Vogelkers 2c

te Poortugaal

€ 272.500,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze MODERNE GOED ONDERHOUDEN TUSSENWONING uit 2009 met zonnige tuin in de gewilde woonwijk ‘De Kasteeltuin’ heeft EEN UITBOUW EN 2 DAKKAPELLEN. Het fijne gezinshuis biedt een uitgebouwde woonkamer met OPENSLAANDE DEUREN naar de tuin, een ruime open keuken, 2 grote slaapkamers, een nette badkamer en zolder met 2 grote dakramen. De ligging is KINDVRIENDELIJK met aan de voorzijde een brede stoep en groenborder en om de hoek speelpleintjes. De diepe ACHTERTUIN OP ZONNIGE WESTEN maakt het plaatje compleet. Op korte loopafstand van de woning treft u basisscholen, het dorpscentrum van Poortugaal met verschillende winkels en het metrostation. Daarnaast biedt het dorp snelle autoverbindingen met Rotterdam (20 minuten) en de verdere randstad.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast (6 groepen), volledig betegeld toilet met hangcloset en fonteintje.

Aan de voorzijde van de woning treft u de open keuken. De keuken is uitgevoerd in hoekopstelling met opgedikt multiplex aanrechtblad en bovenkasten met glasdeuren. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer, heteluchtoven en combimagnetron.

De woonkamer aan de tuinzijde is royaal door de geplaatste uitbouw en de open trap. Veel lichtinval door de hoge ramen en openslaande deuren.

De gehele begane grond is voorzien van een laminaatvloer.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 grote slaapkamers en badkamer. Door de dakkapellen zijn beide slaapkamers extra ruim. De volledig betegelde badkamer is ingericht met een bad-/douchecombinatie, wastafelmeubel, 2e toilet (hangcloset) en designradiator.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorgelegde laminaatvloer.

2E VERDIEPING: Open zolderkamer met twee grote dakramen v.v. Velux zonwering. Deze ruimte kan goed gebruikt worden als hobby- wasruimte of ingericht worden als 3e slaapkamer. Op deze verdieping hangt de Intergas CV-combiketel (2009) en zijn de was-/droogaansluitingen aanwezig. Verder is de zolderruimte voorzien van verwarming en kabelaansluiting.

De gehele 2e verdieping is geschilderd en voorzien van een zeilvloer.

BUITEN: De woning is gelegen in een rustige kindvriendelijke wijk met voldoende parkeergelegenheid rondom de woning. In de extra diepe achtertuin op het westen kunt u de gehele middag en avond genieten van de zon.

De tuin is voorzien van bestrating, groenborders, elektrisch zonnescherm en meerdere (buiten)stopcontacten. Aan de achterzijde van de tuin treft u de houten berging met betonvloer en een achterom.

KENMERKEN:

- Ideale starterswoning op rustige kindvriendelijke locatie;

- Zeer compleet en goed onderhouden met uitbouw én twee dakkapellen;

- Zowel binnen als buiten v.v. extra stroompunten;

- Zonnige extra diepe achtertuin op het westen;

- Twee ruime slaapkamers en derde mogelijk;

- Twee grote dakramen op zolder;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Buitenschilderwerk uit september 2018;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Intergas CW 5 CV-combiketel uit 2009;

- Perceel 116 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 93 m2;

- Inhoud circa 343 m3;

- Bouwjaar circa 2009.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy