Molen 't Hert 28

te Rhoon

€ 449.000,-- Kosten Koper

Verkocht

GELIJKVLOERS WONEN met verrassend veel ruimte en een ZONNIGE TUIN in een doodlopende straat in Rhoon Noord? In deze geschakelde SEMI-BUNGALOW kan het! Het verzorgde huis heeft op de begane grond een ruime woonkamer met gezellige eetkeuken, heerlijke serre, grote slaapkamer, badkamer en volwaardige garage. Op de 1e verdieping vindt u nog eens 2 slaapkamers (3 mogelijk), een 2e badkamer en een berging. IDEAAL VOOR SENIOREN of invaliden, maar ook zeker goed te gebruiken door een gezin. De tuin ligt aan de voor-, zij- en achterkant op het oosten, zuiden én westen. Altijd een zonnig plekje dus! Parkeren kan op de EIGEN OPRIT en op de parkeerplekken naast het huis. De woning ligt aan de noordrand van het gezellige dorp Rhoon in de omgeving van Het Kasteel van Rhoon. Een rustige buurt met op loopafstand schitterende natuur en het metrostation (20 minuten naar Rotterdam) en op fietsafstand diverse winkels en scholen. Dit is rustig en centraal wonen!

Oplevering kan snel plaatsvinden

INDELING:

Begane grond: Overdekte entree, ruime hal met meterkast (11 groepen), trapopgang met trapkast en geheel betegeld toilet v.v. hangcloset en fonteintje. Vanuit de hal is toegang tot het woongedeelte en de garage. De garage is zeer comfortabel in gebruik door de geïsoleerde garagedeur en verwarming. Er is een keurig keukenblok aanwezig met gootsteen en ruimte voor de wasmachine en droger. Heel praktisch!

De woonruimte heeft door de vele ramen veel lichtinval. Aan de voorzijde is ruimte voor de zithoek bij de sfeervolle gashaard (rookkanaal aanwezig). De gezellige eetkeuken met zijerker biedt ruimte voor een grote eettafel. De Tieleman keuken is ingericht in hoekopstelling en uitgevoerd met houten kasten (overschilderen mogelijk) en een donker composiet aanrechtblad. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een 4-pits keramische kookplaat, inbouwafzuigkap, hetelucht-combioven en koelkast met vriesvak. Ook zijn er diverse handigheden: extra opbergruimte in plintlades, een gootsteen met separaat spoelgedeelte en close-in boiler. Achterin het huis is een heerlijke serre aangebouwd. Hier geniet u in het voorjaar en najaar al heerlijk van goed weer. De serre is volledig voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing (dak mat kunststof met elektrische zonwering). Er is een dubbele schuifpui welke met lekker weer een open verbinding met de tuin geeft.

Op deze verdieping is vanuit het woongedeelte toegang tot de ruime slaapkamer en aansluitende badkamer. De slaapkamer heeft zicht op de tuin. De extra grote badkamer heeft een inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel, 2e toilet, bidet en handdoekradiator. De badkamer is geheel betegeld in neutrale kleurstelling.

De hal, woonkamer, keuken en serre zijn voorzien van een fraaie leistenen vloer met vloerverwarming. De slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer. De garage is voorzien van een tegelvloer.

1e verdieping: Overloop, 2 slaapkamers, 2e badkamer, berging. Aan de voorkant van de woning is een zeer riante slaapkamer aanwezig. Het is gemakkelijk mogelijk deze in 2 slaapkamers te splitsen. De andere ruime slaapkamer vindt u aan de achterkant. De 2e badkamer is volledig betegeld en beschikt over een inloopdouche en wastafel. Vanaf de overloop is een berging te bereiken met de Remeha CV-combiketel uit 2012 en de mogelijkheid voor een wasmachine.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorlopende laminaatvloer.

Buiten: De ligging aan een doodlopende straat in Rhoon Noord is heerlijk rustig. Aan de voorkant van het huis heeft u een parkeerplaats op de eigen oprit. Meer parkeerruimte is direct naast de woning aanwezig. De woning is aan de voorzijde voorzien van een elektrisch zonnescherm op de begane grond en 1e verdieping. De zijtuin is gericht op het zuiden en aangelegd met diverse groen en een zijpoort. Het achterste gedeelte van de tuin ligt op het westen. Dit gedeelte is aangelegd met bestrating en groenborders en hier is een tuinhuis aanwezig (eenvoudige staat). In de tuin is tuinverlichting aanwezig en aan beide zijden een buitenkraan. Alles bij elkaar een hele gunstige tuinligging met áltijd een plekje in de zon.

KENMERKEN:

- Geschikt voor senioren én gezinnen;

- Volledig gelijkvloers te bewonen;

- Drie slaapkamers aanwezig (4 mogelijk);

- Twee badkamers aanwezig;

- Zonnige voor-, zij- en achtertuin;

- Diverse zonweringen aanwezig;

- Inpandig bereikbare garage (circa 18 m2);

- Remeha CV-combiketel uit 2012;

- Dakbedekking vernieuwd in 2015;

- Extern schilderwerk uitgevoerd in 2015;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is geheel geïsoleerd (dak/vloer/gevels);

- Perceel 355 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 145 m2;

- Inhoud circa circa 492 m3;

- Bouwjaar circa 1993.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy