Tijsjesdijk 13

te Rhoon

€ 274.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Bent u opzoek naar die INSTAPKLARE DIJKWONING nabij het dorpscentrum van Rhoon? Aan de Tijsjesdijk ligt deze leuke TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING. De woning beschikt over een woonkamer met OPEN HAARD en moderne OPEN KEUKEN, 2 ruime slaapkamers, ZEER RIANTE BADKAMER, wasruimte en ingedeelde zolderruimte met ruime overloop en 3e slaapkamer. De woning is volledig gemoderniseerd met VOLLEDIG GLAD GESTUUKTE WANDEN, hardhouten vloer op de begane grond en MODERNE ONDERHOUDSVRIJE ACHTERTUIN op het noorden. Op loopafstand bevindt zich het gezellige dorpscentrum van Rhoon met diverse winkels, scholen, het metrostation en de heerlijke natuur van de Rhoonse polder. De locatie biedt een perfecte combinatie van centraal en landelijk: u bereikt met de auto of de metro BINNEN 20 MINUTEN HET CENTRUM VAN ROTTERDAM.

?

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast (5 groepen) en trapopgang, volledig betegeld modern toilet met hangcloset en fonteintje en handige vaste kast met extra opbergruimte. Via de hal bereikt u de woonkamer. De woonkamer is gelegen aan de tuinzijde van de woning en biedt voldoende ruimte aan een riante zit- en eethoek. De woonkamer heeft extra sfeer door de aanwezige openhaard en veel lichtinval door de grote schuifpui aan de achterzijde.

Aan de voorzijde van de woning treft u de open keuken. Deze is uitgevoerd in hoekopstelling met witte kasten en een composiet aanrechtblad. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: 4- pits inductiekookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, vaatwasser, koel-vriescombinatie en gootsteen met boiler.

De gehele begane grond is voorzien van een hardhouten vloer en glad gestuukte wanden.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers, badkamer en wasruimte.

Aan de achterzijde van de woning treft u de masterbedroom en 2e slaapkamer. Aan de voorzijde bevindt zich de zeer ruime badkamer en aparte wasruimte. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een doucheruimte met stort- en handdouche, groot wastafelmeubel en 2e toilet. De badkamer biedt indien gewenst voldoende ruimte voor een heerlijk ligbad.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorgelegde laminaat vloer en glad gestuukte wanden.

2E VERDIEPING: De ingedeelde zolderruimte beschikt over een ruime overloop met veel lichtinval door de aanwezige ramen, extra opbergruimte achter de aanwezige knieschotten en Vaillant CV-combiketel (2011). De 3e slaapkamer is ruim en licht door de aanwezige dakkapel.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een doorgelegde laminaat vloer. ?

BUITEN: De woning heeft aan de voorzijde een fijne ligging aan een rustige dijk met uitzicht over groen. De fijne tuin van deze woning treft u aan de achterzijde. De moderne tuin is gelegen op het noorden en is in 2016 volledig onderhoudsvrij aangelegd. Zo beschikt de tuin over een ruim terras, kunstgras en een houten berging.

KENMERKEN:

- Betaalbare woning nabij het dorpscentrum van Rhoon;

- Instapklare woning;

- Heerlijke onderhoudsvrije achtertuin ( 2016)

- Vaillant CV-combiketel (2011);

- Houten kozijnen;

- Volledig v.v. dubbele beglazing;

- Woonoppervlak: circa 103m2;

- Inhoud: circa 330m3;

- Bouwjaar: circa 1985;

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy