Molendijk 41A

te Rhoon

€ 999.500,-- Kosten Koper

Verkocht

Verscholen tussen groen aan de rand van het dorp Rhoon nabij wereldstad Rotterdam bevindt zich dit riante perceel grond van 2.343 m2 met royale vrijstaande villa en fantastische tuin. De woning ligt op een idyllische locatie met uitzicht op het meertje achter het Kasteel van Rhoon en op fietsafstand van de voorzieningen in het dorpshart. Zowel de locatie als de woning zijn bijzonder: het huis is gelijkvloers te bewonen, maar heeft ook een souterrain en 1e verdieping op splitlevel niveau. De villa is royaal opgezet met in totaal 5 slaapkamers en 2 badkamers. Op de begane grond vindt u de lichte woonkamer met tuinzicht, separate keuken, waanzinnige masterbedroom met inloopkast en badkamer en suite en de 2e slaapkamer. De 3 extra slaapkamers en de 2e badkamer bevinden zich op de 1e verdieping. In het souterrain zijn een bijkeuken, hobbykamer, inpandige garage en meerdere kelders aanwezig. Wonen in Rhoon is heerlijk: uw boodschappen doet u in de supermarkt of bij de speciaalzaken, ontspanning vindt u in de jachthaven of op de golfbaan en met de auto of de metro bent u binnen 20 minuten in Rotterdam. Een bezoek aan dit fantastische object zal u ervan overtuigen dat dit een sublieme plek is om te wonen!

INDELING:

Begane grond: Entree, ruime hal met half betegeld toilet v.v. hangcloset en fonteintje. Vanuit deze hal is toegang tot de 2 slaapvertrekken op de begane grond. Een tweede centrale hal geeft toegang tot de woonkamer en keuken en hier bevindt zich de trapopgang naar de 1e verdieping en de meterkast (vernieuwd 12 groepen). Beide ruimten zijn voorzien van een lichtkleurige marmeren vloer.

De masterbedroom is werkelijk een droom: een royale kamer met openslaande deuren naar de tuin. Aangrenzend een riante inloopkast -of beter gezegd volwaardige kastenkamer- met een zee aan ruimte voor uw garderobe, een vaste kast met de wasmachine en droger en een vaste kast met boiler voor de badkamer. De luxe betegelde badkamer heeft een ligbad, glazen inloopdouche, 2 wastafels en 2e toilet (hangcloset). Alle ruimten: de slaapkamer, inloopkast en badkamer zijn met elkaar verbonden door stijlvolle smalle openslaande spiegeldeuren. De 2e slaapkamer heeft eveneens openslaande deuren naar de tuin en is ook zeer geschikt om te gebruiken als kantoor. Beide slaapkamers zijn voorzien van een fraaie massief houten visgraat vloer.

De woonkamer heeft een geweldige sfeer door het zicht op de tuin door de ramen rondom en de aanwezigheid van een open haard. Ook van hieruit bereikt u de tuin door openslaande deuren. De woonkamer biedt ruimte aan een knusse zithoek en een eettafel. De vloer is voorzien van hout en een convectorput. In de separate keuken is een uitgebreide opstelling aanwezig met stenen werkblad. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een 5-pits gaskookplaat, oven, vaatwasser, magnetron en 2 maal koel/vriescombinatie. Vanuit de keuken bereikt u door een deur het zijterras met zicht op het meertje en via een trap het onderhuis. Door de ligging van de woonkamer en keuken is het gemakkelijk deze met elkaar te verbinden.

Souterrain: Halverwege de trap bereikt u de tussenverdieping met inpandige garage, bijkeuken en hobbykamer. De garage is voorzien van een elektrische deur en doorgang naar de bijkeuken. De bijkeuken is een handige toevoeging met eenvoudig keukenblok, vaste kast en deur naar het achterterras. De knusse hobbykamer heeft veel ramen en een deur naar de tuin. De bijkeuken is voorzien van een tegelvloer, de hobbykamer van een houten vloer.

Verder naar beneden bereikt u de 3 kelderruimten met diverse opslagmogelijkheden: een wijnkelder bijvoorbeeld! Hier treft u verder de Remeha CV-combiketel uit 2016.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, 2e badkamer. Deze verdieping is ideaal als eigen plek voor kinderen of logees. De overloop is voorzien van een kastenwand en daklicht. De 3e slaapkamer vindt u aan de voorzijde. Aan de achterkant zijn een 4e slaapkamer met ingebouwde boekenkast en 4e slaapkamer met eveneens ingebouwde kasten aanwezig. De volledig betegelde badkamer heeft een douchecabine, wastafelmeubel en 3e toilet (hangcloset). De vloeren van de overloop en slaapkamers zijn voorzien van laminaat.

Buiten: Waarschijnlijk het meest unieke van deze woning is de locatie met grote tuin. Het perceel grond bevindt zich volledig rondom de woning met aan de voorzijde een oprit voor 3 auto’s, een grote groene tuin op het zonnige zuiden met groot grasveld en aan de achterzijde een terras met zicht op het meertje. Het natuurgebied waaraan de tuin grenst is eigendom van het Zuid-Hollands Landschap en vormt daardoor een bijzondere en blijvend groene enclave. De grond naast de oprit biedt de mogelijkheid deze uit te breiden zodat u extra comfortabel op eigen terrein kunt parkeren. De tuin is aangelegd met veel groen, waaronder diverse volwassen bomen en een groot grasveld.

KENMERKEN:

- Idyllische locatie met uitzicht op een meertje;

- Dorpse locatie dichtbij wereldstad Rotterdam;

- Royale vrijstaande villa met 5 slaapkamers;

- Parkeergelegenheid voor meerdere auto’s;

- Royale tuin op het zonnige zuiden;

- Inpandige garage (ca. 19 m2) in souterrain;

- Kelder in drie delen (ca. 22 m2) in souterrain;

- Geheel voorzien van dubbele beglazing;

- Deels houten en deels kunststof kozijnen;

- Remeha CV-combiketel uit 2016;

- Percelen 2.343 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 235 m2;

- Inhoud circa 835 m3;

- Bouwjaar circa 1954 / 1987.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy