Kleidijk 51

te Rhoon

€ 249.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Droomt u over wonen in een charmant huis aan de dijk? Aan de rustige autoluwe Kleidijk ligt deze leuke TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met heel veel mogelijkheden. Een heerlijk landelijk plekje met privé gelegen tuin en vrijstaande garage. De woning beschikt over een ruime doorzon woonkamer, een gezellige LEEFKEUKEN, bijkeuken, kelder, 2 slaapkamers met dakkapellen en een MODERNE BADKAMER. Het huis is grotendeels voorzien van KUNSTSTOF KOZIJNEN. Aan de zijkant van de woning treft u de fijne tuin op het noordwesten waar u heerlijk kunt genieten van de zon. Hoe rustig de rustig locatie ook aanvoelt: binnen enkele minuten bent u in het GEZELLIGE DORPSCENTRUM van Rhoon met diverse winkels, scholen en het metrostation. De locatie biedt een perfecte combinatie van centraal en landelijk: u bereikt met de auto of de metro BINNEN 20 MINUTEN HET CENTRUM VAN ROTTERDAM.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast (7 groepen) en trapopgang, tussenhal met betegeld toilet v.v. fonteintje. Via de tussenhal heeft u ook toegang tot de kelder (op stahoogte). De kelder geeft veel extra opbergruimte of wat denkt u van een eigen wijnkelder?!

De begane grond is verdeeld in twee ruimten: een woongedeelte en leefkeuken.

Aan uw rechterhand stapt u binnen in de doorzon woonkamer met veel lichtinval door de grote ramen aan drie kanten. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een riante zithoek bij de sfeervolle houtkachel.

Aan de linkerzijde treft u de leefkeuken. De keuken is uitgevoerd in hoekopstelling met witte kasten en een kunststof aanrechtblad. Er is een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koel-/vriescombinatie en vaatwasser aanwezig. Via de keuken heeft u toegang tot de aangebouwde bijkeuken met keukenblok en tot de achtertuin.

De gehele begane grond is voorzien van een laminaatvloer (bijkeuken zeilvloer).

1E VERDIEPING: Overloop met vaste kast, 2 slaapkamers en badkamer. De 1e verdieping heeft een speelse indeling door de bordestrap in twee richtingen. In de trapopgang is de Vaillant CV-combiketel (2003) aanwezig. Op de bovenverdieping heeft u vanaf de overloop toegang tot de 2 slaapkamers. De masterbedroom bevindt zich over de gehele diepte van de woning en heeft 2 grote dakkapellen aan de voor- en achterzijde. De 2e slaapkamer is voorzien van een kleine dakkapel en een dakraam. Vanuit deze kamer is via dubbele deuren toegang tot het balkon en er is een vaste kast aanwezig (v.v. luik naar bergvliering). Vanuit het trappenhuis is toegang tot de badkamer. De moderne badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel en 2e toilet (hangcloset).

De 1e verdieping is grotendeels voorzien van een doorlopende laminaatvloer (laminaat voor 2e slaapkamer indien gewenst op reserve aanwezig).

BUITEN:

De woning heeft aan de voorzijde een fijne rustige ligging aan een autoluwe dijk. Aan de voorzijde heeft u uitzicht over groen. De voortuin biedt ruimte voor het parkeren van een auto en geeft toegang tot de garage. De fijne tuin van deze woning is gesitueerd aan de achter- en zijkant van het huis. Door de ligging op het noorden en westen heeft u de gehele dag zon: hier kunt u tot later op de avond heerlijk genieten! De tuin is aangelegd met bestrating en diverse groenborders.

KENMERKEN:

- Betaalbare woning aan autoluwe dijk;

- Zonnige achter- en zijtuin op het noordwesten;

- Vrijstaande houten garage (circa 23m2);

- Vaillant CV-combiketel (2003);

- Deels kunststof en deels houten kozijnen;

- Geheel v.v. dubbele beglazing;

- Altijddurend recht van erfpacht;

- Erfpachtcanon slechts €6,- per jaar;

- Perceel 260 m2 erfpachtgrond;

- Woonoppervlak 100 m2;

- Inhoud circa 343 m3;

- Bouwjaar circa 1930.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy