Rosmolen 53

te Ridderkerk

€ 220.000,-- Kosten Koper

Verkocht

INPAKKEN MAAR! Zet de verhuisdozen maar alvast klaar. Dit fantastische appartement met 2 slaapkamers, een zonnig balkon en een EIGEN PARKEERPLAATS is he-le-maal af! De woning is in 2015 geheel vernieuwd met o.a. een moderne keuken en badkamer. Geniet op het BALKON OP HET ZUIDEN de gehele dag van de zon. Het complex heeft een mooie ligging met vrij uitzicht over de groene dijk en is voorzien van een ondergrondse garage en intercominstallatie. Perfecte ligging in de geliefde woonwijk ‘Drievliet’ met openbaar vervoer en winkelcentrum ‘Vlietplein’ aan de overkant van de straat. Binnen enkele minuten rijdt u op de snelwegen A15 en A16 naar o.a. Rotterdam en Dordrecht. Ridderkerk heeft veel opties om te ontspannen: diverse natuurgebieden, restaurants en sportclubs. Hier woon je heerlijk!

INDELING:

BEGANE GROND: Afgesloten entree met intercom en brievenbussen, centrale hal met trap naar de parkeergarage en de verdiepingen.

2E VERDIEPING: Entree, royale hal met vernieuwde meterkast (6 groepen) en vaste kast met Vaillant CV-combiketel uit 2015.

De royale woonkamer ligt aan uw rechterhand. Deze is heerlijk zonnig door de ligging aan de achterzijde. Er is ruimte voor een eettafel in de gezellige nis en een zithoek in het midden. Vanuit de woonkamer is toegang tot het fijne balkon op het zuiden. Het balkon is verzorgd met kunstgras vloerbekleding. Hier zit u de gehele dag heerlijk in het zonnetje!

De luxe open keuken is geplaatst in hoekopstelling met hoogglans kasten en een kunststof werkblad. De opstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur: een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, hetelucht-combioven, halfhoge koelkast en vriezer.

Aan de voorkant van het appartement vindt u twee ruime slaapkamers. De luxe badkamer is geheel betegeld in een mooie lichtgrijze kleurstelling met inloopdouche v.v. glazen wand en regendouche, zwart hoogglans wastafelmeubel met bijpassende wandkast en een handdoekradiator. Er is een separaat toilet aanwezig, deze is eveneens schitterend modern betegeld en heeft een hangcloset en fontein. Als kers op de taart is er een aparte wasruimte aanwezig met extra opbergmogelijkheden.

De gehele woning is voorzien van een fraaie doorlopende laminaatvloer.

In de ondergelegen parkeergarage met elektrische toegang heeft u een eigen parkeerplaats met ruimte voor een auto en een fiets of scooter én een privé berging. Heerlijk: uw auto altijd veilig en nooit meer uw ruiten krabben!

KENMERKEN:

- Royaal appartement met 2 slaapkamers;

- Instapklaar: in 2015 geheel gerenoveerd;

- Luxe keuken en sanitair aanwezig;

- Geheel v.v. een moderne laminaatvloer;

- Heerlijk zonnig balkon op het zuiden;

- Mooie ligging met vrij uitzicht op de groene dijk;

- Goede locatie in gewilde woonwijk ‘Drievliet’;

- Parkeerplaats en berging in ondergelegen garage;

- Vaillant CV-combiketel uit 2015;

- In 2015 vernieuwde meterkast;

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- VVE actief: bijdrage €106,40 p/m;

- Woonoppervlak circa 75 m2;

- Inhoud circa 220 m3;

- Bouwjaar circa 1981.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy