Hoogeweg 22

te Rhoon

€ 1.220.000,-- Kosten Koper

Verkocht

De ultieme combinatie van luxe en comfort, van landelijk en centraal, van ontspanning en levendigheid. STIJLVOL PENTHOUSE met hoogwaardige afwerking in de statige residentie ‘Rijshorst’ op een eigen wooneiland. In de groene omgeving van het dorp Rhoon vlakbij wereldstad Rotterdam. Het penthouse biedt uniek woongenot met MEERDERE ROYALE BUITENRUIMTEN en een gezamenlijke parkachtige tuin. Om nog niet te spreken over het fenomenale uitzicht over de Rhoonse polders. De riante woning biedt een royale woonkamer, LUXUEUZE KEUKEN van Piet Boon, mastersuite met walk-in-closet en badkamer, gastenkamer met 2e badkamer en kantoor met binnenplaats. Kies op verschillende momenten van de dag voor een andere buitenruimte: het grote terras bij de keuken op het zonnige zuiden, het balkon tussen de woonkamer en slaapkamer met middag- en avondzon of ontvang uw gasten op het spectaculaire dakterras van 70 m2. In de ONDERGELEGEN PARKEERKELDER hoort een privé parkeerplaats én garage bij het appartement. Comfort is het sleutelwoord: het DOMOTICA SYSTEEM zorgt voor bediening van verlichting, muziek en zonnescreens. Nodig uzelf uit voor een bezoek en wordt verliefd!

INDELING:

Begane grond: Door de elektronische toegangspoort rijdt u de royale gezamenlijke oprijlaan op. Hier is voor bezoekers ruimte om te parkeren. Zelf kunt u over de verwarmde afrit (geen last van ijzel) de ondergelegen parkeerkelder in rijden. Van hieruit neemt u de lift naar de bovenste verdieping. Vanaf de oprijlaan brengt een bordestrap uw bezoekers naar de ingang van de residentie. Hier bevindt zich eerst een overdekte entree met bellentableau en videofoon. Achter de afgesloten entree kunt u via de gezamenlijke hal de lift en het trappenhuis bereiken. Op de 2e verdieping heeft u direct vanuit de lift en het trappenhuis privé toegang tot het penthouse. Aan de andere zijde van de lift bevindt zich het andere penthouse.

2e verdieping: Binnenkomst in de ruime en lichte hal met toegang tot alle vertrekken. Hier bevindt zich de meterkast (15 groepen) en een ruim gastentoilet met hangcloset en fonteinmeubel. Het woongedeelte betreedt u door de zwarte stalen openslaande deuren.

De riante woonkamer heeft geweldige uitstraling door de verschillende Franse balkons rondom. Het huis heeft hierdoor een unieke lichtinval met de gehele dag zonlicht binnen. Er is ruimte voor een royale zithoek bij de gashaard. De grote eettafel vormt het middelpunt van de woning tussen de zithoek en keuken. Van hieruit heeft u overzicht over de gehele ruimte. Met goed weer dineert u heerlijk buiten door de grote pui met harmonicadeuren volledig te openen en het buitenterras bij de keuken te betrekken.

De eyecatcher is absoluut de schitterende door Piet Boon ontworpen keuken. De keuken is een unieke uitvoering in geheel mat zwart met bronzen accenten. Van kasten en aanrechtblad tot binnenwerk en apparatuur: alles is van hoogwaardige kwaliteit. Een kastenwand met extra brede koel-/vrieskast inclusief ijsmachine en Miele oven. Een wandopstelling met royale laden en luxe Bora 4-pits inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging. In het grote eiland is een volledig verwerkte gootsteen gerealiseerd met zwarte Quooker 3-in-1 kraan en zeepdispenser. Het geheel misstaat niet in een luxe woonblad!

De slaapvertrekken bevinden zich aan de andere zijde van het appartement. De mastersuite met de luxe van een hotelkamer heeft een heerlijk rustgevende sfeer. Er is een riante inloopkast met rookglas schuifdeur aanwezig. In de badkamer en suite heeft u beschikking over een vrijstaand design bad, een royale inloopdouche, een matzwart meubel met dubbele hardstenen wastafel en een 2e toilet (hangcloset). De gehele badruimte is smaakvol uitgevoerd met o.a. inbouwkranen, sfeerverlichting, bronskleurig stucwerk en een schitterende mozaïekwand. Er is verder een ruime en luxe logeerkamer aanwezig met eveneens een badkamer en suite. Deze badkamer is in dezelfde luxe uitvoering gerealiseerd als de andere badkamer. Er is een royale inloopdouche, matzwart meubel met hardstenen wastafel en een 3e toilet (hangcloset) aanwezig.

Grenzend aan de binnenplaats vindt u het kantoor met grote glazen pui. Een fijne lichte ruimte waar inspiratie vanzelf ontstaat! Uiteraard ook zeer geschikt als extra slaapkamer of hobbykamer.

Tot slot is er in het appartement een separate wasruimte aanwezig met diverse kastruimte, de Remeha CV-combiketel (2017) en de was-/droogaansluitingen.

Buiten: De ligging van het appartement is fenomenaal. Het penthouse bevindt zich op de bovenste etage met vrij uitzicht over de polder.

Vanaf het grote terras bij de keuken geniet u van het panoramische uitzicht. De ligging op het zuiden biedt de gehele dag zon. Het terras is deels overdekt en biedt een aansluiting voor een sfeervolle buitenhaard of gezellige barbecue. Tussen de woonkamer en de slaapkamer is het 2e terras aanwezig. Gericht op het westen geniet u hier vanaf het eind van de middag tot ’s avonds van de zon.

Op het spectaculaire dakterras van circa 70 m2 kunt u uw hart ophalen. Met fantastisch zicht over de gehele omgeving kunt u met een groot gezelschap genieten. Richt het terras in met verschillende zitjes, waaronder een fijne grote loungehoek en een grote eettafel. Op deze grote oppervlakte past alles!

In de ondergelegen parkeerkelder heeft u beschikking over een eigen parkeerplaats en een eigen parkeergarage. De garagebox is zeer royaal en gelijktijdig bruikbaar voor een auto en fietsen. De afrit naar de parkeergarage is verwarmd, zodat u ook in de winter gemakkelijk in en uit kunt rijden.

KENMERKEN:

- Luxueus penthouse in residentie ‘Rijshorst’;

- Fenomenaal vrij uitzicht over de Rhoonse polders;

- Groene ligging op 20 autominuten van Rotterdam;

- Luxueuze keuken ontworpen door Piet Boon;

- Twee hoogwaardig afgewerkte badkamers;

- Geheel v.v. fraaie gietvloer met volledig vloerverwarming;

- Openslaande deuren en zijbalkon v.v. elektrische zonnescreens;

- Gehele appartement v.v. geïntrigeerde airconditioning;

- Twee terrassen op zuiden en westen bij woongedeelte;

- Royaal dakterras met spectaculair uitzicht (circa 70 m2);

- Prive parkeerplaats én garage in parkeerkelder;

- Uitgebreid domotica systeem aanwezig;

- Geheel aluminium kozijnen met dubbele beglazing;

- Het appartement is volledig geïsoleerd;

- Remeha CV-combiketel uit 2017;

- VVE actief: bijdrage €405,13 p/m;

- Woonoppervlakte circa 200 m2;

- Inhoud circa 600 m3;

- Bouwjaar circa 2017.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy