Heliotroop 27

te Rhoon

€ 465.000,-- Kosten Koper

Verkocht

WONEN MET PANORAMISCH UITZICHT! Dit schitterende HOEKAPPARTEMENT in de rustige woonwijk Rhoon Portland is in 2017 VOLLEDIG VERNIEUWD en heeft prachtig uitzicht over de Rhoonse polders. De woning op de 1e verdieping heeft bij de vernieuwing o.a. GLAD GESTUUKTE WANDEN, een GLOEDNIEUWE BADKAMER en een LUXE KEUKEN gekregen. Het huis is ingedeeld met een riante woonkamer, open keuken met diverse inbouwapparatuur, 2 slaapkamers (3 mogelijk), een royale badkamer en een INPANDIG BALKON. Opbergruimte heeft u in de bijkeuken en de berging in de onderbouw. Direct voor de deur heeft u 2 EIGEN PARKEERPLAATSEN. Het verzorgde appartementencomplex heeft een liftinstallatie, video-intercom en als leuke extra een fraai aangelegde GEZAMELIJKE TUIN. Het complex is gelegen op loop- en fietsafstand van winkelcentra ‘Hof van Portland’ en ‘Carnisse Veste’ en het openbaar vervoer (bus en tram).

INDELING:

Begane grond: Entree, afgesloten representatieve hal met video-intercom en brievenbussen, lift en trappenhuis, toegang tot de bergingen.

Het appartement heeft 2 eigen parkeerplaatsen en een prachtige aangelegde tuin waar door de bewoners gezamenlijk gebruik van gemaakt kan worden.

1e verdieping: Via de entree bereikt u de hal met toegang tot alle vertrekken. Hier vindt u tevens de meterkast (8 groepen), kast met Nefit CV-combiketel (2007) en het half betegelde toilet met hangcloset en fonteintje (2017).

In de zeer royale woonkamer aan de achterzijde geniet u van panoramisch uitzicht over een waterpartij en de prachtige polders van Rhoon. Wat een rust! De riante woonkamer biedt voldoende ruimte aan een ruime zithoek en grote eettafel. Grenzend aan de woonkamer kunt u het heerlijke inpandige balkon betreden. Deze is gelegen op het zonnige zuidwesten. Een fantastische plek om te genieten van de zon én het uitzicht. Het balkon is aan de zijkant voorzien van een glaswand, waardoor u ook in het voorjaar en najaar al heerlijk buiten kunt zitten. De gehele achterzijde en het balkon zijn voorzien van elektrische zonnescreens (2017).

De open keuken met groot kookeiland en wandopstelling is werkelijk van alle gemakken voorzien (2017). Het eiland biedt veel opbergruimte in de grote lades, een 4-pits inductiekookplaat en brede zwarte afzuigkap. De wandopstelling is voorzien van een vaatwasser, koel-vriescombinatie, combimagnetron en gootsteen met Quooker kraan. De keuken is afgewerkt met hoogglans witte kasten en een zwart granieten aanrechtblad. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de ruime bijkeuken met wasmachineopstelling.

Aan de voorzijde van de woning treft u de twee slaapkamers en de badkamer. De grote masterbedroom beschikt over veel lichtinval door de ramen rondom. De 2e slaapkamer is eveneens zeer riant (gemakkelijk te splitsen naar 2 slaapkamers).

De gloednieuwe badkamer is volledig betegeld met moderne grijskleurige tegels (2017). Deze beschikt over een zeer royale inloopdouche met regen- en handdouche, glazenwand, 2e toilet (hangcloset), meubel met dubbele wastafel, 2e toilet (hangcloset) en handdoekradiator. De afwerking is zeer fraai met o.a. inbouwspots en inbouwnisjes.

Het gehele appartement is voorzien van een doorlopende laminaatvloer (2017) en glad gestuukte wanden (2017).

KENMERKEN:

- Royaal en luxe appartement met lift en 2 slaapkamers (3 mogelijk);

- In 2017 volledig vernieuwd met o.a. gloednieuwe badkamer en keuken;

- Voor het complex beschikking over 2 eigen parkeerplaatsen;

- Inpandig balkon met uitzicht over de Rhoonse Polders;

- Prachtig aangelegde tuin voor gezamenlijk gebruik;

- Elektrische zonnescreens zuidwestzijde (2017);

- Volledig voorzien van gestuukte wanden (2017);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Het appartement is volledig geïsoleerd;

- Bijkeuken én eigen berging in de onderbouw;

- Nefit CV-combiketel uit 2007;

- Vve bijdrage circa €200,- p/m;

- Woonoppervlak circa 134 m;

- Inhoud circa 426 m3;

- Bouwjaar circa 2007.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy