Albrandswaardsedijk 90

te Poortugaal

€ 645.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze prachtige 2-onder-1-kapwoning met AUTHENTIEKE DETAILS in een sfeervol MODERN JASJE treft u aan de geliefde Albrandswaardsedijk in Poortugaal. De woning heeft een sfeervolle zitkamer met open haard (gas), grote uitbouw met RIANTE LUXE WOONKEUKEN v.v. openslaande deuren naar de veranda, 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping en open zolderruimte ingericht als masterbedroom met 2e badkamer en suite. De sfeervolle grote ACHTERTUIN OP HET ZONNIGE ZUIDWESTEN beschikt over een houten overkapping met schuur, meerdere terrassen en vijver. De locatie biedt een RUSTIGE EN TOCH CENTRALE WOONOMGEVING. Met aan de ene zijde de mooie natuur van de polders en aan de andere zijde op loop-en fietsafstand diverse basisscholen, het dorpscentrum met winkels en het metrostation.

INDELING:

Begane grond: Entree, hal met authentieke trapopgang met loper, garderobekast, betegeld toilet met hangcloset en fonteintje.

Aan de voorzijde van de woning treft u de lichte zitkamer met sfeervolle gashaard, originele schouw en handgemaakte en suite boekenkasten. Aan de achterzijde bereikt u de aanbouw met prachtige woonkeuken. In de aanbouw heeft u voldoende ruimte voor een riante eethoek onder de lichtstraat. De achterzijde van de aanbouw is voorzien van een klassieke pui met grote ramen en openslaande deuren naar de tuin.

De keuken is van alle gemakken voorzien en uitgevoerd met een grote kastenwand en kookeiland. De houtlook kastenwand beschikt over een Amerikaanse koelkast met wijnkast, 2 stoomovens, combimagnetron, 2 warmhoudlades en koffiemachine. Het grote kookeiland is uitgevoerd met grijskleurige kasten en een gebrand granieten aanrechtblad. Op het eiland bevinden zich een 5-pits gas-op-glas kookplaat, ingebouwde frituurpan, grillplaat, geïntrigeerde dubbele spoelbak met keuken boiler en Quooker, vaatwasser en dubbele ingebouwde plafondafzuiging.

Via de keuken bereikt u de zijkamer met zijraam, elektrische markies en toegang tot de kelder (ca. 4,10x2,00). De kelder is op stahoogte, ook treft u hier een vernieuwde groepenkast (2o groepen). Vanuit de keuken bereikt u tevens de garage. Deze is voorzien van zowel voor als achter openslaande deuren en een uitstortgootsteen.

De gehele begane grond is voorzien van een getrommelde natuurstenen vloer met vloerverwarming en glad gestuukte wanden.

1e verdieping: Overloop met klassieke trapopgang en trapkast, 3 slaapkamers en badkamer.

Het huis heeft op deze verdieping 3 slaapkamers. De grootste slaapkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van een gootsteen, de 2 slaapkamers aan de achterzijde zijn beide voorzien van een vaste kast. De badkamer is volledig betegeld en uitgevoerd met een inloopdouche v.v. regendouchekop, meubel met dubbele wastafel en een 2e toilet (hangcloset).

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorlopende PVC-vloer en glad gestuukte wanden.

2e verdieping: Open zolderruimte met kleine bergvliering en Daalderop CV-combiketel (2007). Deze sfeervolle verdieping met prachtige authentieke balken is volledig ingericht als masterbedroom met eigen badkamer en suite en een royale inloopkast. Aan de achterzijde bevindt zich het slaapgedeelte en aan de voorzijde treft u de inloopkast en de 2e badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, meubel met dubbele wastafel en 3e toilet (hangcloset).

De gehele 2e verdieping is voorzien van een doorlopende PVC-vloer en glad gestuukte wanden.

Buiten: De woning is aan de voorzijde gelegen aan een rustige dijk met eigen oprit en toegang tot de garage (ca. 22 m2). Aan de achterzijde van de woning treft u de zeer sfeervolle tuin gelegen op het zonnige zuidwesten aan. Via de openslaande deuren betreedt u de klassieke veranda (ca. 22 m2) met open haard en grijskleurige tegels. Hier is ruimte voor een riante eet- en zithoek. Als u de bordestrap afloopt loopt u de grote tuin in met sierbestrating, groenborders en vijver. Achterin de tuin bevindt zich een zwarte houten schuur (ca. 18 m2) en gezellige terrasoverkapping (ca. 16 m2). De overkapping is voorzien van een daklicht en gietvloer.

KENMERKEN:

- Modern afgewerkte woning met authentiek details;

- Riante achtertuin op het zonnige zuidwesten;

- Stijlvolle veranda én sfeervolle terrasoverkapping;

- Eigen oprit voor 1 of 2 auto’s én stenen garage;

- Zwart houten schuur in de achtertuin;

- Daalderop CV-combiketel uit 2007;

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- Perceel 403 m2 erfpachtgrond (afgekocht t/m 2044);

- Woonoppervlak circa 167 m2;

- Inhoud circa 700 m3;

- Bouwjaar circa 1904.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy