is het mogelijk om een opbergvliering te realiseren bereikbaar door middel van een vlizotrap. De volledig betegelde badkamer is modern en praktisch ingericht en voorzien van een ruime inloopdouche met glazen schuifwand, toilet en wastafelmeubel. Beide slaapkamers zijn voorzien van elektrische rolluiken.

De volledige 1e verdieping is voorzien van vloerbedekking.

Buiten: De woning is aan de voorzijde gelegen in een rustige en kindvriendelijke straat met voldoende parkeergelegenheid voor de deur en een eigen oprit. De achtertuin is gelegen op het zonnige zuidwesten. De tuin beschikt over een ruim terras, verschillende groenborders, gras, een grote houten schuur en een houten vlonder aan het water. Verder heeft u via de voorkant en via de garage toegang tot de achtertuin. De garage is voorzien van een elektrische deur met afstandsbediening en een deur naar de tuin met inpandig elektrisch rolluik.

KENMERKEN:

- In 2016 volledig gemoderniseerde woning;

- Ligging in geliefde en kindvriendelijke woonwijk 'Plan Landweg';

- Zonnige achtertuin op het zuidwesten;

- Gelijkvloerse bewoning mogelijk;

- Evo Home verwarmingssysteem;

- Kunststof kozijnen met dubbele beglazing;

- De gehele woning is voorzien van elektrische rolluiken;

- Vernieuwde Nefit CV-combiketel 2016;

- Perceel 509 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 110 m2;

- Inhoud circa 330 m3;

- Bouwjaar circa 1993.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy