Lavasweg 55

te Hoogvliet Rotterdam

€ 148.500,-- Kosten Koper

Verkocht

STARTERS OPGELET! Op de 2e verdieping ligt dit verzorgde 4-kamer appartement met ZONNIG BALKON. De woning heeft een ruimtelijke uitstraling door de vele open ruimtes met veel lichtinval. Er is een GROTE WOONKAMER, halfopen keuken, eetkamer (mogelijk 3e slaapkamer), 2 slaapkamers, badkamer en EIGEN BERGING in de onderbouw. De woning heeft een rustige ligging aan het einde van de galerij. Het complex beschikt over een afgesloten portiek, meerdere trapopgangen en een ACTIEVE VVE. In de wijk Westpunt woon je op loop- en fietsafstand van het grote Winkelcentrum Hoogvliet, openbaar vervoer, verschillende uitvalswegen en o.a. natuurgebied Ruigenplaatbos. In de wijk rondom het complex is VOLDOENDE PARKEERGELEGENHEID aanwezig.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met brievenbussen, trapopgangen en toegang tot de bergingen in de onderbouw.

2E VERDIEPING: Wanneer u binnen stapt ervaart u direct het ruimtelijke gevoel van dit appartement. Bij de entree vindt u de meterkast (6 groepen) en de Vaillant CV- combiketel uit 2016.

De halfopen keuken aan de voorzijde heeft een kunststof aanrechtblad, 4-pits gaskookplaat, heteluchtoven, afzuigkap en vaatwasser. Door diverse openingen naar de eetkamer is een sfeervolle ruimte gemaakt met een woonkeuken gevoel. Gezellig! Uiteraard is het ook mogelijk de eetkamer als 3e slaapkamer te gebruiken.

De woonkamer is ruim en licht door de grote ramen en geeft toegang tot het balkon. Gelegen op het zuiden geniet u hier heerlijk van de zon! Door de ligging op de 2e verdieping kijkt u daarnaast vrij uit over de wijk.

Aan de achterzijde van de woning treft u de 1e slaapkamer. Deze is voorzien van een kast met wasaansluiting en geeft ook toegang tot het balkon. De 2e slaapkamer (hoofdslaapkamer) ligt aan de zijkant van het appartement. De badkamer is voorzien van een douchecabine en wastafel. Er is een separaat toilet aanwezig.

De woning is voorzien van een bruinkleurige laminaat vloer, de keuken van een tegelvloer.

KENMERKEN:

- Ideale woning voor starters- of alleenstaanden;

- Twee ruime slaapkamers (3 mogelijk);

- Zonnig balkon op het zuiden;

- Eigen berging in de onderbouw;

- Vaillant CV-combiketel uit 2016;

- Deels kunststof deels houten kozijnen;

- Grotendeels dubbele beglazing;

- VVE actief: bijdrage circa €142,- p/m;

- Woonoppervlakte circa 74 m2;

- Inhoud circa 223 m3;

- Bouwjaar circa 1960.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy