Albrandswaardseweg 15B

te Poortugaal

€ 318.500,-- Kosten Koper

Verkocht

Bent u op zoek naar een LEUKE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING in Poortugaal? Dit is uw kans om geheel naar uw eigen smaak te wonen! Op een royaal perceel van 310 m2 eigen grond treft u deze op te knappen halfvrijstaande woning met STENEN GARAGE en eigen oprit. Het huis biedt een woonkamer, uitgebouwde keuken, 2 slaapkamers, badkamer, tussenkamer en ZOLDER MET DAKKAPEL. Het is mogelijk om in totaal 4 slaapkamers in het huis te realiseren. In de voortuin is ruimte voor het PARKEREN VAN MEERDERE AUTO’S op de eigen oprit. De ZIJ- EN ACHTERTUIN bieden mogelijkheden om in te richten met meerdere terrassen. De locatie is zeer prettig: in een charmante jaren ‘50/’60 woonwijk direct naast het centrum van Poortugaal. Een IDEALE PLEK OM TE WONEN en kinderen te zien opgroeien. Op loopafstand bereikt u de winkels, basisscholen en het metrostation van Poortugaal. Fijn is ook de schitterende natuur van de polders op fietsafstand. Zo geniet u van goede bereikbaarheid, maar ook ontspanning in de natuur!

INDELING:

Begane grond: Zij entree, hal met trapopgang, toilet met fonteintje.

Aan de voorzijde komt u binnen in de woonkamer. Hier is ruimte voor een zithoek bij de sfeervolle openhaard en is een praktische trapkast aanwezig. Het eetgedeelte aan de achterzijde kijkt op de tuin en grenst aan de uitgebouwde keuken. De keuken is voorzien van een eenvoudige opstelling en was-/droogaansluiting. Achterin de keuken is een deur naar de tuin. Er is voldoende ruimte een lange keukenopstelling te maken met aangrenzend de eettafel in het eetgedeelte. Wilt u net iets meer ruimte? Bouw dan het laatste hoekje ook uit, zo wordt het mogelijk een grote woonkeuken te maken!

De begane grond is deels voorzien van tapijt en deels tegels.

1e verdieping: Overloop, 2 slaapkamers, tussenkamer en badkamer. De grote slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde. Via de tussenkamer bereikt u aan de achterzijde de 2e slaapkamer. De tussenkamer heeft verder een trap met toegang naar de zolder en hier hangt tevens de Vaillant CV-combiketel. De badkamer bereikt u vanaf de overloop. Hier is een douche, wastafel en 2e toilet. Er zijn veel mogelijkheden voor de indeling van de 1e verdieping. Bijvoorbeeld 2 grote slaapkamers en een grote badkamer of zelfs het realiseren van 3 slaapkamers.

De 1e verdieping is deels voorzien van tapijt.

2e verdieping: Via een vaste trap bereikt u de open zolder met grote dakkapel aan de achterzijde. Tevens is er een zijraam aanwezig. De zolder kan gebruikt worden als extra slaapkamer.

De 2e verdieping is voorzien van tapijttegels.

Buiten: De ruime voortuin geeft fijne afstand tot de straat. Er is een oprit met ruimte voor meerdere auto’s en de mogelijkheid om een extra terras te creëren. Vanaf de voorzijde heeft u via openslaande deuren toegang tot de stenen garage en vanuit de achtertuin met een loopdeur. Via de brede zijtuin bereikt u de achtertuin op het Noorden. Door de brede ligging en grote oppervlakte, kunt u de tuin inrichten met meerdere terras, zodat u altijd een plekje in de zon of schaduw heeft!

KENMERKEN:

- Leuke 2^1 kapwoning nabij centrum van Poortugaal;

- Geheel naar eigen smaak op te knappen;

- Aangebouwde stenen garage (circa 17 m2);

- Eigen oprit voor meerdere auto’s;

- De gehele woning is voorzien van houten kozijnen

(dakkapel en bijkeuken hardhouten kozijnen);

- De begane grond is voorzien van dubbele beglazing;

- De verdiepingen zijn voorzien van enkele beglazing;

- Vaillant CV-combiketel uit 2002/2003;

- Perceel 310 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 97 m2;

- Inhoud circa 350 m3;

- Bouwjaar circa 1968.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy