Merellaan 6

te Rhoon

€ 299.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Op zoek naar een INSTAPKLAAR RIJTJESHUIS? Deze fijne woning met ZONNIGE ACHTERTUIN op het westen ligt op een TOP LOCATIE aan een doodlopend straatje midden in Rhoon. Hier wonen is op de fiets boodschappen doen, de kinderen lopend naar school, wandelen langs de herten in het Jan Cornelis Park en binnen 20 minuten met de metro naar hartje Rotterdam. Het huis heeft een doorzon woonkamer met openslaande deuren, MODERNE OPEN KEUKEN, 4 slaapkamers, MODERNE BADKAMER en een washok. Alles erop en eraan! Het huis is extra breed en heeft heerlijke lichtinval door de raampartijen aan beide kanten. De ROYALE ACHTERTUIN heeft een superhandige grote houten schuur met achterom. De woning is vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen. Een ideaal huis voor een stel of (jong) gezin!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met trapopgang en trapkast, vernieuwde meterkast (6 groepen) en groot modern toilet met hangcloset en fonteintje.

De woonkamer type doorzon heeft een zee aan lichtinval door de grote raampartijen aan de voor- en achterkant. Voorin ruimte voor de zithoek, achterin ruimte voor de eettafel bij de openslaande deuren naar de tuin (v.v. hordeuren). Er is een rookkanaal aanwezig waardoor het mogelijk is een open haard te realiseren.

De open keuken is voorzien van een moderne hoekopstelling met witkleurige kasten en een nieuw donker composiet werkblad (2017). Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een 5-pits gaskookplaat met afzuigkap (2017), heteluchtoven, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en Hotto kokend waterkraan met close-in boiler (2017). In de keuken is tevens een deur naar de tuin aanwezig.

In de hal en keuken ligt een zwarte tegelvloer. In de woonkamer ligt de fraaie originele houten vloer.

1E VERDIEPING: Overloop met vaste kast, 3 slaapkamers, badkamer. De grote masterbedroom ligt aan de tuinzijde. De ruime 2e slaapkamer vindt u aan de voorkant. De 3e slaapkamer aan de achterkant heeft een deur naar het balkon. De badkamer is modern betegeld en heeft een inloopdouche, wastafelmeubel (2018), 2e toilet (hangcloset) en handdoekradiator.

De gehele 1e verdieping is voorzien van laminaat.

2E VERDIEPING: Overloop, 4e slaapkamer, washok. De overloop heeft opbergruimte en hier hangt de Remeha CV-combiketel (2011). De 4e slaapkamer is bijzonder riant en heeft een grote dakkapel aan de achterzijde. Een super kamer voor een kind of ook geschikt als masterbedroom. Het washok heeft eveneens profijt van de dakkapel en biedt meer opbergruimte.

De 2e verdieping is deels voorzien van zeilvloeren en deels van tapijt.

BUITEN: De woning ligt aan de voorzijde aan een rustige doodlopende straat met parkeerpleintje. Heerlijk rustig en veilig voor kinderen. De woning heeft een voor- en achtertuin. Aan de voorkant is een nieuw zonnescherm aanwezig (2018). De achtertuin op het westen geeft u de gehele middag en avond heerlijke zon. De tuin is aangelegd met bestrating en groenborders. Er is een grote houten schuur aanwezig over de gehele breedte van de tuin met vliering en achterom. Opbergruimte genoeg dus! Op de achtergevel is een zonnescherm aanwezig.

KENMERKEN:

- Fijne rijwoning met 4 slaapkamers;

- Instapklaar met moderne keuken en badkamer;

- Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval;

- Kindvriendelijke ligging aan doodlopende straat;

- Parkeergelegenheid op het parkeerpleintje;

- Op loopafstand van het dorpshart en metrostation;

- Zonnige tuin op het westen met grote houten schuur (circa 15 m2);

- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen;

- Geheel voorzien van dubbele beglazing;

- Remeha CV-combiketel uit 2011;

- Perceel 140 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 107 m2;

- Inhoud circa 324 m3;

- Bouwjaar circa 1963.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy