Julianastraat 12

te Rhoon

€ 259.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Midden in het gezellige dorpshart van Rhoon treft u deze RUIME TUSSENWONING uit de jaren ‘50. Voorzien van een GROTE UITBOUW en zelfs een DAKOPBOUW op de zolderverdieping. Een fijn huis met een grote woonkamer, uitgebouwde keuken, 2 slaapkamers, badkamer, wasruimte en zolder met nokverhoging (geschikt als 3e slaapkamer). In de ruime ACHTERTUIN OP HET WESTEN waar u de gehele middag en avond kunt genieten van de zon. De tuin met vrije ligging aan een pleintje heeft een overkapping, stenen berging en poort achterom. De KINDVRIENDELIJKE LIGGING biedt een basisschool en speeltuin om de hoek, diverse winkels direct voor de deur en het METROSTATION van Rhoon op korte loopafstand. Met de metro en auto bent u binnen 20 minuten in het stadscentrum van Rotterdam. Hier kunt u fijn wonen!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast (10 groepen), volledig betegeld toilet met hangcloset en fonteintje.

De woonkamer geeft ruimte aan een royale zithoek aan de voorzijde en een grote eettafel in het middengedeelte. Deze is extra ruim doordat de keuken naar achteren is verplaatst!

Aan de achterzijde van het huis treft u de aanbouw met daarin de halfopen keuken. Deze is uitgevoerd met roomwitte kasten en een granieten aanrechtblad. Er is diverse apparatuur aanwezig: een vrijstaand 6-pits gasfornuis met brede oven, professionele afzuigkap, vaatwasser en vrijstaande koel-/vriescombinatie. Door de grootte van de opstelling is er meer dan voldoende opbergruimte in de diverse kasten.

De gehele begane grond is voorzien van een laminaatvloer met vloerverwarming.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers, badkamer, wasruimte met 2e toilet. De masterbedroom met vaste kast ligt aan de achterzijde van het huis, aan de voorzijde bevindt zich de 2e slaapkamer. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine en wastafelmeubel. In de voormalig badkamer is een wasruimte gerealiseerd met 2e toilet. De masterbedroom en badkamer zijn voorzien van een elektrisch rolluik.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorgelegde laminaatvloer.

2E VERDIEPING: Open zolderruimte met nokverhoging en grote dakkapel aan de achterzijde. Deze ruimte is perfect geschikt om te gebruiken als 3e slaapkamer. Bovenaan de trapopgang hangt de Nefit CV-combiketel uit 2014.

De 2e verdieping is voorzien van een zeilvloer.

BUITEN: De woning ligt in het dorpscentrum van Rhoon met diverse winkels direct voor de deur. Bij het huis hoort een verrassend grote onderhoudsarme voortuin en zonnige achtertuin op het westen. De achtertuin is volledig betegeld en beschikt over een stenen berging, houten overkapping en achterom.

KENMERKEN:

- Ruime woning met grote uitbouw en nokverhoging;

- Zonnige achtertuin op het westen met achterom;

- Stenen berging in de achtertuin (circa 8 m2);

- Verrassend grote onderhoudsarme voortuin;

- Veel parkeergelegenheid op winkelplein;

- Elektrische rolluiken achterzijde 1e verdieping;

- Deels houten en deels kunststof kozijnen;

- Volledig voorzien van dubbele beglazing;

- Nefit CV-combiketel uit 2014;

- Perceel 165 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 119 m2;

- Inhoud circa 379 m3;

- Bouwjaar circa 1954.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy