Isaac Israelslaan 10

te Rhoon

€ 375.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Wilt u wonen in de geliefde woonwijk ‘Essendael’ in het gezellige dorp Rhoon? Dan is deze MODERNE TUSSENWONING UIT 2016 precies wat u zoekt! Dit fijne gezinshuis beschikt over een UITGEBOUWDE WOONKAMER met vloerverwarming en openslaande deuren, open keuken, 4 slaapkamers, inloopkast, moderne badkamer en wasruimte. Hier woont u heel comfortabel in een ZEER GOED GEÏSOLEERD huis met lage stookkosten. In de achtertuin op het ZONNIGE WESTEN geniet u de gehele dag van de zon of van de schaduw onder de sfeervolle overkapping. De jonge woonwijk biedt een HEERLIJKE WOONOMGEVING met voldoende parkeergelegenheid voor de deur en diverse speelparkjes voor de kinderen. Het gezellige dorpshart van Rhoon met diverse winkels en basisscholen ligt op loop- en fietsafstand van het huis. Met kinderen kunt u in het ‘Jan Cornelis Park’ de hertjes en het kinderzwembadje bezoeken. Het centrum van Rotterdam bereikt u via het METROSTATION of met de auto binnen slechts 20 minuten.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime hal met meterkast (7 groepen), modern volledig betegeld toilet met hangcloset en fonteintje.

De woonkamer met royale uitbouw (1,80m) bevindt zich aan de achterzijde met openslaande deuren naar de tuin. De woonkamer biedt meer dan voldoende ruimte voor een royale zit- en eethoek. Er is een praktische trapkast aanwezig.

Aan de voorzijde van de woning treft u de keuken. Deze is uitgevoerd in een hoekopstelling en kastenwand met semi hoogglans witte kasten en een zwart sega dark gepolijst graniet aanrechtblad. Opbergruimte vindt u meer dan voldoende in zowel kasten als lades. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een 5-pits gaskookplaat, zwarte afzuigkap, vaatwasser, koel-/vriescombinatie, magnetron en heteluchtoven.

De gehele begane grond is voorzien van een keramische houtlook tegelvloer van het merk Woodline met vloerverwarming en glad gestuukte wanden.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer. De 1e verdieping beschikt over 2 grote slaapkamers en een 3e slaapkamer die goed te gebruiken is als kinder- of kastenkamer. De moderne badkamer aan de voorzijde is volledig betegeld met lichtkleurige tegels en beschikt over een ruime inloopdouche met glazen wand, 2e toilet (hangcloset) en een meubel met dubbele wastafel.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorlopende lichtkleurige laminaatvloer en glad gestuukte wanden.

2E VERDIEPING: Overloop, 4e slaapkamer, inloopkast en wasruimte. De indeling op de 2e verdieping is in 2018 gerealiseerd. De grote slaapkamer is heerlijk licht door de dakramen aan beide zijden. Vanaf de overloop heeft u toegang tot de inloopkast en de handige wasruimte met Daalderop CV-combiketel (2016). Er is opbergruimte aanwezig achter knieschotten en op de opbergvliering.

De 2e verdieping is voorzien van een lichtkleurige tapijtvloer en glad gestuukte wanden.

BUITEN: De woning heeft aan de voorzijde een fijne ligging in een kindvriendelijke straat met meer dan voldoende parkeergelegenheid. Aan de achterzijde treft u de heerlijke tuin op het zonnige westen. Hier geniet u de gehele dag -maar vooral ’s middags en ’s avonds- van de zon! De tuin is aangelegd met lichtkleurige tegels en groen borders. Verder beschikt de tuin over een houten berging met gezellige overkapping met verlichting en achterom. In deze buurt woont u in een jonge omgeving met veel kinderen en gezellige sociale contacten.

KENMERKEN:

- Moderne tussenwoning in geliefde wijk ‘Essendael’;

- Instapklaar met moderne keuken en badkamer;

- Zonnige achtertuin op het westen;

- Houten berging in de achtertuin (circa 5 m2);

- Sfeervolle overkapping in de achtertuin;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is zeer goed geïsoleerd;

- Lage stookkosten met energielabel A;

- Daalderop CV-combiketel uit 2016;

- Perceel 125m eigen grond;

- Woonoppervlak circa 125 m2;

- Inhoud circa 421 m3;

- Bouwjaar 2016.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy