Hovenier 43

te Rhoon

€ 429.000,-- Kosten Koper

Verkocht

TURN-KEY! Op zoek naar volledig vernieuwde twee-onder-een-kapwoning? Dit leuke huis met INPANDIG BEREIKBARE GARAGE en ZONNIGE TUIN op het zuidwesten is perfect voor u. De begane grond is in 2016 geheel gerestyled met o.a. een MODERNE OPEN KEUKEN, vloerverwarming en glad gestuukte wanden. Op de 1e verdieping treft u 2 slaapkamers (3 mogelijk) en de ruime LUXE BADKAMER uit 2014. Op de 2e verdieping bevindt zich de 3e slaapkamer met DAKKAPEL, wasruimte en vlizotrap naar royale bergzolder. Op de EIGEN OPRIT is parkeerruimte voor 2 auto’s en in de fraai aangelegde achtertuin kunt u de gehele dag genieten van het zonnetje. Ideaal! De woning heeft een KINDVRIENDELIJKE LIGGING met een basisschool aan de overkant, diverse speelvoorzieningen in de wijk en op loop-/fietsafstand het gezellige dorpscentrum van Rhoon en het metrostation. De NABIJGELEGEN UITVALSWEGEN brengen u met de auto binnen 20 minuten in hartje Rotterdam!

INDELING:

Begane grond:Entree, hal met vaste kast (handige schoenenkast) en vernieuwde meterkast (8 groepen), modern volledig betegeld toilet v.v. hangcloset en fonteintje, deur naar de garage. De inpandige garage heeft een grote deur naar de oprit en is voorzien van een keukenblok met gootsteen. De garage is afgewerkt met een praktische epoxy vloer.

De begane grond is in 2016 compleet vernieuwd met o.a. een nieuwe lichtkleurige tegelvloer met vloerverwarming, gestuukte wanden en een schitterende keuken.

De woonkamer is ruim en licht door de grote ramen en schuifpui aan de achterzijde van de woning (v.v. hordeur). Er is een speelse indeling door de aanwezigheid van de tuinkamer en de stijlvolle gashaard tussenin. Zo heeft u meer dan voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een separate eethoek. Beide profiteren van de warmte van de haard! Natuurlijk kunt u de tuinkamer ook gebruiken als tv-kamer, kantoor of speelhoek.

De open keuken uit 2016 is gelegen aan de voorzijde van de woning. De keuken is uitgevoerd in hoekopstelling met hoogglans witte kasten en natuurstenen werkblad. De luxe opstelling is van alle gemakken voorzien: een 5-pits gas-op-glas kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser.

1e verdieping: Overloop, 2 slaapkamers en badkamer. De masterbedroom treft u aan de achterzijde van het huis. Een extra royale kamer door de dakkapel en omdat dit 2 samengevoegde kamers betreft. Deze kamer heeft een op maat gemaakte schuifwandenkast, rolluiken (deels elektrisch) en een handig kiepkantelraam met hor. Indien gewenst is het eenvoudig mogelijk om van de hoofdslaapkamer weer 2 aparte slaapkamers te maken. De 2e slaapkamer met groot raam bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

De luxe badkamer is in 2014 geplaatst en werkelijk van alle gemakken voorzien. Volledig betegeld in lichte kleurstelling en perfect afgewerkt met o.a. dimbare inbouwspots. Er is een grote inloopdouche met fraai ingebouwde kranen w.o. een regendouche, 2e toilet (hangcloset), handdoekradiator, spiegelkasten met stopcontacten en een op maat gemaakt wastafelmeubel met natuurstenen blad, 2 waskommen en inbouwkranen. Het schitterende meubel is zeker dé eyecatcher van de badkamer! Zowel het shampoonisje in de douche als de grote laden van het wastafelmeubel geven veel opbergmogelijkheden.

De gehele 1e verdieping is v.v. een lichtkleurige doorlopende laminaatvloer.

2e verdieping: Overloop, 3e slaapkamer en wasruimte. Vanaf de overloop is via de vlizotrap toegang tot de ruime opbergvliering.

De 3e slaapkamer is ruim en licht door de dakkapel aan de voorzijde en het grote dakraam aan de achterzijde. Beide zijn voorzien van een hor, het dakraam van een verduisteringscreen en handmatig rolluik en de dakkapel van een elektrisch rolluik. De wasruimte is volledig betegeld en biedt ruimte voor wasmachine en droger (2 groepen aanwezig), Vaillant CV-combiketel (2014), de mechanische ventilatie (2007). Ook in de wasruimte is een gedeelte van de dakkapel aanwezig met kiepkantelraam. Rondom is op de zolder extra opbergruimte achter de knieschotten met schuifdeuren aanwezig.

De gehele 2e verdieping is v.v. een lichtkleurige doorlopende laminaatvloer.

Buiten: Het huis is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk in Rhoon Noord. De woning heeft groen uitzicht aan de voorzijde. Op de eigen oprit heeft u 2 parkeerplekken en toegang tot de garage. De oprit is in 2019 opnieuw bestraat. De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidwesten. Hier zit u de gehele dag tot later op de avond heerlijk in de zon. De tuin is fraai aangelegd met een combinatie van moderne en klassieke tegels, diverse groenborders, een natuurvijver, houten schuttingen (2019) en een elektrisch zonnescherm met doek uit 2017. Verder beschikt de tuin over een houten tuinhuis en achterom.

KENMERKEN:

- Volledig instapklare 2-onder-1-kapwoning;

- Moderne afwerking met luxe keuken en badkamer;

- Drie ruime slaapkamers (4 mogelijk);

- Begane grond in 2016 volledig vernieuwd;

- Gehele begane grond v.v. vloerverwarming;

- Royale zonnige achtertuin op het zuidwesten;

- Inpandige garage (circa 18 m2);

- Eigen oprit met plaats voor 2 auto’s;

- Grotendeels houten kozijnen met dubbele beglazing;

- Aluminium schuifpui en kunststof dakkapel;

- Extern schilderwerk uitgevoerd in 2017;

- Vaillant CV-combiketel (2014);

- Perceel 204 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak 121 m2;

- Inhoud 420 m3;

- Bouwjaar 1984.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy