De Eik 4

te Rhoon

€ 235.000,-- Kosten Koper

Verkocht

BETAALBAAR WONEN MET EEN ZONNIGE TUIN? Op deze gezellige plek nabij het centrum van Rhoon ligt deze IDEALE WONING VOOR STARTERS OF EEN (JONG) GEZIN! Het speelse op de hoek gelegen huis beschikt over een ruime en lichte woonkamer, MODERNE OPEN KEUKEN, 3 slaapkamers en nette badkamer. Er is een GROOT DAKRAAM EN EEN DAKKAPEL op de woning aanwezig. In de inpandige berging en op de vliering heeft u meer dan voldoende opbergruimte. Bij de woning hoort een ZONNIGE TUIN OP HET WESTEN met houten berging. De woning is gelegen op een rustige kindvriendelijke locatie met aan de voorzijde een autoluwe straat. Op KORTE LOOPAFSTAND van de woning bereikt u diverse basisscholen, het dorpscentrum van Rhoon met diverse winkels en het metrostation. Met de auto bent u binnen 20 minuten in hartje Rotterdam.

INDELING:

Begane grond: Entree, hal met meterkast (8 groepen), half betegeld toilet met fonteintje. Vanaf de straatzijde en vanuit de eetkamer heeft u toegang tot de ruime inpandige berging. Makkelijk voor extra provisie en voor fietsen!

De woonkamer van het huis vindt u aan de tuinzijde. Deze bestaat uit een ruime zitkamer en eetkamer met beide een deur naar de tuin. Er zijn overal grote ramen aanwezig voor veel lichtinval. De eetkamer is op de locatie van de vroegere slaapkamer en daardoor ook goed te gebruiken als kantoor of speelhoek voor kinderen. Er is opbergruimte in de praktische trapkast.

Aan de voorzijde treft u de open keuken ingericht met een moderne hoekopstelling. Deze heeft grijskleurige kasten en lichtgrijs houtlook aanrechtblad. In de keuken is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een 5-pits gaskookplaat, inbouwafzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en koelkast.

De gehele begane grond is voorzien van een lichtkleurige tegelvloer met vloerverwarming.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer. De masterbedroom aan de linkerzijde van de woning heeft een grote inbouwkast met schuifdeuren. Vanuit deze kamer is via een vlizotrap toegang tot de grote opbergvliering. De 2e slaapkamer beschikt over een vaste kast en groot dakraam (v.v. handmatig rolluik). De 3e slaapkamer heeft extra ruimte door de grote kunststof dakkapel. Hier vindt u tevens een vaste kast met Vaillant CV-combiketel uit 2001. De badkamer is volledig betegeld met lichtkleurige tegels en heeft lichtinval door het dakraam. Deze ruimte beschikt over een bad met douche, wastafelmeubel, 2e toilet (hangcloset), handdoekradiator en wasmachineaansluiting.

De masterbedroom is voorzien van tapijt, de hal en extra slaapkamers van marmoleum.

Buiten: De woning heeft aan de voorzijde een fijn rustige ligging aan een autoluw pleintje. Hier zijn een aantal parkeerplekken en speelgelegenheden voor kinderen. Aan de achterzijde van de woning treft u de fijne achtertuin op het westen met houten berging en poort achterom. De tuin is aangelegd met bestrating en groenborders.

KENMERKEN:

- Betaalbare woning met 3 slaapkamers;

- Gelegen aan autoluw pleintje;

- Zonnige achtertuin op het westen;

- Inpandig bereikbare berging;

- Houten berging in de achtertuin;

- Vaillant CV-combiketel uit 2001;

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is deels geïsoleerd;

- Buitenschilderwerk 2017/2018;

- Slaapkamers grotendeels voorzien van horren;

- Perceel 150 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 103 m2;

- Inhoud circa 310 m3;

- Bouwjaar circa 1975.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy