Ruwaardlaan 192

te Ridderkerk

€ 152.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Dit leuke 4-kamer appartement ligt AAN EEN MOOIE GROENE SINGEL in de geliefde wijk ‘Slikkerveer’ in Ridderkerk. Super uitzicht dus! Hier kunt u betaalbaar wonen met genoeg ruimte. Het huis heeft TWEE WOONLAGEN met op de 2e verdieping een woonkamer en aparte keuken en op de 3e verdieping 3 slaapkamers en een badkamer. Er is VEEL OPBERGRUIMTE aanwezig in diverse kasten en in de berging in de onderbouw. Het huis is grotendeels voorzien van KUNSTSTOF KOZIJNEN met dubbele beglazing. De ligging is heerlijk: op loopafstand van ‘Dillenburgplein’ met diverse winkels, openbaar vervoer en scholen. Daarnaast vlakbij diverse sportvoorzieningen en parken voor de nodige ontspanning. Perfect voor starters, maar door de ruimte ook geschikt voor meerdere bewoners!

Indeling:

Begane grond: Afgesloten entree met bellentableau en brievenbussen, trapopgang en toegang tot de bergingen in de onderbouw.

2e verdieping: Entree vanaf galerij, hal met meterkast (6 groepen) en trapopgang, half betegeld toilet. Bij de ingang van het appartement is een zitje om heerlijk te genieten van de middag- en avondzon.

Aan de voorkant van het huis vindt u de separate keuken. Deze is voorzien van een hoekopstelling met 4-pits elektrische kookplaat. In de keuken is een opbergruimte onder de trap aanwezig. De woonkamer vindt u aan de andere kant van het appartement met mooi zicht over de groene singel. Hier is ruimte voor een eettafel en zithoek.

3e verdieping:Overloop, 3 slaapkamers, badkamer. De grote slaapkamer aan de achterzijde heeft een rustige ligging. Hier is een inbouwkast aanwezig. De 2e slaapkamer vindt u aan de voorzijde. De 3e slaapkamer -eveneens aan de voorkant- is toegankelijk via de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en heeft een douchecabine en wastafel. Op de overloop zijn 3 vaste kasten aanwezig, waarvan 1 voor de Agpo CV-combiketel (2006) en 1 voor de wasmachine.

De gehele 2e en 3e verdieping zijn voorzien van laminaat.

Kenmerken:

- Vier-kamer appartement met drie slaapkamers;

- Mooie ligging met vrij uitzicht over groene singel;

- Zitje bij de voordeur met middag- en avondzon;

- Eigen berging in de onderbouw (circa 6 m2);

- Grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing;

- Agpo CV-combiketel uit 2006;

- Vve bijdrage circa €108,- per maand;

- Woonoppervlak circa 73 m3;

- Inhoud 227 m3;

- Bouwjaar circa 1961;

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy