Oostdorpseweg 16

te Poortugaal

€ 318.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Gelegen aan de singel in de geliefde buurt ‘Valckesteyn’ vindt u deze VERZORGDE TUSSENWONING met dakkapel. De benedenverdieping is in 2015 vernieuwd met o.a. glad gestuukte wanden en een MODERNE KEUKEN. Koken met uitzicht op de groene singel, openslaande deuren naar de tuin en maar liefst 4 slaapkamers. Een heerlijk huis voor een (jong) gezin! Het huis heeft een lichte woonkamer, open keuken, 4 slaapkamers, RUIME BADKAMER en voorzolder. De achtertuin op het oosten grenzend aan vrijstaande woningen heeft veel privacy en DE GEHELE DAG ZON. In de woonwijk woont u heel prettig: het metrostation en een basisschool aan het einde van de straat, speelvoorzieningen voor kinderen en parkeerruimte aanwezig, op fietsafstand diverse winkels in het centrum van het gezellige dorp Poortugaal. De wijk grenst aan de mooie natuur van het ‘Valckesteinse Bos’ en toch bent u met de auto BINNEN 20 MINUTEN IN ROTTERDAM!

Oplevering circa september 2019

INDELING:

Begane grond: Entree, lichte hal met garderobehoek, meterkast (7 groepen), trapopgang en half betegeld toilet met fonteintje.

De woonkamer aan de tuinzijde heeft een zee aan lichtinval door de glazen pui met openslaande deuren. De radiatoren zijn afgewerkt met sfeervolle omkleding. Hier is ruimte voor een zithoek en praktische opbergruimte in de trapkast. Tussen de woonkamer en de keuken is ruimte voor een grote eettafel. De open keuken heeft aan de voorzijde zicht over de groene singel. In 2015 is een volledig nieuwe keuken geplaatst met hoogglans witte kasten en een grijs composiet aanrechtblad en plint. De hoekopstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur: een 5 pits gaskookplaat, brede afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast met vriesvak en Quooker kraan.

De gehele begane grond is voorzien van een donkere laminaatvloer en glad gestuukte wanden.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer. De grootste slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime slaapkamer met uitzicht op het water en groen. De 3e slaapkamer aan de achterkant heeft een ingebouwde kast met schuifdeuren. De badkamer aan de voorzijde is volledig betegeld en heeft een groot raam. Er is een ligbad, douchecabine, wastafel en 2e toilet aanwezig. Ruimte genoeg!

De gehele 1e verdieping is voorzien van tapijtvloeren.

2e verdieping: Voorzolder, 4e slaapkamer. Op de voorzolder met klein dakraam hangt de Remeha CV-combiketel uit 2013 en is de was-/droog aansluiting aanwezig. Rondom is opbergruimte achter knieschotten. De 4e slaapkamer heeft aan de achterkant een dakkapel. Indien u meer slaapkamers nodig heeft, is het door het plaatsen van 2e dakkapel mogelijk de zolder in 2 kamers in te delen. Hierdoor beschikt u in totaal over maar liefst 5 slaapkamers!

De voorzolder is voorzien van een tapijtvloer, de slaapkamer van een laminaatvloer.

Buiten: Zowel aan de voor- als aan de achterzijde heeft de woning een waanzinnige ligging! Door de bordesverhoging waarop de woning gebouwd is, heeft u vrij zicht over de singel aan de voorzijde. Hier is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De diepe achtertuin biedt door de ligging grenzend aan vrijstaande bebouwing veel privacy. In de tuin op het zuidoosten heeft u de gehele dag zon. Later op de avond heeft u aan de voorzijde de mogelijkheid om van het zonnetje te genieten. Achterin is een grote stenen berging en een poort naar het achterpad aanwezig. Op de achtergevel hangt een modern antracietkleurig elektrisch zonnescherm. Zowel de voor als achtertuin zijn modern aangelegd met grijskleurige tegels, blijvend groen en houten schuttingen.

KENMERKEN:

- Verzorgde tussenwoning met dakkapel;

- Schitterende ligging aan brede groene singel;

- Vier slaapkamers aanwezig (5 mogelijk);

- Diepe achtertuin op het zuidoosten (gehele dag zon);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Extern schilderwerk uitgevoerd in 2015;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Remeha CV-combiketel (2013);

- Perceel 144 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 117 m2;

- Inhoud circa 360 m3;

- Bouwjaar circa 1999.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy