Burgemeester Breebaartlaan 9

te Poortugaal

€ 293.500,-- Kosten Koper

Verkocht

In een van de charmantste straten van Poortugaal vindt u deze karakteristieke en toch moderne RIJWONING MET GROTE ZONNIGE TUIN. Een heerlijk huis met doorzon woonkamer, halfopen keuken, 4 slaapkamers en badkamer. De woning is gemakkelijk te onderhouden met grotendeels KUNSTSTOF KOZIJNEN. De verrassend diepe achtertuin op het noordwesten biedt de gehele middag en avond heerlijk de zon. Hier woont u sfeervol én comfortabel! Winkels, scholen en het metrostation bereikt u lopend binnen enkele minuten. De locatie is een perfecte combinatie van centraal en landelijk: u bent BINNEN 20 MINUTEN IN ROTTERDAM, maar in alle rust wandelen in de polders of ‘Bos Valckesteyn’ is ook heerlijk. Poortugaal is een gezellig dorp met in de omgeving o.a. diverse horeca, een jachthaven en een golfbaan. Kom de fijne sfeer zelf ervaren!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met vernieuwde meterkast (5 groepen), trapopgang met kelderkast, half betegeld toilet met fonteintje.

De gezellige woonkamer is van het type doorzon met aan de voorzijde een groot raam en aan de achterzijde mooie openslaande deuren (v.v. hordeur). In de woonkamer is ruimte voor een zithoek en eettafel. Er is een sfeervolle schouw met mogelijkheid voor een gashaard aanwezig.

De halfopen keuken aan de achterkant van het huis is te bereiken vanuit de woonkamer en de hal. Er is een moderne opstelling met houtlook werkblad en diverse inbouwapparatuur: 4-pits gaskookplaat, combi-oven (2019), vaatwasser en koel/vriescombinatie. De keuken heeft tevens een deur naar de tuin (v.v. hordeur).

De hal en woonkamer zijn voorzien van een laminaatvloer. De keuken en toilet zijn voorzien van een zeilvloer.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer, separaat toilet. Aan de achterzijde van het huis ligt de ruime masterbedroom met zicht op de tuin. Deze slaapkamer heeft een elektrisch rolluik. De 2e slaapkamer aan de voorzijde heeft een heerlijke sfeer door de openslaande deuren naar het aangrenzende balkon. De 3e slaapkamer bevindt zich aan de achterkant. Deze slaapkamer heeft een elektrisch rolluik. De grotendeels betegelde badkamer heeft een bad-/douchecombinatie, een wastafel met meubel en vloerverwarming. Vanaf de overloop is het half betegelde toilet bereikbaar.

De hal en 1e en 2e slaapkamer zijn voorzien van laminaatvloeren. De 3e slaapkamer is voorzien van een zeilvloer.

2E VERDIEPING: Voorzolder, 4e slaapkamer. Zowel de voorzolder als de slaapkamer hebben profijt van de brede dakkapel aan de achterzijde. De voorzolder heeft daarnaast een klein dakraam, aansluitingen voor wasmachine en droger en een vaste kast met opbergruimte en Vaillant CV-combiketel (2007). De 4e slaapkamer heeft een goed formaat en door de ramen van de dakkapel zicht over de groene tuinen.

De 2e verdieping is voorzien van tapijtvloeren.

BUITEN: Het huis heeft aan de voorzijde een fijne en rustige ligging aan een geliefde straat in het centrum van Poortugaal. De stoep met groenborder maakt hier wonen extra kindvriendelijk! Er is een ruime voortuin waar u indien gewenst ’s ochtends in het zonnetje kunt zitten. De diepe achtertuin zal u zeker verrassen! De ligging op het noordwesten biedt in de loop van de dag tot ’s avonds veel zon en ook een beetje schaduw. De tuin heeft een speels formaat en is aangelegd met gedeeltelijk houten schuttingen, bestrating en groen. Er is een achterom en een stenen berging aanwezig. Op de voor- en achtergevel hangt een handmatig bedienbaar zonnescherm.

KENMERKEN:

- Sfeervolle rijwoning met moderne afwerking;

- Vier slaapkamers aanwezig (zolder met dakkapel);

- Diepe en zonnige achtertuin op het noordwesten;

- Stenen berging in de achtertuin (circa 7 m2);

- Elektrische rolluiken op 2 slaapkamers achterzijde;

- Spouwmuur en kruipruimte geïsoleerd;

- Grotendeels v.v. kunststof kozijnen;

- Achterzijde beneden v.v. houten kozijnen;

- Geheel v.v. dubbele beglazing;

- Vaillant CV-combiketel uit 2007;

- Perceel 162 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 104 m2;

- Inhoud circa 333 m3;

- Bouwjaar circa 1956.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy