Van Gogh Allee 7

te Rhoon

€ 685.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Wat een fantastisch groot huis! DEZE MODERNE VRIJSTAANDE WONING uit 2009 heeft maar liefst 5 SLAAPKAMERS. Gelegen in één van de meest geliefde wijken van Rhoon: het jonge ‘Essendael’. De SFEERVOLLE AFWERKING biedt o.a. een eikenhouten vloer, een schitterende gashaard en glad gestuukte wanden. De woning beschikt over een charmante woonkeuken, royaal uitgebouwde woonkamer met tuinkamer, 5 slaapkamers, moderne badkamer en zeer GROTE ZOLDER met bergvliering. Hier is ruimte voor een 6e slaapkamer! De achtertuin op het oosten is verrassend groot waardoor u de gehele dag kunt genieten van zon of schaduw. Aan de voorzijde heeft u parkeerruimte op de eigen oprit en toegang tot de STENEN GARAGE. De ligging van het dorp Rhoon is zeer gunstig ten opzichte van uitvalswegen naar de Randstad en Europoort. Het dorp heeft bovendien STADSE VOORZIENINGEN: een metrostation, diverse winkels, leuke horeca en basisscholen. De woonwijk ‘Essendael’ is gebouwd aan de rand van Rhoon, waardoor u letterlijk TUSSEN HET DORP EN DE NATUUR woont. Heerlijk wonen!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime hal met meterkast (8 groepen) en alarminstallatie, half betegeld modern toilet met hangcloset, trapopgang en handige trapkast met extra opbergruimte.

Aan de voorzijde van de woning stapt u binnen in de gezellige woonkeuken. Deze is modern uitgevoerd in dubbele opstelling met hoogglans witte kasten. De lage opstelling beschikt over een 5-pits gas-op-glas kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en diverse opbergruimte in de lades. Aan de overzijde treft u de hoge opstelling met veel kastruimte, koelkast, vriezer, heteluchtoven en combi-oven.

Door van een speelse roomdivider met gashaard is de keuken gescheiden van de woonkamer. U kunt zowel in de woonkamer als in de keuken genieten van de warmte van de gashaard. De royaal uitgebouwde woonkamer beschikt over twee maal openslaande deuren in de woonkamer en in de tuinkamer. Het is dus mogelijk het woongedeelte in te delen met twee zitgedeeltes of zelfs een aparte tv-hoek of speelruimte voor de kinderen. Door de grote ramen en deuren heeft u veel lichtinval in de woon- en tuinkamer.

De gehele begane grond is voorzien van glad gestuukte wanden en een eiken houten vloer.

1E VERDIEPING: Overloop, 4 slaapkamers, ruime badkamer en separaat toilet. De masterbedroom treft u aan de achterzijde van de woning. Deze is voorzien van veel opbergruimte in de inloopkast en schuifwandenkast. Aan de voorzijde van de woning treft u de ruime 2e en 3e slaapkamer. Een luxe extra toevoeging aan deze verdieping is de 4e slaapkamer in de opbouw op de garage. Deze is zeer ruim en heeft een fantastische lichtinval door het hoge plafond met grote dakramen. De badkamer is volledig modern betegeld en beschikt over een ligbad, ruime inloopdouche met stort- en handdouche en dubbel wastafelmeubel. Vanaf de overloop bereikt u het separaat toilet.

2E VERDIEPING: Bijzonder grote voorzolder en 5e slaapkamer. Aan de voorzijde van de woning treft u de 5e slaapkamer. De verdere ruimte op deze verdieping is een open zolder met toegang tot de bergvliering. Verder treft u hier de wasmachineopstelling, vaste kast met Intergas CV-combiketel (2009) en 3 grote dakramen voor extra lichtinval. Mocht u toch nog ruimte te kort komen, dan is het zelfs mogelijk om hier een grote 6e slaapkamer te creëren. Groter wordt het niet!

BUITEN: Aan de voorzijde beschikt de woning over een eigen oprit met toegang tot de garage. De garage is voorzien van houten openslaande deuren en een uitstortgootsteen. In de extra grote achtertuin op het oosten geniet u de gehele dag van veel zon én schaduw. De tuin is ruim 16 meter diep en 9 meter breed! De achtertuin is modern en sfeervol aangelegd met meerdere terrassen, groenborders en gras. Achterin bevindt zich een houten berging voor extra opbergruimte en een achterom.

?

KENMERKEN:

- Ideaal huis voor mensen die veel ruimte zoeken;

- Maar liefst 5 slaapkamers aanwezig (6 mogelijk);

- Kindvriendelijke ligging in gewilde wijk ‘Essendael’;

- Grote modern aangelegde achtertuin op het oosten;

- Door de diepte van ruim 16 meter veel zon in de tuin;

- Voortuin met parkeerruimte op eigen oprit;

- Ruime stenen garage aanwezig (circa 15 m2);

- Houten berging in de achtertuin (circa 6 m2);

- Alarminstallatie aanwezig;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Intergas CV-combiketel uit 2009;

- Perceel 361 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 206 m2;

- Inhoud circa 776 m3;

- Bouwjaar circa 2009.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy