F. van der Poest Clementlaan 26

te Poortugaal

€ 529.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Aan een van de mooiste straten van Poortugaal vindt u dit fijne VRIJSTAANDE HUIS met KANTOOR-AAN-HUIS en ZONNIGE TUIN op het zuidoosten. De woning, gebouwd in 1990, heeft een praktische indeling met een royale woonkamer, halfopen keuken, bijkeuken, kantoor-/praktijkruimte met eigen entree en toilet, 3 slaapkamers en badkamer. Aan de voorzijde een elektrische toegangspoort tot de OPRIT MET RUIMTE VOOR MEERDERE AUTO’S, aan de achterkant een royale en verzorgd aangelegde tuin op het zonnige zuidoosten. De locatie is fantastisch: AAN EEN STATIGE LAAN in het hart van het gezellige dorp Poortugaal. Lopend bereikt u de winkels, scholen en het metrostation. Zo bent u niet alleen met de auto, maar ook met de metro snel in Rotterdam. Ontspanning vindt u in de mooie natuur van de polders of bijvoorbeeld in het Valckesteinse Bos.

INDELING:

Begane grond: Zijentree, ruime hal met hardhouten trapopgang, meterkast (7 groepen) en intercom (toegangspoort), half betegeld toilet v.v. hangcloset en fonteintje. De hal heeft een mooie sfeer door het open zicht naar de verdieping en de toegevoegde paneeldeuren.

Aan de voorkant van het huis vindt u de woonkamer. De sfeervolle zithoek heeft een openhaard en grote raampartij met deur naar de voortuin. Met zicht op de achtertuin is achterin het huis ruimte voor een grote eettafel. Ook hier een grote raampartij met deur naar de achtertuin.

De halfopen keuken is voorzien van een keurige opstelling met koelkast, apothekerskast, 4-pits gaskookplaat, inbouwafzuigkap, oven en gootsteen met separaat spoelgedeelte. Heel praktisch is de aan de keuken grenzende bijkeuken. Hier is ruimte voor de was-/droogopstelling, een vaatwasser en vriezer. Er is een deur naar de tuin en naar de kantoor-/praktijkruimte.

Deze ruimte (voormalig garage) is ideaal om een praktijk aan huis te realiseren. Deze ruimte heeft een eigen entree vanaf de oprit en vanuit de achtertuin en heeft een modern eigen toilet v.v. hangcloset en fonteintje. De ruimte is geheel geïsoleerd en voorzien van verwarming. In aansluiting op het toiletgedeelte is het mogelijk om een complete badkamer te realiseren. Zo is deze ruimte ook geschikt voor mantelzorg of bijv. voor een jong volwassene.

De woonkamer is voorzien van een massief houten vloer. De hal, keuken en bijkeuken zijn voorzien van een tegelvloer. Het kantoor is voorzien van een laminaatvloer.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer. De grootste slaapkamer treft u aan de voorzijde. Deze kamer heeft een eigen balkon en aan een zijde ingebouwde kastruimte. De 2e en 3e slaapkamer liggen aan de achterkant van het huis. De badkamer aan de zijkant is extra ruim door de grote dakkapel. Deze is modern betegeld en beschikt over een ligbad, inloopdouche met regendouchekop, meubel met dubbele wastafel en 3e toilet (hangcloset). Vanaf de overloop is via een vlizotrap toegang tot de opbergvliering met aan voor- en achterzijde een raam en een Velux-dakraam.

De overloop en grote slaapkamer zijn voorzien van laminaat. De 2e en 3e slaapkamer zijn voorzien van tapijt.

Buiten: De verzorgde woning heeft aan de voorzijde een mooie ligging aan een van de meest geliefde lanen van Poortugaal. Via een elektrische poort met intercom is toegang tot de voortuin met oprit voor meerdere auto’s of een caravan e.d. De voortuin heeft daarnaast ruimte voor een extra zitje. De achtertuin op het zuidoosten biedt de gehele dag zon. Hier geniet u van de rust die het dorp Poortugaal te bieden heeft. De tuin is verzorgd aangelegd met 2 grote terrassen en veel groen en gras. De terrassen zijn beide voorzien van een zonnescherm. In de tuin zijn verder een stenen berging én een houten tuinhuis aanwezig. Tevens is er een achterom: ideaal voor de fiets, motor, e.d.

Kenmerken:

- Verzorgde vrijstaande woning met 3 slaapkamers;

- Kantoor-/praktijkruimte aan huis (circa 15 m2);

- Moderne badkamer met ligbad en douche;

- Mooie ligging aan statige laan in hart van Poortugaal;

- Oprit voor meerdere auto’s met elektrische poort;

- Zonnige achtertuin op het zuidoosten;

- Stenen berging en houten tuinhuis aanwezig;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Nefit CV-combiketel uit 2009;

- Perceel 445 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 145 m2;

- Inhoud circa 460 m3;

- Bouwjaar circa 1990.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy