Nieuwstraat 26

te Westmaas

€ 499.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Dit KARAKTERISTIEKE VRIJSTAANDE DIJKHUIS uit 1910 is voorzien van MODERN WOONCOMFORT waaronder een volledig in 2018 verbouwde benedenverdieping. Gelegen aan de rand van het dorp Westmaas met een zonnige tuin en EIGEN AANLEGSTEIGER aan het water. Authenticiteit, speelse indeling en water: een unieke wooncombinatie! Het fijne woonhuis is ingedeeld in verschillende splitlevel niveaus. De woning heeft een ROYALE WOONKEUKEN, lichte eetkamer, knusse tv-kamer met WIJNKAST, uitgebouwde woonkamer, masterbedroom met inloopkast en badkamer en suite, een tussenkamer, nog eens 2 slaapkamers en een volledige 2e badkamer. In de STIJLVOL AANGELEGDE TUIN op het zuidoosten kunt overdag heerlijk genieten van de zon. De speels ingedeelde woning bevindt zich op een rustige en sfeervolle locatie VLAKBIJ HET HART VAN HET DORP met haar voorzieningen. Ontspanning vindt u door vanuit uw eigen tuin de Binnenmaas op te varen. Genieten! Met de auto bent u door de gunstige ligging binnen 20 minuten in het centrum van Rotterdam.

INDELING:

Begane grond: Entree, hal met vernieuwde meterkast (10 groepen) en toegang tot de woning via de moderne stalen deur met glas.

Aan de voorzijde van de woning stapt u binnen in de woonkeuken welke in 2018 volledig is vernieuwd. Er is in hoekopstelling een op maat gemaakte massief houten keuken met composiet werkblad geplaatst. De stijlvolle keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: een fornuis van het merk Bertazzoni met 5-pits inductieplaat en extra brede heteluchtoven, brede RVS afzuigkap, vaatwasser en kokend waterkraan. In de meerdere grote lades is veel opbergruimte aanwezig en op de lage kasten onder het raam is een zitje gecreëerd. Er is een vrijstaande Amerikaanse koelkast aanwezig.

Via een afstapje bereikt u de eetkamer in het hart van de woning. Een gezellige plek met genoeg ruimte om met een groter gezelschap te dineren. In de eetkamer onder de raamkozijnen is een lange op maat gemaakte zitbank geplaatst (in stijl van de keuken). De doorkijk naar de tv-kamer op een niveau lager maakt deze ruimte extra speciaal. In deze ruimte treft u tevens de open trap naar de 1e verdieping.

Via een klein halletje aan de achterzijde van het huis heeft u toegang tot de verdere leefruimte op tuinniveau en de tussenverdieping. In deze hal is het volledig betegelde toilet met hangcloset en fonteintje aanwezig.

Aan de achterzijde van het originele woonhuis is een knusse tv-kamer gemaakt met openslaande deuren naar de tuin en een gezellige grote ingebouwde hoekbank. De eyecatcher in deze ruimte is de unieke wijnklimaat inloopkast met fraaie moderne stalen deur met glas. Veel stijlvoller tv kijken dan hier is bijna onmogelijk!

Aan de tuinzijde is een uitbouw met open nok geplaatst waarin zich de zithoek met grote raampartijen en openslaande deuren naar de tuin bevindt. Heerlijk relaxen bij de sfeervolle houtkachel met uitzicht op uw eigen tuin!

De vloer van de woonkeuken en zitkamer is voorzien van hoogwaardig antracietkleurig natuursteen. In de eetkamer en tv-kamer is een fraaie houten vloer aanwezig. De natuurstenen vloer in de zitkamer, hal en het toilet is voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping: Overloop met vaste kast, 2 slaapkamers en tussenkamer. Vanaf de overloop heeft u toegang tot de tussenkamer. Deze leuke ruimte met dakkapel en trappetje naar de masterbedroom is in gebruik als kleedkamer en werkplek. De masterbedroom is gelegen aan de achterzijde van woning en heeft daardoor fantastisch uitzicht over de tuin en verderop het water van de Binnenmaas. Deze kamer heeft aangrenzend een inloopkast en compacte badkamer met inloopdouche en wastafel. Aan de voorzijde bevindt zich de verrassend grote 2e slaapkamer over de gehele breedte van de woning. Deze kamer beschikt over meerdere vaste kasten, waarvan één met Daalderop CV-combiketel uit 2008. In alle kamers is de schitterende houten balkconstructie zichtbaar.

Tussenverdieping: Op de tussenverdieping treft u een 3e slaapkamer en de 2e badkamer. De volledig betegelde badkamer heeft openslaande deuren naar het platte dak (mogelijkheid voor dakterras). In de badkamer is een douche, wastafelmeubel en vaste kast aanwezig. Tevens zijn hier de was-/droogaansluitingen.

Buiten: De woning is gelegen aan een autoluwe dijk die alleen toegankelijk is voor bestemmingsverkeer. De achtertuin is langs de rechterzijde van de woning te bereiken. De stijlvol aangelegde tuin is voorzien van meerdere terrassen met gevarieerde bestrating, diverse groenborders, tuinverlichting en elektriciteit. Verder is er naast de woning een houten schuur aanwezig en achterin de tuin een aanlegsteiger aan het water. U heeft achter het huis een buitenruimte van 9 kilometer lang en 500 meter breed: het recreatiewater van de Binnenmaas! Puur genieten!

Benieuwd naar de mooie herinneringen die de huidige bewoners aan dit fijne huis hebben? Kijk op de website van het dagblad Hoeksche Waard Exclusief in de editie van januari 2019 op bladzijde 25.

KENMERKEN:

- Karakteristiek vrijstaand dijkhuis;

- Benedenverdieping in 2018 vernieuwd;

- Speelse indeling met splitlevel niveaus;

- Rustige ligging nabij centrum van het dorp;

- Veel recreatieve mogelijkheden in de omgeving;

- Zonnige achtertuin op het zuidoosten;

- Aanlegsteiger met verbinding Binnenmaas;

- Houten kozijnen v.v. dubbele beglazing;

- Daalderop CV-combiketel uit 2008;

- Perceel 323 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 171 m2;

- Inhoud circa 525 m3;

- Bouwjaar circa 1910.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy