Bartokstraat 22

te Rhoon

€ 269.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een verzorgde TUSSENWONING MET GARAGE midden in het gezellige dorp Rhoon. Deze woning is perfect voor starters en jonge gezinnen! Het huis heeft een lichte woonkamer met GROTE SCHUIFPUI naar de tuin, open keuken, wasruimte, inpandig bereikbare garage, 3 ruime slaapkamers en een grote badkamer. De ZONNIGE ACHTERTUIN is gelegen op het zuidwesten, hier kunt u de gehele dag genieten van de zon. De ligging is ZEER CENTRAAL: aan het einde van de straat treft u het gezellige dorpshart met diverse winkels én het metrostation (Rotterdam binnen 2o minuten). Op loop- en fietsafstand bereikt u verschillende scholen, eetgelegenheden en de prachtige natuur van de Rhoonse polders. Dorps wonen dichtbij wereldstad Rotterdam!

INDELING:

Begane grond: Entree, ruime hal met garderobehoek, meterkast (5 groepen), beklede trapopgang en volledig betegeld toilet met hangcloset en fonteintje. Vanuit de hal is toegang tot de wasruimte en garage. De praktische berging biedt naast de was-/droogopstelling ook ruimte voor een extra koel-/vriescombinatie en verdere extra opbergruimte. Via de wasruimte heeft u toegang naar de garage en grote bergvliering.

De woonkamer beschikt over een veel lichtinval door de grote schuifpui. Er is voldoende ruimte voor een zithoek en eettafel. Onder de trap is een praktische kast aanwezig. De open keuken aan de voorzijde is voorzien van een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur w.o. een 4-pits inductiekookplaat, inbouwafzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser.

De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

1e verdieping: Royale overloop, 3 slaapkamers, badkamer. De 1e verdieping van deze woning heeft een speels en ruimtelijk gevoel door de bijzonder hoge plafonds. De ruime hal in het midden van de verdieping heeft een vaste kast met daarin de Nefit CV-combiketel uit 2014. De masterbedroom aan de achterzijde van de woning is voorzien van een schuifwandkast. De 2e slaapkamer bevindt zich eveneens aan de achterzijde. Beide slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een elektrisch rolluik. De 3e slaapkamer treft u aan de voorzijde van de woning. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en 2e toilet.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een tapijtvloer.

Buiten: De woning is aan de voorzijde gelegen aan een doodlopende straat met parkeergelegenheid. In de achtertuin op het zuidwesten kunt u de gehele dag genieten van de zon. Door de ligging aan een groenstrook geniet u van volledige privacy in de tuin. Zowel de voor- als achtertuin zijn voorzien van bestrating en groen. De tuin beschikt over een achterom en een elektrisch zonnescherm.

KENMERKEN:

- Tussenwoning met inpandig bereikbare garage;

- Gelegen midden in het centrum van Rhoon;

- Ruime achtertuin op het zonnige zuidwesten;

- Inpandig bereikbare garage (15 m2) met bergvliering;

- Praktische bergruimte (4 m2) met wasaansluitingen;

- Slaapkamers achterzijde voorzien van elektrische rolluiken;

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- Nefit CV-combiketel uit 2014;

- Perceel: 154 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak: circa 100 m2;

- Inhoud: circa 352 m3;

- Bouwjaar:circa 1987;

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy