Gaspeldoorn 3

te Poortugaal

€ 275.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze leuke tussenwoning met RUIME ACHTERTUIN en 3 slaapkamers (4 mogelijk) treft u in de kindvriendelijke woonwijk ‘Plan Zuid’ in Poortugaal. Een fijn wijkje om in alle rust te kunnen wonen! De woning biedt een ruime woonkamer met MODERNE OPEN KEUKEN, 3 slaapkamers (4 mogelijk) en een badkamer. De zolderverdieping is te gebruiken als 3e slaapkamer met o.a. een dakkapel en diverse vaste kasten. De royale tuin op het noordoosten is keurig aangelegd met bestrating en groen. Deze is voorzien van een stenen berging en achterom. De ligging van de woning is ideaal voor (jonge) gezinnen met winkels en scholen op loopafstand, parkeergelegenheid in de straat en het METROSTATION binnen handbereik (20 minuten naar Rotterdam). In de gezellige gemeente Albrandswaard is een grote diversiteit aan recreatie te vinden, waaronder leuke restaurants, veel natuur en zelfs een golfbaan en jachthaven.

INDELING:

Begane grond: Entree, hal met meterkast (5 groepen), volledig betegeld toilet met hangcloset en fonteintje.

De woonkamer bevindt zich aan de tuinzijde van de woning. Hier is voldoende ruimte voor een ruime eet- en zithoek. Via de grote schuifpui met hordeur heeft u direct toegang tot de tuin.

Aan de voorzijde treft u de open keuken. Deze is uitgevoerd in hoekopstelling met witkleurige kasten, zwart kunststof aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur: een 4-pits gaskookplaat met grilplaat, RVS afzuigkap, koelkast, vaatwasser, magnetron en heteluchtoven. Het keukenraam is voorzien van een elektrisch zonnescreen.

De begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

1e verdieping: Overloop, 2 slaapkamers en badkamer. De masterbedroom bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is bijzonder royaal. Deze ruimte is verdeeld in een slaapgedeelte en een inloopkast met schuifwandkast.

Deze kamer kan gemakkelijk worden gesplitst in 2 slaapkamers. De ruime 2e slaapkamer vindt u aan de voorzijde van de woning. De volledig betegelde badkamer beschikt over een inloopdouche met glaswand, wastafelmeubel, handdoekradiator en 2e toilet.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorlopende laminaatvloer.

2e verdieping: De zolderruimte is te gebruiken als royale 3e slaapkamer. Door de dakkapel aan de achterzijde is er een zee van ruimte. De zolderverdieping is bovenaan de trap afgesloten met een schuifdeur. In twee vaste kasten met louvredeuren vindt u de Vaillant CV-combiketel uit (2009) en de was-/droogaansluitingen. Tevens is hier extra opbergruimte aanwezig.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een doorlopende laminaatvloer.

Buiten:De woning is aan de voorzijde gelegen aan een rustige en kindvriendelijke straat. Er is parkeerruimte in de straat zelf en op het parkeerpleintje op de hoek. De achtertuin is gelegen op het noordoosten. Vanaf ’s ochtends heeft u de zon in de tuin, ’s zomers geniet u de gehele dag van zon in het achterste gedeelte. De tuin is voorzien van bestrating en groenborders. Achterin treft u een stenen berging en achterom. Op de achtergevel is een elektrisch zonnescherm met verlichting aanwezig.

KENMERKEN:

- Leuke tussenwoning met 3 slaapkamers (4 mogelijk);

- Rustige ligging in kindvriendelijke woonwijk;

- Ruime achtertuin op het noordoosten (’s zomers zonnig);

- Stenen berging aan de achterzijde (circa 5 m2);

- Elektrisch zonnescreen keuken;

- Elektrisch zonnescherm achterzijde;

- Vaillant CV-combiketel uit 2009;

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Perceel 126 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 111 m2;

- Inhoud circa 347 m3;

- Bouwjaar circa 1990;

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy