Watermolen 48

te Ridderkerk

€ 265.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Dit leuke en moderne rijtjeshuis met EIGEN PARKEERPLAATS onder de carport en ZONNIGE ACHTERTUIN op het zuidoosten kan binnenkort uw nieuwe thuis zijn! De woning is gemakkelijk te onderhouden: NIEUWE DAKBEDEKKING, grotendeels KUNSTSTOF KOZIJNEN en een CV-ketel uit 2018. Het huis is vanaf 2013 vrijwel geheel vernieuwd en nu zonder klussen te betrekken! De tussenwoning heeft een ruime woonkamer met moderne open keuken, 4 slaapkamers en een grote moderne badkamer. Er is VEEL OPBERGRUIMTE o.a. op de royale vliering en in de stenen berging. Het huis ligt in de speelse KINDVRIENDELIJKE WIJK ‘Drievliet’ in Ridderkerk. De perfecte plek om rustig te wonen met diverse scholen en de winkels van ‘Vlietplein’ op loopafstand. Kortom: een fantastisch huis voor een jong stel of gezin!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met vernieuwde meterkast (8 groepen), modern betegeld toilet met hangcloset en fonteintje.

Aan de voorkant van de woning komt u binnen in de gezellige en moderne keuken. Deze is in 2013 nieuw geplaatst en ingedeeld met een U-opstelling en een kastenwand. De keuken is afgewerkt met witte kasten en een kunststof werkblad. Er is diverse inbouwapparatuur van Atag aanwezig: een 4-pits gas-op-glas kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron en koel-/vriescombinatie. Aan de keuken is een gezellig barretje aanwezig.

De woonkamer heeft een kunststof schuifpui naar de tuin en een gezellige open trap. Hier is ruimte voor een zithoek en grote eettafel. Het open contact met de keuken is ideaal met kinderen of visite!

De gehele begane grond is voorzien van een laminaatvloer met vloerverwarming.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers en badkamer. De masterbedroom aan de voorkant is zeer royaal met een groot dakraam en ingebouwd bankje. De 2e slaapkamer vindt u aan de tuinkant. In het midden van de woning is de ruime badkamer aanwezig. Deze is in 2013 nieuw geplaatst met een ligbad/douche, meubel met dubbele wastafel en 2e toilet (hangcloset). De badkamer is volledig betegeld met grijze en beige tegels.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

2E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers, waskast, CV-kast. De 3e slaapkamer aan de voorkant heeft een groot dakraam. In de 4e slaapkamer aan de tuinzijde is een dakkapel geplaatst (kunststof kozijnen). Vanaf de overloop treft u toegang tot de kast met wasaansluitingen, de kast met Remeha CV-combiketel (2018) en de opbergvliering. De vliering met dakraampje is bereikbaar via een vlizotrap en veel groter dan u verwacht! Ideaal voor al uw vakantie- en kerstspullen.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

BUITEN: De woning heeft aan de voorzijde een fijne rustige ligging aan een autovrij hofje. Ideaal met kinderen! Het huis heeft een achtertuin op het zuidoosten met overdag veel zon. De tuin is onderhoudsarm aangelegd met houten schuttingen en grote grijze tuintegels. Er zijn elektrische zonneschermen aanwezig op de begane grond en de 1e verdieping. Vanuit de tuin stapt u direct op de eigen parkeerplaats onder de carport. Altijd een eigen plekje! Hier is ook toegang tot de stenen berging (circa 6 m2). De straat achter de woning is voor auto’s doodlopend en is daardoor ook extra veilig.

KENMERKEN:

- Ideale tussenwoning voor stellen of (jonge) gezinnen;

- Er zijn 4 bruikbare slaapkamers aanwezig;

- Ligging in kindvriendelijk autovrij hofje;

- Zonnige achtertuin op het zuidoosten;

- Elektrische zonneschermen achterzijde;

- Eigen parkeerplaats onder de carport;

- Stenen berging in de achtertuin (circa 6 m2);

- Grotendeels kunststof kozijnen (behalve dakramen);

- Geheel voorzien van dubbele beglazing;

- Dakbedekking in 2013 vervangen (GEEN ASBEST);

- Nieuwe Remeha CV-combiketel uit 2018;

- Perceel 104 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 111 m2;

- Inhoud circa 394 m3;

- Bouwjaar circa 1979.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy