Viaductweg 33

te Rhoon

€ 399.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Verzorgd 3-kamer HOEKAPPARTEMENT met EIGEN PARKEERPLAATS in de ondergelegen garage en 2 grote terrassen in het geliefde appartementencomplex ‘Licht’ in het hart van Rhoon. Hier woont u ZEER CENTRAAL direct boven diverse winkels en medische voorzieningen, tegenover het schitterende ‘Jan Cornelis Park’ en op korte loopafstand van het metrostation. Vanuit de woning is zicht over het winkelplein en de Rijsdijk met verderop het groene park. Het appartement is ROYAAL OPGEZET met een riante woonkamer, moderne halfopen keuken, 2 slaapkamers, ruime moderne badkamer en 2 grote terrassen. De elektrische zonnescreens en vloerverwarming in dit fijne appartement maken het wooncomfort compleet. In het luxe complex is een video-intercom, liftinstallatie en een binnentuin aanwezig. Wonen in het geliefde dorp Rhoon betekent rust in een oase van natuur met op slechts 20 minuten afstand wereldstad Rotterdam. Een heerlijke plek voor velen en PERFECT VOOR SENIOREN!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, afgesloten representatieve hal met video-intercom en brievenbussen, lift en trappenhuis, toegang tot ondergelegen garage met parkeerplaatsen en bergingen. Op de 1e verdieping bevindt zich de binnentuin, deze is vanaf de galerij van alle verdiepingen zichtbaar.

2E VERDIEPING: Direct nabij de lift treft u de voordeur naar het appartement. Zo kunt u geheel overdekt naar binnen. Bij binnenkomst treft u een lichte hal met toegang tot alle vertrekken. De ramen tot de vloer geven zicht over de binnentuin. In de hal zijn een modern toilet met hangcloset en fontein, meterkast (8 groepen) en video-intercom aanwezig.

Aan het einde van de hal stapt u binnen in de royale woonkamer. Aan de voor- en zijkant van de woonkamer zijn hoge ramen aanwezig met veel lichtinval. Van hieruit kijkt u aan de ene zijde over het winkelplein en aan de andere zijde over de Viaductweg en Rijsdijk met verderop het park. De lange muur aan de overzijde biedt mogelijkheden voor bijv. een grote kastenwand of piano. Er is in het woongedeelte meer dan voldoende ruimte voor een riante zithoek en een grote eettafel.

Toegang tot de halfopen keuken vindt u in de hoek naast het eetgedeelte. De keuken is voorzien van een dubbele opstelling met hoge kastenwand en lager werkgedeelte. De afwerking is in roomwit met donker stenen aanrechtblad. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een 4-pits inductiekookplaat, brede afzuigkap, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en heteluchtoven. Naast de keuken is een grote berging te vinden met Intergas CV-combiketel uit 2019 en wasaansluitingen. Ook ideaal om te gebruiken als extra provisieruimte bij de keuken.

Vanuit het middengedeelte is via een schuifpui toegang tot het 1e grote buitenterras. Het terras is geheel inpandig gelegen en overdekt. Zo kunt u ook in het voor- en najaar heerlijk beschut buiten zitten.

De 2 slaapkamers liggen aan de voor- en zijkant van de woning, bereikbaar vanuit de toegangshal. De hoofdslaapkamer heeft een schuifpui naar het 2e buitenterras. Dit terras is eveneens inpandig en overdekt gelegen. De moderne badkamer is tot aan het plafond betegeld en heeft een extra grote douchecabine, wastafelmeubel en 2e toilet (hangcloset).

De gehele woning is voorzien van een lichtkleurige tegelvloer met vloerverwarming. Op verschillende ramen zijn elektrische zonnescreens aanwezig.

KENMERKEN:

- Gelegen in het geliefde appartementencomplex ‘Licht’;

- Modern complex met liftinstallatie en video-intercom;

- Centrale locatie nabij winkels en metrostation;

- Veel ramen met zicht over winkelplein en Rijsdijk;

- Maar liefst 2 royale overdekte buitenterrassen (circa 18 m2);

- Eigen parkeerplaats in de ondergelegen garage;

- Eigen berging in de ondergelegen garage (circa 5 m2);

- Elektrische zonnescreens aanwezig;

- Geheel v.v. vloerverwarming (hoofdverwarming);

- Geheel v.v. aluminium kozijnen met dubbele beglazing;

- Het appartement is volledig geïsoleerd;

- Intergas CV-combiketel uit september 2019;

- Erfpachtgrond met canon van €550,81 p/m (fiscaal aftrekbaar);

- VVE actief: bijdrage €226,- p/m;

- Woonoppervlakte circa 135 m2;

- Inhoud circa 429 m3;

- Bouwjaar circa 2009.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy