Jadelaan 35

te Rhoon

€ 579.000,-- Kosten Koper

Verkocht

EXTREEM ROYALE 2-onder-1-kapwoning met INPANDIGE GARAGE in de fijne woonwijk Rhoon Portland met VRIJ UITZICHT over het groene Bakkerspark. Dit woonhuis heeft alle opties: een uitbouw, garageopbouw, dakkapel, zoldervliering, elektrische rolluiken en airconditioning. Met maar liefst 6 slaapkamers en 2 badkamers perfect voor een GROOT GEZIN of iedereen die veel ruimte zoekt! In de royale woonkamer met tuinkamer en de moderne halfopen keuken kunt u heerlijk leven. De achtertuin op het noordwesten heeft AVONDZON. Uw auto parkeert u op uw EIGEN OPRIT. Het huis is modern afgewerkt en direct te betrekken. De woningen aan de mooie Jadelaan hebben een frisse en jonge uitstraling en liggen op loopafstand van o.a. de winkels ‘Hof van Portland’, de voetbalvereniging en de wandelgebieden in de polders. Op de fiets bereikt u diverse basis- en middelbare scholen, met de bus, tram of metro bent u SNEL IN ROTTERDAM en met de auto rijdt u binnen 5 minuten op de uitvalswegen. Hier woont u rustig én centraal!

INDELING:

Begane grond: Entree, hal met schuifdeurkast (v.v. meterkast met 11 groepen en waterontharder), trapopgang en volledig modern betegeld toilet met hangcloset en fonteintje. Vanuit de hal is toegang tot de woonkamer en de garage. De ruime garage (ca. 21 m2) is voorzien van een elektrische garagedeur, uitstortgootsteen en stofzuigsysteem.

De woonkamer aan de tuinzijde van het huis is met 1,50m uitgebouwd en heeft openslaande deuren (v.v. hordeur). De woonkamer is verdeeld in een middengedeelte en tuinkamer. Zo kunt u een fijne verdeling maken tussen zitkamer en eethoek of heeft u ruimte voor meerdere zitjes. In het midden van de woonkamer is een sfeervolle houtkachel aanwezig en in de trapkast heeft u praktische opbergruimte.

Voorin het huis met vrij uitzicht over het Bakkerspark treft u de halfopen keuken. Deze is ingericht met hoekopstelling en kastenwand v.v. witte kasten en grijs kunststof werkblad. Alle denkbare apparatuur is ingebouwd: een koel-/vriescombinatie, 5-pits gas-op-glas kookplaat, afzuigkap, Quooker, vaatwasser, stoomoven, heteluchtoven, koffiemachine en twee warmhoudlades. Alle kwaliteitsapparatuur van Siemens en Gaggenau.

De gehele begane grond is voorzien van een leisteen vloer met vloerverwarming.

1e verdieping: Overloop, 4 slaapkamers, badkamer, separaat toilet. Aan zowel de voor- als achterzijde van het huis zijn twee zeer royale slaapkamers aanwezig met beide een schuifkastenwand. Aan de achterzijde vindt u de 3e slaapkamer (in gebruik als kantoor). In de opbouw boven de garage bevindt zich nog eens een grote 4e slaapkamer met twee grote dakramen. Alle slaapkamers zijn voorzien van elektrische rolluiken en airconditioning. Aan de voorkant ligt de modern betegelde badkamer met douchecabine, ligbad, meubel met dubbele wastafel en handdoekradiator. Vanaf de overloop bereikt u het separate modern betegelde toilet met hangcloset en fonteintje.

De gehele 1e verdieping is voorzien van laminaatvloeren.

2e verdieping: Voorzolder, 2 slaapkamers, 2e badkamer, berging. Op de voorzolder met groot dakraam vindt u de Intergas CV-combiketel (2008), de was-/droogaansluitingen en de vlizotrap naar de grote opbergvliering. De riante 5e slaapkamer aan de achterzijde met grote dakkapel is in gebruik als masterbedroom. Ook deze slaapkamer is voorzien van een elektrisch rolluik. Vanuit deze kamer is toegang tot de berging boven de garageopbouw. Ideale en makkelijk bereikbare opbergruimte. De 6e slaapkamer aan de voorkant heeft een speelse indeling en een fonteintje. Als kers op de taart heeft u op deze verdieping een modern betegelde 2e badkamer met douchecabine en wastafelmeubel.

De gehele 2e verdieping is voorzien van laminaatvloeren.

Buiten: Aan de voorzijde heeft de woning een schitterende ligging aan het Bakkerspark. Op de oprit heeft u altijd een eigen parkeerplaats tot uw beschikking. In de straat direct om de hoek is voldoende extra parkeerruimte aanwezig. De achtertuin ligt op het noordwesten en heeft daardoor heerlijke avondzon. Verder heeft de tuin ’s zomers de gehele dag zon. De tuin is aangelegd met houten schuttingen en bestrating. Er is een extra houten berging en een achterom via de zijkant aanwezig. In de tuin staat ook een heerlijke Jacuzzi, welke in overleg kan achterblijven.

KENMERKEN:

- Rustige en centrale ligging met vrij uitzicht op het Bakkerspark;

- Extreem royale woning met 6 slaapkamers en 2 badkamers;

- Achtertuin op het noordwesten met avondzon;

- Inpandig bereikbare garage (circa 21 m2);

- Altijd parkeerruimte op de eigen oprit;

- Alle slaapkamers op 1e v.v. elektrische rolluiken en airco;

- Op zolder kunststof dakkapel v.v. elektrisch rolluik;

- De woning heeft veel goed bereikbare opbergruimte;

- Centraal stofzuigsysteem aanwezig;

- Wateronthardingssysteem aanwezig;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Intergas CV-combiketel uit 2008;

- Perceel 245 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 197 m2;

- Inhoud circa 850 m3;

- Bouwjaar circa 2008.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy