Klimop 4

te Poortugaal

€ 289.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze VERZORGDE TUSSENWONING ligt in de rustige wijk ‘Plan Zuid’ in Poortugaal. Een heerlijk huis voor een (jong) gezin! De woning beschikt over een ruime woonkamer, open keuken, 4 slaapkamers en GLOEDNIEUWE BADKAMER uit 2018. In de ACHTERTUIN OP HET ZUIDWESTEN heeft u in de middag en avond heerlijk de zon! De tuin is voorzien van een stenen berging en achterom. Op korte afstand in Poortugaal en Rhoon vindt u diverse winkels, meerdere basisscholen en uitgaansgelegenheden. Voor ontspanning kunt u terecht in de wandelgebieden van de polders, op de golfbaan of de jachthaven. Via het METROSTATION of met auto bent u binnen 20 minuten in hartje Rotterdam! Plan een bezichtiging in en ervaar zelf dit leuke huis!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast (6 groepen), half betegeld toilet met fonteintje.

De ruime woonkamer treft u aan de achterzijde van het huis. Deze heeft een grote schuifpui naar de tuin en een handige trapkast. Hier is voldoende ruimte voor een royale zithoek en een grote eettafel. De open keuken aan de voorkant is geplaatst in hoekopstelling met witte kasten en kunststof werkblad. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron en vaatwasser. Tegenover de keukenopstelling is ruimte voor een vrijstaande koelkast.

De gehele begane grond is voorzien van een doorlopende laminaatvloer.

1E VERDIEPING: Overloop met vaste kast, 3 slaapkamers en badkamer. De hoofdslaapkamer ligt aan de voorkant. Deze leuke kamer heeft een deur naar het balkon en een inbouwkast met schuifdeuren. De 2e en 3e slaapkamer treft u aan de achterzijde van de woning. De gloednieuwe badkamer is in 2018 geplaatst. Een heerlijke moderne ruimte met bubbelbad, inloopdouche, meubel met dubbele wastafel en 2e toilet (hangcloset). De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een verlaagd plafond met inbouwverlichting.

De 1e verdieping is grotendeels voorzien van laminaatvloeren en deels van tapijt.

2E VERDIEPING: Voorzolder, 4e slaapkamer. De voorzolder met dakraam biedt ruimte aan een vaste kast, de was-/droogopstelling, een extra wastafel en de Vaillant CV-combiketel uit 2002. De royale slaapkamer op de zolderverdieping heeft 2 grote dakramen aan de voor- en achterkant. Op deze verdieping is rondom extra opbergruimte achter knieschotten.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

BUITEN: De woning ligt aan de voorzijde aan een voetpad. In de achtertuin op het zuidwesten geniet u de gehele middag en avond van de zon! De tuin is aangelegd met bestrating en groenborders. Er is een stenen berging, kleine overkapping, handmatig zonnescherm en achterom aanwezig.

KENMERKEN:

- Ruime rijwoning met 4 slaapkamers;

- Gloednieuwe badkamer uit 2018;

- Zonnige achtertuin op het zuidwesten;

- Stenen berging in de achtertuin (circa 4 m2);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Vaillant CV-combiketel uit 2002;

- Perceel 120 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 123 m3;

- Inhoud circa 386 m3;

- Bouwjaar circa 1990;

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy