Jan van Herwijnenlaan 43

te Rhoon

€ 695.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een NIEUWBOUWHUIS kopen zonder wachttijd en dubbele maandlasten? Dat kan! Deze schitterende VRIJSTAANDE VILLA in het stijlvolle project ‘Essenpark’ in het gezellige dorp Rhoon is perfect voor u! Er worden slechts 3 vrijstaande woningen gebouwd in dit sfeervolle wijkje. GENIET VAN HET WOONCOMFORT op de benedenverdieping: een woonkeuken, eethoek met gezellig erker, royale woonkamer en een tv-hoek in de tuinkamer. Op de 1e verdieping heeft u beschikking over 3 ruime slaapkamers, een badkamer en apart toilet. De 2e verdieping is een vrij in te delen zolderverdieping met verrassend hoge nok (2 extra slaapkamers en 2e badkamer mogelijk!). De woning wordt opgeleverd met o.a. VLOERVERWARMING op de begane grond en ZONNEPANELEN op het dak. De keuken, het sanitair en de vloer-/wandafwerking zijn volledig naar uw eigen smaak te realiseren. Parkeren kan met 2 auto’s op de EIGEN OPRIT. De locatie is ideaal voor gezinnen: op loopafstand van winkels, verschillende basisscholen en het metrostation, maar ook dichtbij de natuur van de polders en de sportvelden.

INDELING:

Begane grond: Entree, hal met meterkast en trapopgang, toiletruimte met aansluiting voor een hangcloset en fonteintje. Vanaf de oprit naast de voordeur is toegang tot de berging met houten openslaande deuren. Ideaal voor fietsen en dergelijke.

Binnenkomst in het middengedeelte van de woning met gezellige erker. Hier is ruimte voor een eethoek midden tussen de keuken en woonkamer.

Aan uw rechterhand -aan de voorzijde van de woning- treft u de woonkeuken. Een heerlijke plek om gezamenlijk te koken en borrelen. Door de openslaande deuren heeft u handig uitzicht: de straat in met de spelende kinderen voor de deur. De keuken wordt casco opgeleverd, er is rekening gehouden met aansluitingen voor een wandopstelling en kookeiland. De sfeer kunt u helemaal zelf bepalen!

Met zicht op de tuin heeft u beschikking over een royale woonkamer met openslaande deuren en een aparte tv-hoek in de tuinkamer. Zo heeft u veel mogelijkheden om te zitten! Natuurlijk kan de tuinkamer ook gebruikt worden als kantoor, speelhoek voor de kinderen e.d.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer en separaat toilet. De masterbedroom aan de voorkant van het huis is een heerlijke plek om tot rust te komen: royaal met ramen aan twee zijden. De 2e en 3e slaapkamer treft u aan de tuinzijde. In het midden van de woning (met zijraam!) treft u de badkamer. De badkamer wordt casco opgeleverd en heeft aansluitingen voor een douche, ligbad en wastafel. Deze ruimte is voorzien van zowel vloerverwarming als een aansluiting voor een handdoekradiator. De kleur van tegels en de afwerking kiest u naar uw eigen smaak!

2e verdieping: Royale open zolderverdieping, wasruimte. De wasruimte biedt ruimte aan de CV-ketel en aansluitingen voor de wasmachine en droger. Op de zolder zijn verder reeds een dakkapel en twee grote dakramen aangebracht. Deze verdieping is hierdoor voorbereid voor 2 extra slaapkamers. Tevens zijn aansluitingen aangebracht voor het realiseren van een 2e badkamer. Zo kunt u hier een fijne verdieping van maken voor bijvoorbeeld kinderen of logees!

De woning wordt opgeleverd met zandcement afdekvloer, behangklare wanden en gespoten plafonds. De kap op de zolder is afgewerkt met ongeverfde isolatieplaten.

Het huis ligt aan de voorzijde aan een rustige straat in het gloednieuwe wijkje ‘Essenpark’. Op de oprit is parkeerruimte voor 2 auto’s en toegang tot de berging. Het aangezicht van de woning is werkelijk een feest voor het oog: een royale en hoge woning met veel aandacht voor fraaie details in de gevels en ramen.

Buiten: Het huis heeft een tuin rondom de woning, zo heeft u beschikking over een voortuin op het zuiden, een zijtuin op het oosten en een achtertuin op het noorden. De achtertuin biedt door de grootte ’s zomers de gehele dag zon. Het fijne van de ligging van deze vrijstaande woning is dat u de gehele dag een plekje kunnen kiezen in de tuin. De tuin heeft een heerlijke ligging met veel privacy doordat deze grenst aan water en een vrijstaande bebouwing. De tuin en erfafscheidingen zijn naar eigen smaak aan te leggen.

KENMERKEN:

- Nieuwbouwwoning kopen zonder veel wachttijd;

- Stijlvolle en zeer royale vrijstaande villa;

- Rustige en kindvriendelijke ligging in ‘Essenpark’;

- Tuin rondom de woning (altijd zon en schaduw);

- Begane grond v.v. uitbouw aan de tuinkamer (1,20m);

- Zolderverdieping vrij in te delen (v.v. dakkapel en 2 dakramen);

- Zolderverdieping met aansluitingen voor 2e badkamer;

- Begane grond v.v. vloerverwarming;

- Zonnepanelen in het dak (12 stuks);

- CV-combiketel uit 2018 aanwezig;

- Hardhouten kozijnen met HR++ beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Gekozen meerwerk op te vragen bij ons kantoor;

- Perceel 561 m2 eigen grond (voorlopige meting);

- Woonoppervlak circa 167 m2;

- Inhoud circa 550 m3;

- Bouwjaar 2018/2019.

LET OP: DE BEELDEN BETREFFEN IMPRESSIES.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy