Middeldijkerplein 304

te Barendrecht

€ 649.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een RUIM APPARTEMENT met FANTASTISCH UITZICHT op de 16e verdieping met GROOT BALKON en 3 PRIVE PARKEERPLAATSEN in de ondergelegen garage. Het appartement is gelegen op een zeer centrale locatie op steenworp afstand van het winkelcentrum “ Carnisse Veste” en heeft een directe tram verbinding met Rotterdam centrum. De woning is van alle gemakken voorzien met o.a. een riante woonkamer met groot balkon , LUXE SIEMATIC OPEN KEUKEN met inbouwapparatuur , 2 slaapkamers, 2 BADKAMERS, kantoorruimte, wasruimte en VLOERVERWARMING in de gehele woning. Het appartementencomplex biedt op loop- fietsafstand een prettige combinatie van comfort ( winkelcentra, scholen, tramstation) en ontspanning ( De Carnisse Grienden, het Inge de Bruijn zwembad, de golfbaan van Rhoon etc.)

INDELING:

BEGANE GROND:Entree, afgesloten representatieve hal met video-intercom en brievenbussen, lift en trappenhuis, toegang tot de parkeergarage met drie parkeerplaatsen en berging in de onderbouw.

16E VERDIEPING: Via de galerij heeft u toegang tot het appartement. De ruime hal geeft toegang tot alle vertrekken van de woning. Hier vindt u o.a. de meterkast ( 12 groepen), alarmsysteem, handige garderobekast en het separaat toilet met hangcloset en fonteintje. De hal is voorzien van een donkerkleurige kiezelstenen vloer.

De masterbedroom is gelegen aan de linkerzijde van het appartement. De slaapkamer beschikt over handige schuifwandkasten, tapijtvloer, en ruime badkamer ensuite. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een grote doucheruimte, 2e toilet (hangcloset), groot wastafelmeubel met twee kranen en handdoekradiator.

De 2e ruime slaapkamer is gelegen aan de rechterzijde van het appartement en is voorzien van grote ramen voor veel lichtinval. De 3e slaapkamer is nu in gebruik als kantoorruimte en voorzien van een handige schuifwandenkast, archiefkast en opmaat gemaakt bureau. De 2e en 3e slaapkamer zijn voorzien van een houtnerf PVC vloer. De 2e badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, doucheruimte en wastafelmeubel.

Vanuit de riante woonkamer en open keuken heeft u prachtig uitzicht over Barendrecht en zelfs de skyline van Rotterdam! De open keuken is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de keuken o.a. over een spoeleiland met cooker, vriezer en vaatwasser. Verder is er een keuken opstelling met 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combioven, koelkast en losse kastenwand met hete luchtoven. Verder heeft de keuken veel opbergruimte in de aanwezige kasten en grote lades. De Siematic keuken is uitgevoerd met witte kasten en een zwart kleurige granieten aanrechtblad. Via de keuken heeft u toegang tot de wasruimte met wasmachineopstelling en extra opbergruimte.

De riante woonkamer is ruim opgezet en geeft voldoende ruimte voor een grote zit- en eethoek. De woonkamer is voorzien van een tapijtvloer en geeft toegang tot het balkon. Op het ruime balkon kunt u het hele jaar genieten van het zonnetje. Het balkon is voorzien van op maat gemaakte glazen schuifwanden. Zo kunt u ook op een winderige en/of koude dag heerlijk buiten zitten.

Het gehele appartement is voorzien van spachtelputz wanden en vloerverwarming.

KENMERKEN:

- Zeer verzorgd complex met liftinstallatie en video-intercom;

- Centrale ligging tegenover winkels en openbaar vervoer;

- Parkeergarage met 3 eigen parkeerplaatsen;

- Ruime berging in de onderbouw;

- Groot balkon met glazen schuifwanden (17 m2);

- Prachtig uitzicht over Barendrecht en de skyline van Rotterdam;

- Hardhouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing;

- Volledig voorzien van horren;

- Het appartement is volledig geïsoleerd;

- Verwarming doormiddel van stadsverwarming;

- Vve: actief: bijdrage €376,- p/m

- Woonoppervlak: circa 182 m2

- Inhoud: circa 614 m3;

Bouwjaar: circa 2006;

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy