Zilvergloed 31

te Rhoon

€ 375.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze super modern afgewerkte tussenwoning MET UITBOUW EN DAKKAPEL is geheel INSTAPKLAAR en ligt in de populaire woonwijk ‘Portlandsehoek’ in Rhoon. Een perfect huis voor (jonge) gezinnen met scholen, winkels en openbaar vervoer aan het einde van de straat. In dit leuke rijtjeshuis vindt u een royale uitgebouwde woonkamer, moderne open keuken, 4 slaapkamers, LUXE BADKAMER (uit 2015) en wasruimte. De achtertuin op het oosten heeft door de diepte ’s zomers DE GEHELE DAG ZON. De jonge woonwijk ligt op een gunstige locatie met uitvalswegen nabij (hartje Rotterdam binnen 20 minuten), maar ook de natuur van de polders binnen handbereik. Uw auto zet u op de RUIM VOLDOENDE PARKEERPLEKKEN voor de deur. De woonwijk is KINDVRIENDELIJK vormgegeven met veel groen en speelvoorzieningen voor de deur.

Let op: oplevering vanaf 4e kwartaal 2019.

INDELING:

Begane grond: Entree, hal met meterkast (7 groepen) en trapopgang, modern betegeld toilet v.v. hangcloset en fonteintje (2015).

De woonkamer treft u aan de achterzijde van het huis. Deze is ruim en licht door de grote ramen en de openslaande deuren die toegang bieden tot de tuin. De woonkamer geeft meer dan voldoende ruime aan een riante zithoek en grote eettafel. Opbergruimte heeft u in de handige trapkast.

De keuken aan de voorzijde van de woning is uitgevoerd in een ruime L-opstelling met witte kasten en een grijs composiet aanrechtblad. Verder beschikt de keuken over diverse inbouwapparatuur: een 6-pits gasfornuis met extra brede oven, brede afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vriesvak, magnetron en gootsteen met 3-in-1 kraan (kokend water).

De gehele begane grond is voorzien van een fraaie eikenhouten parketvloer en glad gestuukte wanden.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer. De masterbedroom ligt over de gehele breedte aan de achterzijde van het huis en is uitgevoerd met een luxe inbouwkast v.v. schuifwanden. Aan de voorzijde treft u de 2e en 3e slaapkamer. De moderne badkamer is in 2015 volledig nieuw geplaatst in mooie grijze kleurstelling met mozaïek details. De badruimte is van alle gemakken voorzien: een inloopdouche met regendouchekop en glazen wand, royaal ligbad, meubel met dubbele wastafel, 2e toilet (hangcloset) en handdoekradiator.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorlopende laminaatvloer, glad gestuukte wanden en elektrische rolluiken.

2e verdieping: Ruime voorzolder, afgeschermde wasruimte, 4e slaapkamer. De voorzolder is groot genoeg om te gebruiken als werkplek of speelhoek voor de kinderen. Vanaf de voorzolder is toegang tot de afgeschermde wasruimte met Intergas CV-combiketel uit 2009 en de wasaansluitingen. De 4e slaapkamer met kunststof dakkapel is gelegen aan de achterzijde van de woning. Het is mogelijk (al dan niet met een extra dakkapel) een 5e slaapkamer aan de voorkant de realiseren. Er is opbergruimte op de vliering en achter de knieschotten rondom.

De 2e verdieping is voorzien van deels tapijt, deels parket en deels laminaat.

Buiten: De woning is gelegen in een rustige straat met voldoende parkeerruimte voor de deur. Aan het einde van de straat bevindt zich een parkje met speelvoorzieningen. De diepe achtertuin op het oosten geeft u ’s zomers de gehele dag zon. De tuin is modern aangelegd met sierbestrating, kunstgras en groenborders. Achterin bevindt zich een stenen berging en achterom.

KENMERKEN:

- Modern afgewerkte instapklare woning;

- Ideale woning voor (jonge) gezinnen;

- Luxe badkamer en toilet uit 2015;

- Vier slaapkamers aanwezig (5 mogelijk);

- Scholen en winkels aan het einde van de straat;

- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur;

- Diepe achtertuin op het oosten (’s zomers zonnig);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Intergas CV-combiketel uit 2009;

- Perceel 164 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 137 m2;

- Inhoud circa 415 m3;

- Bouwjaar circa 2009;

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy